پیش خرید کنسول های نسل بعد در هلند: 1_4 به نفع PS4

کسی که شدت فن بازیش تا این حده هیچوقت تو خبرهاش بی طرف نیست شکن نکن:dضمنا اکثر خبرهایی هم که گذاشته اونایی بوده که به نفع سونی بوده ، امکان داشته خبری بوده و دیده اما چون باهاش حال نکرده نذاشته:d
شما به ما منبع بده که ایشون توی خبرهاشون فن بازی دراورده؟!
میشه؟!میشه؟!
:d

اینکه PS4 تو کشورهای اروپایی بیشتر بفروشه که خب تقریبا تابلو هست :دی حالا اختلافشون چقدر باشه رو دیگه زمان مشخص میکنه. ولی راجع به این خبر، این فقط آمار 1 فروشگاه بود، 1 فروشگاه دیگه هم تو همین هلند بوده که اونجا آمارش 3 به 1 بوده :دی با آمار یه دونه فروشگاه که شاید سر جمع 500 تا کنسول هم سهمیه ـش نیست نمیشه تشخیص داد هر کدوم چقدر میفروشن، هر چند اینکه PS4 حداقل تو 2 سال اول بیشتر میفروشه تقریبا واضحه :دی

آخرین ویرایش:
سونی بسه به جان خودم داری گناه کبیره میکنی چقدر دل این مایکرو رو میشکنی اه یه کم مرام داشته باشه:)):))

دیگه معلومه PS4 بهتره..حالا هی بگید ما فلانیم ما اینجوریم ما شرکت سونی رو ورشکست میکنیم..

کسی که شدت فن بازیش تا این حده هیچوقت تو خبرهاش بی طرف نیست شکن نکن:dضمنا اکثر خبرهایی هم که گذاشته اونایی بوده که به نفع سونی بوده ، امکان داشته خبری بوده و دیده اما چون باهاش حال نکرده نذاشته:d

هیچ فن ماکروسافتی در این سایت به اندازه من خبرهای این شرکت رو پوشش نداد. مثالش E3 امسال. لااقل برو دو تاخبر من رو درست بخون بعد اظهار نظر کن درمرودم. من کسیم که خبر در مورد ماکروسافت زدم و از کلمه "بزرگ" استفاده کردم.

آخرین ویرایش:
شما به ما منبع بده که ایشون توی خبرهاشون فن بازی دراورده؟!
میشه؟!میشه؟!

منبع خودم هستم از من منبع بالاتر؟!! :d قبلا خبر زیاد از ایشون خوندم که کاملا از متن خبرهاش می فهمیدم سونی فن هستند الان حال ندارم بگردم.ضمنا مگه چیز بدیه اتفاقا من موافق هستم که فن یه کنسول باشی اونم دو آتیشه:d

آدم باید حقیقت ها رو ببینه 90 درصد کسانی که کنسول ها رو پیش خرید میکنن فن های دو آتیشه اون کنسولها هستن و این پیش فروشها اصلا مهم نیست چون خیلی زود تموم میشه مثل Wii U یا PSV که پیش فروششون رکورد جابجا میکرد ولی حالا به عمو عمو افتادن..!

در مورد نظر سنجی هم باز هم همین قضیه هست خیال میکنید چند نفر از اون 80 میلیون نفری که میخوان کنسول بخرن تو فروم ها و سایتهای گیم فعالیت میکنن و تحت تاثیر این جو ها قرار می گیرن..؟

این نظر سنجی ها همه به نفع PS4 هست تو سال 2005 هم که PS3 با اون امکانات فضای معرفی شد (که بعدا اکثرش دروغ از آب در اومد) همه میگفتن 360 نابود خواهد شد و هیچکی دیگه این کنسول رو نمی خره ولی عاقبت رو دیدیم

الان هم اگر به این نظر سنجی ها باشه باید اگر XBOX ONE حدود 80 میلیون فروخت PS4 باید چهار برابر بفروشه یعنی 320 میلیون..!

هیچ فن ماکروسافتی در این سایت به اندازه من خبرهای این شرکت رو پوشش نداد. مثالش E3 امسال. لااقل برو دو تاخبر من رو درست بخون بعد اظهار نظر کن درمرودم. من کسیم که خبر در مورد کاکروسافت زدم و از کلمه "بزرگ" استفاده کردم.

اینها تعدادی از اخبارهای مهمی هست که من زدم و اخبارها کاملا به نفع سونی بوده است ملاحظه بفرمایید:

http://forum.bazicenter.com/thread80156/
http://forum.bazicenter.com/thread80089/
http://forum.bazicenter.com/thread80080/

کاملا هم از سوی سونی فن ها استقبال شد! اما من یه خبر در مورد بازی نسل بعد هیلو زدم اونطور ازم انتقاد کردی که کلا زیاد به دلم ننشست آخرشم که تاپیک رو قفل کردین!

کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.

اوه زد ترکنود مایکرو رو :دی

tumblr_mn8jjx1UKb1rzlt1no1_400.gif

البته برای قضاوت زوده ولی سونی سر ps3 ثابت کرد اگه ضعیف شروع کنه بازم خودشه که با نهایت قدرت همه چی رو به نفع خودش تموم میکنه :دی حالا که قوی شروع کرده خدا به داد رقیب ها برسه :دی امیدوارم شاهد تکرار موفقیت تاریخی Ps2 باشیم :bighug:

کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.
الان تو انگلیس هم تموم شده!!! انگلیس کوچیکه؟!نه کوچیکه؟:d
اصلا میگن یه زمانی........اصلا زمانش مهم نیست!!!مهمه؟:d کلا سونی سرور مایکرو بوده:praying:

دیگه کلا بگید هلند یه روستائه ها

اگه مایکرو بود که الان هلند میشد یه قاره واسه خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or