شما به ما منبع بده که ایشون توی خبرهاشون فن بازی دراورده؟!کسی که شدت فن بازیش تا این حده هیچوقت تو خبرهاش بی طرف نیست شکن نکن:dضمنا اکثر خبرهایی هم که گذاشته اونایی بوده که به نفع سونی بوده ، امکان داشته خبری بوده و دیده اما چون باهاش حال نکرده نذاشته:d
دوباره از چهارتا گیمر نظر سنجی کردین..؟
کسی که شدت فن بازیش تا این حده هیچوقت تو خبرهاش بی طرف نیست شکن نکن:dضمنا اکثر خبرهایی هم که گذاشته اونایی بوده که به نفع سونی بوده ، امکان داشته خبری بوده و دیده اما چون باهاش حال نکرده نذاشته:d
شما به ما منبع بده که ایشون توی خبرهاشون فن بازی دراورده؟!
میشه؟!میشه؟!:d
هیچ فن ماکروسافتی در این سایت به اندازه من خبرهای این شرکت رو پوشش نداد. مثالش E3 امسال. لااقل برو دو تاخبر من رو درست بخون بعد اظهار نظر کن درمرودم. من کسیم که خبر در مورد کاکروسافت زدم و از کلمه "بزرگ" استفاده کردم.
حالا هلند بیچاره شد علی آباد کتول.کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.
الان تو انگلیس هم تموم شده!!! انگلیس کوچیکه؟!نه کوچیکه؟:dکل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.
راست میگی زمانی بود یادش بخیر
اصلا میگن یه زمانی........اصلا زمانش مهم نیست!!!مهمه؟:d کلا سونی سرور مایکرو بودهraying:
نه پس باید بیان از خطی های امام حسین - سد خندان بپرسن!!!دوباره از چهارتا گیمر نظر سنجی کردین..؟
کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.