سلام و احترامعرض ادب داداش سوالی که واسم پیش اومد این بود که آیا میشه تروفی ای رو از روی کنسول حذف کرد یا مثلا آخرین تروفی ای رو که گرفتم پاک کنم ؟؟
اگر امکان پاک کردن تروفی باشه که عالی میشه من حتی از تروفی ها توی هاست بکآپ گرفتم ولی وقتی روی کامپیوتر به فایل بکاپ نگاه کردم چیزی متوجه نشدم که مثلا کدوم مربوط به کدوم بازی هست ( یعنی خواستم فایل بکاپ رو دستکاری کنم ).
بله میشه کار نشد نداره,البته مشروط بر اینکه جایگاه یا همون ب اصطلاح location و محل تروفی های بازی رو بدونی که
معمولا دو جا هم هست,,و اما محل اصلی رو باید با فایل منیجر پیدا و تا اونجایی ک اخرین بار اینکارو انجام دادم اگر یادم نرفته باشه مکان اصلی user/home/xxxxxxxx/trophy اینجاس و تو اون قسمت ای دی تک تک بازیایی ک قبلا هم اجرا کردی هست و اگر بکاپ بگیری ازشون رو PC و هر کدوم از ای دیا رو تو گوگل سرچ بزنی شاید بتونی متوجه اسم کلی بازی ام بشی,البته فک کنم ی نرم افزارم در خصوص شناسایی این تروفیام باشه ک میشه بهش داد و ببینی مشخصات چه بازی ای هست یا اگر سختته از طریق تاریخ و ساعتم میتونی متوجه بشی مثلا ی بازیرو تو حالت فعلی با اولین تروفی ک بگیری طبق همون تاریخو ساعت فعلی کنسولت میندازه بنابراین همون موقع میتونی از بازی خارج و بوسیله فایل منیجر ب قسمت مورد نظر بری و راحت پیدا و حذفش کنی...در نهایت با اینکه خودم زیاد ب تروفی های بازیای کپیخور اهمیت نمیدم با این حال حتی میتونی از همه اونهام بکاپ بگیری و بازم بعدا استفاده کنی البته تکرار میکنم تروفیا دو جا ذخیره میشن...ادرسشو طبق فریمور 9 برات میزارم و شاید کمی با فریمور 6.72 فعلی شما فرق کنه و مکانش متفاوت باشه ولی ب همین صورت باید پیدا کنی و مراحلو انجام بدی.
دقت کن اون xxxxxxxxx ب عبارتی منظور یوزر اکانت هر کاربر ب اسمی هست ک گذاشته.بنابراین بعد از بکاپ کلی اگر بعدا هم بخوای باز استفاده کنی حتما باید ب این توجه داشته باشی ک
حساب کاربری باید یکسان باشد.
به عنوان مثال اگر حساب را در PS4 قدیمی فعال کردید ، باید حساب PS4 جدید را با همان جزئیات فعال سازی که در PS4 قدیمی استفاده کرده اید ، فعال کنید.
آخرین ویرایش: