تو مدت 2 سال و نیم حالا تقریبش رو در نظر بگیریم در خدمت دوستان تاپیکی رو ایجاد کردم یا ایجاد شد جهت خدمات هر چه بهتر و مفید هرچن شاید تو دفعات نسبت به مواردی ک اشاره داشتیم فراترم شد و گهگاه واقعا بدون اطلاع از تاپیک دیگران ک شاید قبلا ایجاد کردن خودم اینجا مطالب مشابه گذاشتم یا از اینجا و هر قسمتی باز تاپیک جهت موارد تکراری از طرف دوستان ایجاد شده و این قسمتش اصلا عمدی نیستو خودم به فال نیک گرفتم و بیشتر سعی کردم با اینکار بازم تکرار میکنم ک واقعا بدون اطلاع از جای دیگه از عناوین تاپیکای تکراری جلوگیری کنم (البته همونطور ک گفتم بدون اطلاع از سمت و دیدگاه خودم)همینطور با انتشار جیلبریک فریمور 9 البته تا این لحظه و پایداری این ورژن دیگه اون قسمت معرفی هاستم تقریبا تو دفعات تکراری بود خصوصا اینکه هاست لیفول با پشتیبانیش از فریمور 6,5 و9 دیگه به نظرم وابستگی به هاستهای دیگرو کم کرد هر چن تو استثنا شاید بعضی از دوستان هم با هاستهای دیگه راحت تر باشن ولی از این بیشترم ک ما اینجا هاست معرفی کردیم فعلا تا همین لحظه تا فریمور 9 هاست جدید دیگری هم نیومده و به نظرم با توجه به توضیحات دیگه احتیاجی ام نیس بنابراین برای اینکه تاپیک فعال بمونه سعی داشتم با مطالب مختلف از یکنواختی کاسته بشه و جای تشکرم از تیم و اعضای بازیسنتر و ناظرین ک مارو تحمل کردن اجازه دادن تا اینجای کار فعالیت رو ادامه بدیم,امیدوارم هر قسمتش اگر کارامد بوده دیگران استفاده کردن هر قسمتم تکرار بوده کاملا غیر عمد و سهوی تونسته باشه بخشی از مشکلاتو مرتفع کنه
دوستانی ک تا اینجا مارو حمایت کردن جای تشکر و سپاس از این عده رو دارم دوستانی ام ک به هر طریق به اصطلاح به درد کسی مطالب خورد یا نخورد صد البته امیدوارم خودشون با مدیریت بهتر تونسته باشن مشکلاتشون رو حل کنن,تا حالا تاپیک تقریبا 180 صفحه داشته و با اشنایی ک از بعضی رفقا دارم بقیه دوستان بلکه بتونن ادامه بدن و بیشتر کمک کنن تا این تاپیک بازم بالا بمونه.
مرسی از همه.
به عنوان حسن ختام
Soulstice
View attachment 311933