پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
Alireza.jpg

Alireza.jpg
انتشار و لینک غیر مستقیم بازی توسط Fugazi
Region: (US) CUSA34722
Languages: Eng, Fra, Spa, Ger, Ita, Por/Bra, Rus, Pol, Chi, Kor, Jpn
Size: 9.61 GB
Version: 1.00
FW: 9.00+
Save Note: Included original keystone file (compatible with original game saves).

Install Guide:
1. Transfer the game to USB drive formatted in exFAT format.
2. Run the debug settings on your PS4 (HEN exploit/payload).
3. Install game pkg from "settings/debug settings/game/package install" option.

Enjoy playing the game!

FOR ARCHIVE AND TESTING PURPOSES ONLY, PLEASE SUPPORT PUBLISHERS/DEVELOPERS AND BUY ORIGINAL GAME OR DLC.

لینک غیرمستقیم:
1fichier.com: Cloud Storage

انتشار و لینک غیر مستقیم بازی+بکپورت توسط سایبر(ساپورت فریمور 5 تا 9)

Install The Base Game "CUSA34722_SCARS_ABOVE_FXDv1.00_[FW900].pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)

Credits to Fugazi for the dump!

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 Backport! This was quite a requested game so before everyone comes lamer for the backport, here it is!

Enjoy

By CyB1K

لینک Base:

لینک Backport-Fix:

آخرین ویرایش:
View attachment 310810

View attachment 310811
انتشار و لینک غیر مستقیم بازی توسط Fugazi
Region: (US) CUSA34722
Languages: Eng, Fra, Spa, Ger, Ita, Por/Bra, Rus, Pol, Chi, Kor, Jpn
Size: 9.61 GB
Version: 1.00
FW: 9.00+
Save Note: Included original keystone file (compatible with original game saves).

Install Guide:
1. Transfer the game to USB drive formatted in exFAT format.
2. Run the debug settings on your PS4 (HEN exploit/payload).
3. Install game pkg from "settings/debug settings/game/package install" option.

Enjoy playing the game!

FOR ARCHIVE AND TESTING PURPOSES ONLY, PLEASE SUPPORT PUBLISHERS/DEVELOPERS AND BUY ORIGINAL GAME OR DLC.

لینک غیرمستقیم:

انتشار و لینک غیر مستقیم بازی+بکپورت توسط سایبر(ساپورت فریمور 5 تا 9)

Install The Base Game "CUSA34722_SCARS_ABOVE_FXDv1.00_[FW900].pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)

Credits to Fugazi for the dump!

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 Backport! This was quite a requested game so before everyone comes lamer for the backport, here it is!

Enjoy

By CyB1K

لینک Base:

لینک Backport-Fix:
اقا رضا سلام ساده ترین روش برای نصب بازی از pc به ps4 چی هست؟ من هاردم جا نمیده دیگه مجبورم از pc جا به جا کنم داخلش

• Like
Reactions: rezagoli
اقا رضا سلام ساده ترین روش برای نصب بازی از pc به ps4 چی هست؟ من هاردم جا نمیده دیگه مجبورم از pc جا به جا کنم داخلش
سلام
خودم از برنامه زیر یعنی ps4remotepkgsender استفاده دارم یکبار دیگم اینو برای دوستمون amin200200 چون پرسیده بود جواب دادم بنابراین تو صفحات قبل تاپیک توضیحاتش هست ولی اینجا باز واست لینکاشو میزارم مشابه این برنامه ها چن تایی هستنو اینقدرام با هم فرق ندارن شاید بعضی از برنامه ها مثل DirectPackageInstaller یکسری مزیتم بیشتر داشته باشه اما همشون همون انتقال دیتا به یک شکلو انجام میدن در کل من از ps4remotepkgsender راضی ام و با همین کار میکنم...دقت کنید استفاده از کابل با کیفیت CAT6 و سیستم مناسب هر چقدر بهتر باشه سرعت انتقالم دیتا هم بهتره.
لینک برنامه ps4remotepkgsender-win32-x64 ویندوز 32 و 64 bit(نصب بازی از طریق pc در ps4 با استفاده از کابل lan cat6)
Releases · iref-use/ps4-remote-pkg-sender

View attachment 276873

نیاز به نصب برنامه Remote PKG Installer
در PS4
لینک برنامه Remote Package Installer برای نصب در کنسول:

HB-Store

آخرین ویرایش:
الان رو کنسول PS4م ی اطلاعات کاملی از MODDEDWARFARE راجب همین (دقت کنید بازگردانی فریمور منتشر شده) ک ایشون معتبره و میشه رو ویدیو اموزشها و اطلاعاتی ک میده حساب کرد اما با توجه به توضیحات بالا و در حال حاضر با این اشفتگی بازار ک اونموقع قدیمش اینطور بود ک گفتم وای به حالا ک تعمیرکار دلسوزم دیگه کمتر پیدا میشه یا اگرم باشه به دلایل لوازمی ک مخصوص اینکارن و قیمتای بالای قطعات+دستمزد البته اگر اینور باشه یا وارد بشه معلوم نیست چن دربیاد ک بخوای فکر کنی اصلا ارزش داره این روش یا نه...ضمن اینکه این روش قوانین خاص خودش رو فریموری رو داره ک توضیحش رو اول ویدیو میده و بعد بقیه مراحل و ماجرا...

How to Revert the PS4 to a Previous Firmware (Full Tutorial)​

داش رضا سلام
میگم اینو خیلی جاها زدن شدنیه یعنی اینجا لوازمو امکانشو دارن اخه با اطمینان دیدم دارم میگن میشه...چه جوریاس میشه اعتماد کرد من دارم برای کنسول رفیقم میپرسم بنده خدا اپدیت کرده گفت جایی معتبر سراغ داری بپرسی گفتم اینجا ازت بپرسم مطمعن شم.

• Like
Reactions: rezagoli
داش رضا سلام
میگم اینو خیلی جاها زدن شدنیه یعنی اینجا لوازمو امکانشو دارن اخه با اطمینان دیدم دارم میگن میشه...چه جوریاس میشه اعتماد کرد من دارم برای کنسول رفیقم میپرسم بنده خدا اپدیت کرده گفت جایی معتبر سراغ داری بپرسی گفتم اینجا ازت بپرسم مطمعن شم.
سلام
عزیز...برااادر...من نگفتم شدنی نیس توضیح دادم ویدیو اموزششم گذاشتم الان رو کنسول PS4م ی اطلاعات کاملی از MODDEDWARFARE راجب همین (دقت کنید بازگردانی فریمور منتشر شدهRevert the PS4 to a Previous Firmware
) ک ایشون معتبره و میشه رو ویدیو اموزشها و اطلاعاتی ک میده حساب کرد( این روش با اصطلاح دانگریدی که تو کنسولای PS3 با فریمور کارخانه 3.55 بودم فرق داره اون قضیه ش و همه خوبیش به این بود ک کاملا نرم افراری بود مراحلش نه بصورت سخت افزار البته مشروط بر اینکه رو فریمورای مثلا ریباگ میومدی همون فریمور جدید ریباگ یا حبیب یا هر چی ک برای کنسول هکی منتشر میشدو میزدی ک بهش میگفتیم CFW نه بری فریمور اصلی بزنی)شاید بد یا جایی رو کامل نکردم منظورم از اینکه اولش گفتم لحیمکاری رو برد رو ازش خاطره بد دارم منظورم راجب کار تو اینجا بود به دلایلی ک گفتم جای دیگه خارج از ایران قضیه متفاوتره چون اونا تحریم نیستن دسترسی بهتر به قطعات و تجهیزات بهتر همینطور دیاگرام اینطور قضایا رو دارن و برای بعضیاشونم دسترسی خرید تجهیزات اصلی از ebay و امازونم اسونتره,,,قدیمش روش تعمیرکارا به اون شکل بود ک گفتم,اینجا مگه میزارن طرف کار کنه ی میز بخواد اجاره کنه کلی درصد باید با توجه به شرایط فعلی به صاحب مغازه بده باید پا دردو دل تعمیرکارم بشینی با اینکه گفتم سخت تعمیرکار دلسوز اینور گیر بیاد باشه و بخواد اینکارم انجام بده نمیدونم چقد بگیرن بستگی داره اگه بخواد سر به میلیون بزاره من اگر شرایط اینچنینی داشتم فوقش اکانت ظرفیتی از همون قبل میزدمو صبر میکردم یا میشه ب ی نفر اطمینان کنی ک بالاخره پیدا میشه اون چن میلیونی که میخوام بدم واسه برگشت فریمور چون اینم قوانین خودشو داره مثلا قسمت اسون ماجراش اگر فریمور کنسول کاربر 9 بوده و قبل از انتشار جیلبریک صبر نکرده و به 9.03 اپدیت کرده باشه و رو همین 9.03 مونده باشه با توجه به ویدیوی اموزش و توضیحاتش ک دیدم انگار با این روش میشه برگرده به 9 ولی روش کارو ببین از دیدگاه من ارزششو نداره و ترجیحا تو مرحله اخر اون هزینه رو به جای اینکار پرداخت و با یک دستگاه دیگه با قابلیت فریمور کپیخور تعویض میکنم.

آخرین ویرایش:
این واقعیه کسی تست کرده؟
عرض ادب
هر چی میبینی باور نکن اینطور فیلمها زیادن حالا اقا علیرضا خودشون اینجا بطور کامل زحمت میکشن خبرهای رسمی رو میزارن اگر هر اتفاق مهمی بیوفته قطعا خبراش پخش میشه گذشته از این تو این ویدیو من دقت کردم چه زمان میاد دیسک بازی xbox one رو میزاره ما نمیبینیم بطور قطع فیک هست

ترینر بازی فوق العاده Lies Of P برای PS4های کپیخور بصورت mc4(خودم تست نکردم اما احتمال زیاد اوکیه)

دقت کنید:
فایل ترینرو بعد از دانلود و انتقال به یک فلش یا از طریق FTP و اتصال به کنسول با فایل منیجر داخل فولدر گلدهن و سپس در فولدر mc4 کپی کنید

ویژگی های ترینر:
(Lies Of P v01.01_CUSA36848(GoldHen Cheats mc4

-Infinite Health+Stamina+Fable+Legion -Infinite Health+Stamina+Fable+Legion+1 Hit Kill -Max Items On Pick Up (x2 To Work) -Infinite Items on Use -Infinite Weapons Durability -Max Ergo **Infinite health Activate only one at a time.

لینک دانلود:

pass:
Celogamez

Lies Of P.jpg

آخرین ویرایش:
جیم رایان تا اوریل 2024 دیگر انحصاری پلی استیشن نخواهد بود
Alireza.jpg

جیم رایان در بهار آینده از پلی استیشن بازنشسته می شود
در اول آوریل 2024 اقای Hiroki Totoki مدیرعامل موقت خواهد شد
جیم تقریباً 30 سال با سونی بود
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
اپدیت جدید Lies Of P به ورژن 01.02,دوستانی ک مشکل تو بازی دیدن یا داشتن و یا دانلود نکردن صبر کنن احتمالا این اپدیت بزودی توسط سایبر منتشر و مشکل بازی رفع خواهد شد(ضمن اینکه اپدیت اخر بازی پیش نیازش فریمور 11س)
Lies Of P.jpg

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or