پلی 3 بگیرم یا سیستم ارتقا بدم.؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
(درحالی که با PC میشه
خدايي بازي هاي جديد رو 3-4 ساعت بازي كني اينقدر فكر و هيجان بالاست خودت ميزاري كنار
نميدونم تا حالا كسي 24 ساعت مدام بازي كرده(البته تازگيا نه قديم)
ولي بازم 360 براي من بهتر بود و من رفتم اونرو گرفتم

من هم pc دارم هم 360 هم ps3 ولي با 360 اينقدر كه بازي ميكنم با ps3 بازي نمي كنم ،من وقتي بازي devil may cry 4 كه گرفتم و روي 360 بازي كردم ،حالا بازي به اون خوبي ديدم ارزش نداره براي بازيهاي مشترك اينقدر پول بدي،ps3 به خاطر بازيهاي شمشيريي مثل onimusha 5 خريدم اونقدر mgs4 باز نيستم اگه هستي هم فعلا 360 بگيري و ازش خوب استفاده كني بيشتر راضي خواهي بود اين نظر منه كه جوفتشو دارم.

البته يه چند روزي صبر كن مثل اينكه ps3 داره هك ميشه....

PS3 فقط 1چیز داره که 360 نداره! God of War 3
گرچه نظر خود من 360 هست. قابلیتهای خوبی داره. مخصوصا با سازگاریش با مدیاسنتر ویندوز خیلی حال میکنم

اگه hdtvداری ps3بگیر با کابل hdmiبهtvوصل کن اگر نه ارتقا pcخییلی بهتره چون
1 کارت گرافیکهای حالا 3 2 نسل از gpu هایps3جلوتر هستند
2 بازیا pc ارزون تر وفراوان ترند
3 کامپیوتر بدلیل قابلیت ارتقا از کنسول همیشه بروز تر هستند
4 در کنسول بازی با قدرت کنسول میاد اما توpc کارتای گرافیک و .... برای اجرا بهتر بازیا میان یعنی محدودیت در ساخت بازی نیست
5 کارتای جدید hdmiدارند که همون کیفیت full hd را مثل ps3به وجود میاره
6 کارتهای از رده high-end هست که قیمتش از یه ps3بیشتر باشه حتی حالتهای که 4 برابر یک ps3هزینه کارتاس هر پول بدی.....

اگه hdtvداری ps3بگیر با کابل hdmiبهtvوصل کن اگر نه ارتقا pcخییلی بهتره چون
1 کارت گرافیکهای حالا 3 2 نسل از gpu هایps3جلوتر هستند
2 بازیا pc ارزون تر وفراوان ترند
3 کامپیوتر بدلیل قابلیت ارتقا از کنسول همیشه بروز تر هستند
4 در کنسول بازی با قدرت کنسول میاد اما توpc کارتای گرافیک و .... برای اجرا بهتر بازیا میان یعنی محدودیت در ساخت بازی نیست
5 کارتای جدید hdmiدارند که همون کیفیت full hd را مثل ps3به وجود میاره
6 کارتهای از رده high-end هست که قیمتش از یه ps3بیشتر باشه حتی حالتهای که 4 برابر یک ps3هزینه کارتاس هر پول بدی.....

مشکل همه همین پوله و این چیزایی که شما نام بردی 2 3 میلیون پول میخواد
این سخت افزار چه فایده ای داره وقتی بازی خوبی براش نیست اگه فقط گرافیک مهم بود الان کنسول Wii و DS پرفروش ترین کنسول ها نبودند
قطعات PC هم بعد از 1 سال کارایی اولیه خودشون رو از دست میدند و در بعضی مواقع خراب میشن
در حال حاضر شرکت های بازی سازی همه ی تمرکزشون روی کنسول هاست نه PC
بیشتر موتورهای بازی سازی برای کنسول ها طراحی و هماهنگ میشن نه PC
کنسول ها شرکت های حمایت کننده قدرتمندی پشتشون هستند
یک کنسول رو میشه چند سال باهاش بازی کرد (البته غیر از 360)و همچنین بهترین بازیها همیشه روی یک کنسول انحصاری می مونه و هیچ وقت به PC راه پیدا نمیکنه و بیشتر بازی های کنسولی خیلی بهتر از بازی های معمولی و متوسط PC هست البته بیشتر بازی هایی که به PC پورت میشن از صدقه سری کنسولها و به خاطر درامد بیشتر شرکت های بازی سازیه وگرنه بیشتر شرکت های بازی سازی ترجیح میدن که بازیشون اول روی کنسول فروش بکنه و بعد نسخه های پورت شده نه چندان جالبشون رو برای PC هم عرضه میکنند و هیچ کدوم از بازی هایی که از کنسول به PC پورت شدن اصلا به خوبی نسخه کنسولی نبودند

در کل بازی روی PC اصلا جالب نیست (غیر از بازی های استراتژی که تنها سبکیه که میشه روی PC بهتر از کنسول انجامش دادو در بعضی مواقع FPS )و کنترل دیگر سبکهای بازی ها به شدت در PC بد هست که اینو میشه در بازی های بزرگی مثل Geow دید که پورت افتضاحی به PC داشتند و کنترل بازی هم خیلی ناکارامد بود و از هیجان بازی کم میکرد

pc هیچوقت قدیمی نمیشه به پولشم صرف داره تازه با کنسول ها چهار تا کار بیشتر نمیتونی بکنی ولی با pc هزارتا هم کمه بعد با 6800 هم میشه crysis بازی کرد پس میبینی قدیمی هم به راحتی نمیشه بعد وقتی تو کنسولت قدیمی شد باید یه دونه جدیده شو بگیری ولی pc یه vga و ram رو عوض میکنی تازه اگه مایل باشی که لازم نیست میتونی cpu و.... هم اضافه کنی نسل hddr2 وhdd3 و.... جدیده یعنی اگه پنج ساله اینده سیستمت قدیمی شد خرجت کمه یه چند تا قطعه رو عوز میکنی

only pc

همونطور که دوستمون گفت بازیها برای کنسول برنامه ریزی و ساخته میشن.
انقدر هم نگین pc گرافیکاش یه نسل جلوتره. درسته هست. اما چه فایده. گرافیک بازیها رو هم بر اساس کنسولها درست میکنن نه PC. يه كرايسيس هم ساختن بدجور پشیمون شدن. یارو گفته دیگه بره Pc انحصاری بازی نمیسازه. همونجوری که گفته شد فقط بازیای استراتژیکی تو Pc بهتره. که بره اون هم لازم نیست بری 500 تومن پول گرافیک بدی.

اگه در درجه اول گرافیک واستون مهمه به هر قیمتی پس PC .چون همون بازیهایی هم که از کنسول به PC پورت میشه رو میتونی با یه PC HIGH END با 8X ANTIALIASING و 16X ANISOTROPIC بازی کرد که تفاوتش از زمینه تا زیر زمین من وقتی همین بازیهارو تو XBOX 360 و PS3 میبینم PC ایم رو 1000 بار می ماچم حالا هزارو یک مورد دیگر بماند. وگرنه کنسول.
البته این حرف من برای PROFESIONAL GAMERS نه برای اونهایکه فکر میکنن چون آخرین نسله کنسول رو دارن پس پس یعنی همچی و می پرستنش . اینم بگم که من 30 سال سنمه و با تقریبا 20 سال تجربه بازی از ابتدای تولد کنسولها 90% شونو داشتم ولی آخرش به PC رسیدم.

اگه در درجه اول گرافیک واستون مهمه به هر قیمتی پس PC .چون همون بازیهایی هم که از کنسول به PC پورت میشه رو میتونی با یه PC HIGH END با 8X ANTIALIASING و 16X ANISOTROPIC بازی کرد که تفاوتش از زمینه تا زیر زمین من وقتی همین بازیهارو تو XBOX 360 و PS3 میبینم PC ایم رو 1000 بار می ماچم حالا هزارو یک مورد دیگر بماند. وگرنه کنسول.
البته این حرف من برای PROFESIONAL GAMERS نه برای اونهایکه فکر میکنن چون آخرین نسله کنسول رو دارن پس پس یعنی همچی و می پرستنش . اینم بگم که من 30 سال سنمه و با تقریبا 20 سال تجربه بازی از ابتدای تولد کنسولها 90% شونو داشتم ولی آخرش به PC رسیدم.

من هم با ايشون موافقم، چون اكثر اون بازيهايي كه براي كنسولها پورت شدن رو PC هم هست. ;)

آخرین ویرایش:
همونطور که دوستمون گفت بازیها برای کنسول برنامه ریزی و ساخته میشن.
انقدر هم نگین pc گرافیکاش یه نسل جلوتره. درسته هست. اما چه فایده. گرافیک بازیها رو هم بر اساس کنسولها درست میکنن نه PC. يه كرايسيس هم ساختن بدجور پشیمون شدن. یارو گفته دیگه بره Pc انحصاری بازی نمیسازه. همونجوری که گفته شد فقط بازیای استراتژیکی تو Pc بهتره. که بره اون هم لازم نیست بری 500 تومن پول گرافیک بدی.

کی میگه شما کنسول دارا تا اخره عمرتون هم نمیتونین crysis 1.2.3 و crysis war head و word of war craft رو بازی کنین

کی میگه شما کنسول دارا تا اخره عمرتون هم نمیتونین crysis 1.2.3 و crysis war head و word of war craft رو بازی کنین
اول اينكه كي گفته من مطلقا كنسول بازم. من به همون اندازه که با کنسول بازی میکنم با pc هم بازی میکنم و عاشق بازیای استراتژیکی و اول شخص pc ام و از همه ی بازیها هم بیشتر منتظر Starcraft II:love::love: هستم.(حتی بیشتر از RE5 و GOW2).
در ضمن Crysis 2,3 هم نداریمو نخواهیم داشت. Crysis Warhead هم بره هر سه تا پلتفرم میاد.(به طور همزمان) World of Warcraft هم هیچ وقت رو کنسولها نمیاد.
در ضمن به اون آقای 30 ساله ای هم که بحث گرافیکو جلو انداخت بگم که شرکتا هیچوقت نمیان گرافیک بازیهاشون رو pc رو بهتر از کنسولها بکنن.(میشه ولی اونا نمیکنن) به این خاطر که صدای کنسول بازها درمیاد (نه من). نمونش همین RE4 و POP Series که گرافیک pcشون خیلی مزخرف بود.

در ضمن Crysis 2,3 هم نداریمو نخواهیم داشت. Crysis Warhead هم بره هر سه تا پلتفرم میاد.
نداریم ولی خواهیم داشت
اینقدر که این یرلی گفت Crysis برای کنسولا نمیاد اگه من میگفتم زبانم مو در میاورد
مطمئن باشید Crysis رو هیچوقت روی کنسول نخواهید دید مگر اینکه بلایی که سر Far cry اومد سر اینم بیاد و اگرم بیاد کیفیت نسخه PC رو نخواهد داشت

عجب سوالی!!!!
به نظر من اگه پلی استیشن 3 بگیری بهتره
کرایسس میخوای چی کار کنی وقتی این همه بازی هست:biggrin1:
اگه کامپیوتر بگیری هر سالی باید ارتقاش بدی که کم نیاره ........ خب خرجش خیلی زیاد میشه
تو کامپیوتر بازی کردن دنگ و فنگ زیاد داره. نصب کن ( نصب نمیشه !!) نصب شد حالا اجرا کن ( اجرا نمیشه !! )
اجرا شد ( از بازی میاد بیرون کرش میکنه !!!) خب پاکش کن بازی رو دوباره نصب کن ( ویندوزت قاطی کرده !:biggrin1: )
تو پلی استیشن راحتی خودش که به اندازه یه ابر کامپیوتر قدرت داره حالا حالاها لازم نیست عوضش کنی ( اصلاً لازم نیست )
تازه خیلی از بازی های توپ رو هم داره مثل متالگیر و کیلزون ، گران توریسمو ، و خیلی دیگه که خودت از من بهتر میدونی
متشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or