اگه hdtvداری ps3بگیر با کابل hdmiبهtvوصل کن اگر نه ارتقا pcخییلی بهتره چون
1 کارت گرافیکهای حالا 3 2 نسل از gpu هایps3جلوتر هستند
2 بازیا pc ارزون تر وفراوان ترند
3 کامپیوتر بدلیل قابلیت ارتقا از کنسول همیشه بروز تر هستند
4 در کنسول بازی با قدرت کنسول میاد اما توpc کارتای گرافیک و .... برای اجرا بهتر بازیا میان یعنی محدودیت در ساخت بازی نیست
5 کارتای جدید hdmiدارند که همون کیفیت full hd را مثل ps3به وجود میاره
6 کارتهای از رده high-end هست که قیمتش از یه ps3بیشتر باشه حتی حالتهای که 4 برابر یک ps3هزینه کارتاس هر پول بدی.....
اگه در درجه اول گرافیک واستون مهمه به هر قیمتی پس PC .چون همون بازیهایی هم که از کنسول به PC پورت میشه رو میتونی با یه PC HIGH END با 8X ANTIALIASING و 16X ANISOTROPIC بازی کرد که تفاوتش از زمینه تا زیر زمین من وقتی همین بازیهارو تو XBOX 360 و PS3 میبینم PC ایم رو 1000 بار می ماچم حالا هزارو یک مورد دیگر بماند. وگرنه کنسول.
البته این حرف من برای PROFESIONAL GAMERS نه برای اونهایکه فکر میکنن چون آخرین نسله کنسول رو دارن پس پس یعنی همچی و می پرستنش . اینم بگم که من 30 سال سنمه و با تقریبا 20 سال تجربه بازی از ابتدای تولد کنسولها 90% شونو داشتم ولی آخرش به PC رسیدم.
همونطور که دوستمون گفت بازیها برای کنسول برنامه ریزی و ساخته میشن.
انقدر هم نگین pc گرافیکاش یه نسل جلوتره. درسته هست. اما چه فایده. گرافیک بازیها رو هم بر اساس کنسولها درست میکنن نه PC. يه كرايسيس هم ساختن بدجور پشیمون شدن. یارو گفته دیگه بره Pc انحصاری بازی نمیسازه. همونجوری که گفته شد فقط بازیای استراتژیکی تو Pc بهتره. که بره اون هم لازم نیست بری 500 تومن پول گرافیک بدی.
اول اينكه كي گفته من مطلقا كنسول بازم. من به همون اندازه که با کنسول بازی میکنم با pc هم بازی میکنم و عاشق بازیای استراتژیکی و اول شخص pc ام و از همه ی بازیها هم بیشتر منتظر Starcraft II هستم.(حتی بیشتر از RE5 و GOW2).کی میگه شما کنسول دارا تا اخره عمرتون هم نمیتونین crysis 1.2.3 و crysis war head و word of war craft رو بازی کنین
نداریم ولی خواهیم داشتدر ضمن Crysis 2,3 هم نداریمو نخواهیم داشت. Crysis Warhead هم بره هر سه تا پلتفرم میاد.