پلی 3 بگیرم یا سیستم ارتقا بدم.؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عجب سوالی!!!!
به نظر من اگه پلی استیشن 3 بگیری بهتره
کرایسس میخوای چی کار کنی وقتی این همه بازی هست:biggrin1:
اگه کامپیوتر بگیری هر سالی باید ارتقاش بدی که کم نیاره ........ خب خرجش خیلی زیاد میشه
تو کامپیوتر بازی کردن دنگ و فنگ زیاد داره. نصب کن ( نصب نمیشه !!) نصب شد حالا اجرا کن ( اجرا نمیشه !! )
اجرا شد ( از بازی میاد بیرون کرش میکنه !!!) خب پاکش کن بازی رو دوباره نصب کن ( ویندوزت قاطی کرده !:biggrin1: )
تو پلی استیشن راحتی خودش که به اندازه یه ابر کامپیوتر قدرت داره حالا حالاها لازم نیست عوضش کنی ( اصلاً لازم نیست )
تازه خیلی از بازی های توپ رو هم داره مثل متالگیر و کیلزون ، گران توریسمو ، و خیلی دیگه که خودت از من بهتر میدونی
متشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم

1.pc قدیمی نمیشه
2.این کنسولان که ماچشون کنین میفتن میمیرن من با چکش افتادم به جونی کامپیوترم هیچیش نشد تازه کلی بازی خفن هست که میتونی با pc بکنی
3.با کنسول به جز بازی و اهنگ گوش دادن و چندتا کاره موچیک دیگه کاری نمیتونی با هاش بکنی
4.تو پول داری.هی کلی پول بازی برای ps3 بدی من dvd 500 تومن برات بازی میگیرم

1.pc قدیمی نمیشه
2.این کنسولان که ماچشون کنین میفتن میمیرن من با چکش افتادم به جونی کامپیوترم هیچیش نشد تازه کلی بازی خفن هست که میتونی با pc بکنی
3.با کنسول به جز بازی و اهنگ گوش دادن و چندتا کاره موچیک دیگه کاری نمیتونی با هاش بکنی
4.تو پول داری.هی کلی پول بازی برای ps3 بدی من dvd 500 تومن برات بازی میگیرم
ببخشید من نگفتم کامپیوتر قدیمی شده خودم هم کامپیوتر دارم
کی گفته من پولدارم من از دار دنیا رو پلی 3 فقط یه پرواستریت بازی کردم
نظر من پلی استیشن 3
کامپیوتر قدیمی نمیشه ولی واسه جدید نگر داشتنش هم باید کلی پیاده شی:laughing: مثلاً سالی پول 1 پلی 3

به نظر من آدم باید هر دوتاشو داشته باشه. (ps3,PC) چون هرکدوم واسه یه سبک بازیا خوبن. از اونورهم بازیای 360 رو pc هم میان.

ببخشید من نگفتم کامپیوتر قدیمی شده خودم هم کامپیوتر دارم
کی گفته من پولدارم من از دار دنیا رو پلی 3 فقط یه پرواستریت بازی کردم
نظر من پلی استیشن 3
کامپیوتر قدیمی نمیشه ولی واسه جدید نگر داشتنش هم باید کلی پیاده شی:laughing: مثلاً سالی پول 1 پلی 3

اشتباه نوشتی باید بنویسی هر 5 سال یک بار باید کمتر از پول یه ps3 بدی:laughing::laughing::laughing::):p

:laughing: شما چرا افتاديد به جون همديگه، اگه اين دوستمون(kiavash2) بخواد PC بگيره بايد 2.5 پياده بشده - البته خودش گفته كه 1 تومن داره - ولي همون بهتره كه PS3 بگيره همونطوري كه دوستمون گفته(MetalGearSolid4) ميتونه بازي هاي متالگیر:love: و کیلزون ، گران توریسمو و ... رو با نهايت كيفيت و بدون دردسرهاي بازيهاي PC، بازي كنه. البته اگه بخوايي مثل من هم يه PC دروستو حسابي داشته باشي هم PS3 بايد ... :crying::crying::crying:

آخرین ویرایش:
نه خیر من یه سیستم توپ با یه میلیون هم میبندم شمل ها بلد نیستین سیستم ببندی سره

چیز های الکی پول میدین:biggrin1::evil::laughing::):p

شما یه سیستم توپ همین جا واسه ما بنویس ( ببند رو میز بازیسنتر :laughing: ) ببینیم چی میخوای بندازی تو کیس که با 1 میلیون هم کارتو راه میندازی !!!! این 1 میلیون رو میدی واسه امسالت آخه واسه یکی دو سال دیگه مطمئن باش سیستمت کم میاره به شدت !!!!!!!!!!!!!!!! و باید ارتقا بدی و یه چیزی حداقل برابر پول الان پی اس تری رو بدی واسه ارتقا .
من کامپیوتر رو نفی نمیکنم چون خودم هم باهاش بازی های خوبی رو بازی کردم ولی واسه ماها ( طبقه متوسط جامعه ) خیلی سخته که سالی 500 - 600 تومن بدیم که سیستم بتونه رو پا وایسته.

شما یه سیستم توپ همین جا واسه ما بنویس ( ببند رو میز بازیسنتر :laughing: ) ببینیم چی میخوای بندازی تو کیس که با 1 میلیون هم کارتو راه میندازی !!!! این 1 میلیون رو میدی واسه امسالت آخه واسه یکی دو سال دیگه مطمئن باش سیستمت کم میاره به شدت !!!!!!!!!!!!!!!! و باید ارتقا بدی و یه چیزی حداقل برابر پول الان پی اس تری رو بدی واسه ارتقا .
من کامپیوتر رو نفی نمیکنم چون خودم هم باهاش بازی های خوبی رو بازی کردم ولی واسه ماها ( طبقه متوسط جامعه ) خیلی سخته که سالی 500 - 600 تومن بدیم که سیستم بتونه رو پا وایسته.
به جای اینکه سالی 600 بدی برا PC ! یک بار 2 تومن بده برا PC اونموقع تفاوت رو مشاهده میکنی!

به جای اینکه سالی 600 بدی برا PC ! یک بار 2 تومن بده برا PC اونموقع تفاوت رو مشاهده میکنی!
منم اون موقع که تازه سیستم گرفته بودم شاخترین سیستمو داشتم. به دو سال هم نکشید که از دور خارج شد. 7-8 سال پیش نزدیک 800000 دادم پای سیستم.:eek:
میدونی اون زمان چه قیمتی بود. من قبلا خیلی رو سیستمم سرمایه گذاری کردم اما دیدم فایده نداره و دوباره به کنسول روی آوردم. مطمئنم شما هم به این نتیجه میرسی. حالا ببین کی گفتم.

با 2 تومن میشه 1 پلی 3 گرفت یه ایکس باکس 360 گرفت یه وی گرفت یه تلویزیون HD باز چی میشه ؟:biggrin1:

مهم قیمت تلویزیون HD نیست ؟
مهم تفاوت قیمته یه عدد پی اس تری و یه پی سی هست

pc جای خودش رو داره کنسول هم جای خودش اصلا نمیشه این دوتا باهم مقایسه کرد باز میپرسیدی که PS3 بگیرم یا X360 یه چیزی، در ضمنPC با هزینه یک میلیون که در شرایط حال بسته بشه تا 3 سال آینده نیازی به آپگرید نداره و با خیال راحت میتونید بازی ها رو انجام بدین حالا روی Ultra Highe بعد از 3 سال نتونتسید اما رو Mediom (مگه تراشه های گرافیکی ps3 یا x360 سالی یکبار عوض میشه که اینطوری میگین!!) که میشه راحت بازی ها رو اجرا کرد و بازی کرد، بعد 4 سال هم کنسول های جدید اومده که در اونصورت یا بازهم آپگرید میکنی یا میری Next-Gen میخری اما این طرف قضیه رو هم باید دید که بازی های شاخ همه روی کنسول میاد اگر هم برای PC پورت بشه مدت زمانی طول میکشه که مشکلات باگ و غیره رو هم بهش اضافه کن پس اگه دنگ فنگ نمیخواهی بکشی نصف هزینه خرید PC بده و یک کنسول ( ps3 یا x360) بگیر.
موفق باشی

اه دارم بد جوری عصبی میشم شما ها حرف منتقی نمی فهمین:evil:

اینم سیستم:

CPU Intel Q6600
MAIN ASUS STRIKER N680i SLI
RAM OCZ 4GB DDR2-800 Nvidia SLI Platinium Series
VGA 2*8800 GT AMP ZOTAC
POWER 1000w OCZ or NZXT
CASE NZXT apollo
HARD 300gb Samsung SATAII
DVD Drive Samsung LS

نکته :

1.کارت گرافیک رو دو تا 8800GT از ZOTAC معرفی کردم که کارایی این دو بارها از ULTRA بیشتر هست اما یک نکته برای بهره بری از حداکثر کارایی دو کارت در حالت SLI باید مانیتورت بالای 20 اینچ باشه.

اصلا به فکر Pc نباش.چون هیچ شرکتی الان دیگه واسش بازی نمیسازه.به فکر کرایسیس نباش.ولی اگه دلت World in Conflict میخواد این بازیو با یه سیستم معمولی هم میتونی بازی کنی حتی با GF 7100 GS.
در بین کنسول ها هم فقط 360.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or