بله از لحاظ همه چی ! خصوصا اینکه میتونی ازش بعنوان بخاری در فصل سرما استفاده کنی ! علاوه برو اون ( اگه روش فن نذاشته باشی ) میتونی خونه یکی از دوستات رو باهاش منفجر کنی ، کافیه یکم بدی باهاش بازی کنه ، اگه فن بذاری هم که در حد همون گرما زایی و پخت و پز غذا میمونه !اگر برات قيمت بازي هاي ps3مشكلي نيست بگير ولي كلن از لحاظ همه چي 360به صرفه تر هستش و همه چيزش هم راحت تر گير مياد هر جا بري بازي هايشو دارن ولي ps3هر جل ندارن
اگه بخاهی Ps3 باید اولا حدود 700 تومان پول خود Ps3 رو بدی. دوما باید تلوزیون Lcd داشته باشی که خوبش کمتر از 1تومان نیست. سوما پول هر بازی Ps3 بین 50 الی 70 هزار تومان است که تا الان بهترین بازیهای اون برای کامپیوتر تبدیل شده و تو با 2 تا 4 هزار تومان میتوانی بازی های اون رو برای کامپیوتر بخری. پس اگر کامیوتر بخری بهترین سیستم رو با 1 تومان بهت میدن
اگه بخاهی Ps3 باید اولا حدود 700 تومان پول خود Ps3 رو بدی. دوما باید تلوزیون Lcd داشته باشی که خوبش کمتر از 1تومان نیست. سوما پول هر بازی Ps3 بین 50 الی 70 هزار تومان است که تا الان بهترین بازیهای اون برای کامپیوتر تبدیل شده و تو با 2 تا 4 هزار تومان میتوانی بازی های اون رو برای کامپیوتر بخری. پس اگر کامیوتر بخری بهترین سیستم رو با 1 تومان بهت میدن
Kiya من باتو موافقم ایب بابا زیادی شلوغش کرده اگه unreil engine 4الان PS3 500تومنه
هیچ اجباری برای تلویزیونlcd نیست
بازیهای ps3برایpc تبدیل شده؟
این همه اطلاعاتو از کجا اوردی؟
----------------------------
در مورد راهنمایی کاری رو که خودم تصمیم دارم کنم میگم
بنظر من کمی صبر کنید تا gig40 وارد شه با قیمت حدودی 400تومن بعد بخرید
فکر نمیکنم با 400-500 تومن بشه سیستم رو ارتقا داد اونم برای استفاده 8-9 ساله
ولی با ps3 تا 8-9سال ساپورت میشی از نظر بازی:cheesygri
درسته بازیاش گرونه ولی راههایی هم داره ...من خودم میتونم هر دوماه یه بازی بخرم
که برای اول کار little big planetو unchartedمد نظرمه(که فکر میکنم فعلا بهترین انتخاب باشه)
البته من میخوام دیماه بخرم
دیگه بعد از 7-8 ماه تا یک سال دیگه کپی خور میشه:confused:امیدوارم
موفق باشید
مرسی