پلی 3 بگیرم یا سیستم ارتقا بدم.؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا هیچ کی مختون رو نزنه ها ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
تجربه این رو هم می گه !

فقط PS3

اگه واسه بازی میخوای فقط برو سمت کنسول حالا یا 360 یا ps3.

اگر برات قيمت بازي هاي ps3مشكلي نيست بگير ولي كلن از لحاظ همه چي 360به صرفه تر هستش و همه چيزش هم راحت تر گير مياد هر جا بري بازي هايشو دارن ولي ps3هر جل ندارن

اگر برات قيمت بازي هاي ps3مشكلي نيست بگير ولي كلن از لحاظ همه چي 360به صرفه تر هستش و همه چيزش هم راحت تر گير مياد هر جا بري بازي هايشو دارن ولي ps3هر جل ندارن
بله از لحاظ همه چی ! خصوصا اینکه میتونی ازش بعنوان بخاری در فصل سرما استفاده کنی ! علاوه برو اون ( اگه روش فن نذاشته باشی ) میتونی خونه یکی از دوستات رو باهاش منفجر کنی ، کافیه یکم بدی باهاش بازی کنه ، اگه فن بذاری هم که در حد همون گرما زایی و پخت و پز غذا میمونه !
میتونی بری از بین 1000 تا بازی X360 بگردی 1001 بازی Sci/Fi Action بخری !
میتونی به بازیهات گند بزنی با یه تغییر وضعیت کنسول !
میتونی برای باز کردن Tray به اره برقی متوصل شی ( البته اشکالی نداره ، برات هیجان ایجاد میشه )
میتونی برای اجرا کردن DVD ها دست به کیمیا گری بزنی که برای درس شیمیت خوبه ! ( آخه میدونی که ، باید محلولای خاصی بسازی باهاش تمیزشون کنی ! )
میتونی 1000 تن وزن کنسول و تبدیل و ... رو تحمل کنی !
میتونی برای هر قطعش پول جدا بدی !
و در نهایت میتونی پول کمتری بدی !
با توجه به این وِیژگی ها ، و با توجه بشدت زیاد به آخرین نکته ( $ ) میتونی تصمیمتو بگیری !

اگه بخاهی Ps3 باید اولا حدود 700 تومان پول خود Ps3 رو بدی. دوما باید تلوزیون Lcd داشته باشی که خوبش کمتر از 1تومان نیست. سوما پول هر بازی Ps3 بین 50 الی 70 هزار تومان است که تا الان بهترین بازیهای اون برای کامپیوتر تبدیل شده و تو با 2 تا 4 هزار تومان میتوانی بازی های اون رو برای کامپیوتر بخری. پس اگر کامیوتر بخری بهترین سیستم رو با 1 تومان بهت میدن

اگه بخاهی Ps3 باید اولا حدود 700 تومان پول خود Ps3 رو بدی. دوما باید تلوزیون Lcd داشته باشی که خوبش کمتر از 1تومان نیست. سوما پول هر بازی Ps3 بین 50 الی 70 هزار تومان است که تا الان بهترین بازیهای اون برای کامپیوتر تبدیل شده و تو با 2 تا 4 هزار تومان میتوانی بازی های اون رو برای کامپیوتر بخری. پس اگر کامیوتر بخری بهترین سیستم رو با 1 تومان بهت میدن

ممنون از راهنماییاتون فردا می رم بیرون بیرون ببینم قیمتا چطوره چه خبره و اینا
در ضمن در مورد بازی ها با شما مخالفم

سلام دوست عزيز
همانطور که مي دونيد کنسولها فقط براي بازي کردن هستن در نتيجه بازي هاي به مراتب بهتري براي اونها ساخته مي شه.البته چند وقتي که سازندگان بازي ها نگاه ويژه هاي به pc دارن و اکثر بازي ها رو براي pc ميسازن(گذشته از بازي هاي انحصاري pc)
همه اين رو به خوبي مي دونيم که pc بيشتر به درد بازي هائي به سبک fps و strategy مي خوره و بيش تر از 80 درصد بازي هاي ساخته شده براي اون به اين سبکهاست.
دوستان عزيز نظر شما رو به چند نکته جلب مي کنم:
1-به روز رساني pc ديگه الان دو سال يکبار شده به مثالهاي زير توجه کنيد:
a-شرکت معظم corsair که معتبرترين توليد کننده رم در دنياست رم هائي DDR3 با BUS1800 رو در مرحله توليد داره.
B- اينتل و AMD در حال تدارک ديدن براي عرضه CPU هاي چهار هسته اي خودشون به بازار هستن.و به زودي اونها رو جايگزين سي پي يو هاي دو هسته اي مي کنن که سوکتشون با مادر بردهاي امروزي سازگار نيست.به طور مثال سوکتهاي AMD قرار از 940 به 1207 تغيير پيدا کنه.
C- شرکت NVIDIA طراحي کارت گرافيکي سري جديد خودش رو براساس PCI-E 2 ( بله ورژن 2 ) شروع کرده.
2-هزينه هاي دو ساليانه شامل CPU-MAINBOARD-VGA و RAM هست که مجموع آنها به اندازه خريد يه کنسول نسل بعد براي شما هزينه بر مي داره.
حالا با توجه به موارد بالا و و اينکه شما دوستدارکنسول سوني هستيد و قطعا نمي تونيد از عناويني همچون GOD OF WAR و SHADOW OF CLOUSOS و GT چندين و چند عنوان ديگه بگذريد پيشنهاد مي کنم که يه کم صبر کنيد تا قيمت کنسول پائين تر بياد (خدا رو چه ديد شايد کپي خور هم بشه) البته قابليتهائي نظير پخش BLU-RAY رو هم مد نظر قرار بديد و اونقت بخريد.
و يا اگه براتون امکان نداره که صبر کنيد از ميان X360 و PC يه کدوم رو انتخاب کنيد چون بيشتر عناوين بازي ها در اين دو سيستم با هم يکي هستند يا بعد از يه مدت براي PC هم ساخته مي شن.

در نهايت انتخاب با خود شماست.

دوباره از این سوالها!!
می دونی این جور سوالها آدم رو یاد چه سوال بزرگی توی دنیای آفرینش می اندازه؟؟
اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟؟؟یا علم بهتر است یا ثروت؟؟
(حتما میگی چه ربطی داره؟زیاد به مخت فشار نیار چون خودم هم نفهمیدم;))
ولی به نظر من اگه میخوای ضرر نکنی ؛و هم وسع مالیت می رسه
هر دو روبگیر که ناکام از دنیا نری
(حتما میگی آخه آی کیو؛اگه من پول هر دوشو داشتم
که نمی اومدم تاپیک بزنم و نظر سنجی و........نمی کردم
و این همه آدم رو به جون هم نمی انداختم)
ولی می خوام بگم باید به دلت مراجع کنی و شرایط رو بسنجی!!!:cool:
هر کاری که بخوای انجام بدی یه سری حسنیات و بدیها داره
تو رو نمی دونم ولی من هر وقت روی یه کاری به مدت خیلی زیاد فکرکردم؛ر****
آخر هم اونچیزی نشده که تصور می کردم
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم;)

الان PS3 500تومنه
هیچ اجباری برای تلویزیونlcd نیست;)
بازیهای ps3برایpc تبدیل شده؟:eek:

این همه اطلاعاتو از کجا اوردی؟

----------------------------

در مورد راهنمایی کاری رو که خودم تصمیم دارم کنم میگم
بنظر من کمی صبر کنید تا gig40 وارد شه با قیمت حدودی 400تومن بعد بخرید
فکر نمیکنم با 400-500 تومن بشه سیستم رو ارتقا داد اونم برای استفاده 8-9 ساله
ولی با ps3 تا 8-9سال ساپورت میشی از نظر بازی:cheesygri
درسته بازیاش گرونه ولی راههایی هم داره ...من خودم میتونم هر دوماه یه بازی بخرم
که برای اول کار little big planetو unchartedمد نظرمه(که فکر میکنم فعلا بهترین انتخاب باشه)
البته من میخوام دیماه بخرم:love::love:
دیگه بعد از 7-8 ماه تا یک سال دیگه کپی خور میشه:confused:امیدوارم

موفق باشید
مرسی

آخرین ویرایش:
یادمه وقتی خبر تولید پی اس 3 اومد. کامپیوتر به گردش هم نمی رسید. ولی موقعی که داشت این کنسول روانه ی بازار می شد کامپیوتر ظرف 2 ماه غورتش داد.
این نشون میده که پی اس 3 ظرف 2 ماه دیگه همچین چیز قوی نیست. بعد بعضی های پی سی رو بچسب. اصلا پول نمی خواد بدی. اینترنت دانلود کن. حالش رو ببر. مثل من.

DirectX10 رو بچسب! DDR3 - GDDR5 - SLI technology همه برای پی سی. و Crysis.
این آخر هم که برای Assissne's creed مشکل پیش اومد. قول میدم برای پی سی 3-2 ماه زودتر از 360 و پی اس 3 منتشر بشه. چون مشکل دیسک هست و حافظه که پی سی هیچ مشکلی از هردوتاش نداره.

خدایی پی سی جاودانه است. :love:

این هم راست میگه. سال دیگه بازیهای 360 و پی اس 3 رو روی پی سی بازی کنید. :cool: مبدلش رو دارند میسازند. چه شود. من wii رو یک جا دیدم. ولی نگرفتم. چون اصل حال این کنسول به نوع بازیش هست نه خود بازی.

سلام
همه اساتید نظرات خودشونو دادن
ولی خب یه نکته مهم اینه که شما نمی تونی با 1 ت سیستم قدرتمندی ببندی
اگه این قدر هزینه می خوای بکنی یه مقدار بیشتر هزینه کن و یه سیستم قدرتمند ببند
والا به نظر من هم کنسول خریداری کنی به صرفه تر هست
شما اگه می خوای کنسول رو با PC مقایسه کنی بهتره برای خرید یه Pc قدرتمند بیشتر از اینها هزینه کنی
سیستم در حدود 1 ت میشه قدرتی برابر تقریبا کنسول ها

الان PS3 500تومنه
هیچ اجباری برای تلویزیونlcd نیست;)
بازیهای ps3برایpc تبدیل شده؟:eek:

این همه اطلاعاتو از کجا اوردی؟

----------------------------

در مورد راهنمایی کاری رو که خودم تصمیم دارم کنم میگم
بنظر من کمی صبر کنید تا gig40 وارد شه با قیمت حدودی 400تومن بعد بخرید
فکر نمیکنم با 400-500 تومن بشه سیستم رو ارتقا داد اونم برای استفاده 8-9 ساله
ولی با ps3 تا 8-9سال ساپورت میشی از نظر بازی:cheesygri
درسته بازیاش گرونه ولی راههایی هم داره ...من خودم میتونم هر دوماه یه بازی بخرم
که برای اول کار little big planetو unchartedمد نظرمه(که فکر میکنم فعلا بهترین انتخاب باشه)
البته من میخوام دیماه بخرم:love::love:
دیگه بعد از 7-8 ماه تا یک سال دیگه کپی خور میشه:confused:امیدوارم

موفق باشید
مرسی
Kiya من باتو موافقم ایب بابا زیادی شلوغش کرده اگه unreil engine 4
بیاد PCبازها به مشکل میخورن ولی Ps3دارا تا چند سال راحتآ تازه بازی هاش یا خود PS3 ارزون ترم میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or