از چه دسته ای استفاده میکنی؟اقا یک مشکلی که پیش اومده اینه که من بدون مشکل با ds4window دسته رو شناسوندم و بازی کردم ولی الان چند وقته که دسته رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کن
از چه دسته ای استفاده میکنی؟اقا یک مشکلی که پیش اومده اینه که من بدون مشکل با ds4window دسته رو شناسوندم و بازی کردم ولی الان چند وقته که دسته رو نمیشناسه لطفا راهنمایی کن
کلا برنامه ش مشکل داره تا زمانی که باز هست همینه مدام یک پروسس اجرا می کنه FOCUS به هم می ریزهپلتفرم جالبی هست خدا کنه JUDGMENT دو نسخه رو اضافه کنه که واقعا کمیاب هست و هنوز کرک نشده ... این سایت های اشتراکی هم با قیمت خوب ندارند متاسفانه !
پ.ن: من هم دد اسپیس رو دارم بازی می کنم و خوب اجرا میشه فقط مشکلی که هست نمی دونم چرا هر از گاهی مینیمایز میشه !
ps4
تنضیمات برنامه را روی xbox 360 بزارید دسته را روشن کنید وارد بازی بشید اگر دسته عمل نکرد دکمه که آرم پلی استیشن را داره به مدت 10 تا 15 ثانیه نگه دارید تا دسته خاموش بشه مجدد دسته را روشن کنیدps4
دم شما گرم با خاموش کردن دسته درست شدتنضیمات برنامه را روی xbox 360 بزارید دسته را روشن کنید وارد بازی بشید اگر دسته عمل نکرد دکمه که آرم پلی استیشن را داره به مدت 10 تا 15 ثانیه نگه دارید تا دسته خاموش بشه مجدد دسته را روشن کنید
بچه ها کسی میدونه محل سیو بازهاش کجاست مثلا من میخوام سیوهای استیم دد اسپیس بریزم که بتونم نیو گیم پلاس برم اما محل سیو پیدا نمیکنمدم شما گرم با خاموش کردن دسته درست شد
این مال استیمه میدونم مال gbaz کجا سیو میشه چون تو داکیومنت یدونه دد اسپیس هست اونم مال استیمهتو داکیومنته دیگه
بنده هم تست کردم نشد و از سیو های که آپلود میکنن استفاده کردم جواب دادبازی مثل فیفا رو چطور میشه آپدیت اسکواد کرد؟
میشه یه جا برای دانلود معرفی کنی؟بنده هم تست کردم نشد و از سیو های که آپلود میکنن استفاده کردم جواب داد
161.11 MB folder on MEGAمیشه یه جا برای دانلود معرفی کنی؟
ممنون
اینا کلا یه باگ تو لانچر EA فکر کنم پیدا کردن تونستن بازی های اونو یک حرکتی بزنن، وگرنه جز بازی های EA بقیه بازی ها همون کرکیهبچه ها دقت کنید بازی هایی که کرک شدن نسخه ی کرک شدش رو بهتون می ده نه با اخرین اپدیت
گاتوم نایت به فرض همون نسخه داغونه هست نه فیکس شدش که کامل روان شده
باگ که داره مدت هاست می شه بدون لانچر بازی هاش اجرا کرد فکر کنم از اون استفاده کردناینا کلا یه باگ تو لانچر EA فکر کنم پیدا کردن تونستن بازی های اونو یک حرکتی بزنن، وگرنه جز بازی های EA بقیه بازی ها همون کرکیه
بعید میدونم بتونن... وگرنه تا الان تونسته بودنباگ که داره مدت هاست می شه بدون لانچر بازی هاش اجرا کرد فکر کنم از اون استفاده کردن
البته بازی هایی که زده به زودی دیگه ea محور نیستن باید دید می تونن