Persia Tech
کاربر سایت
هری پاتر و کلیستو با اتمیک هارت هم قراره بهش اضافه بشه
اگر قرار چک کنه فایل هارو شما فایل خارجیم بزاری بر اساس فایل خودش اون فایل هایی که هماهنگ نیست رو دوباره میگیره و فایده ای ندارهبازی رو با برنامه FreeArc فشرده میکنه مثل Dodi و fitgirl به همین علت ممکنه برای بعضیا سیستمشون ضعیف تر یا از دو اسلات رم استفاده میکنند مثلا دو تا 8 گیگ ممکنه بازی گیر کنه در مرحله نصب (استخراج) البته احتمالش کمه
محتویات فایل های فشرده بازی رو در پوشه ای که پسوندش رو به GOD MODE تغییر داده پنهان میکنه
یک سرویس داره به اسم Service_GBAZ.exe که در پس زمینه اجرا میشه که این بده برنامه استیم با اون همه عظمت از سرویسی در پس زمینه اش استفاده نمیکنه امیدوارم در آینده اینو حذفش کنند.
برنامه سنگینه ای کاش اینقدر محیط برنامه رو گرافیکی نمیکردند و بیشتر روی عملکردش کار میکردنند.
بازی Dead Space (2023) به خوبی اجرا کرد.
اضافه کردن بکاپ دستی هم باید حتما اضافه کنند چون اینا ممکنه بعضی بازیها رو سانسور کنند با بکاپ دستی میشه این فرایند سانسور رو حذف کرد.
مثلا مبارزان خیابانی 5 مطمئا سانسوره اگر بذاره تو برنامه که میشه با فایل های اورجینال جایگزینش کرد و سانسور رو حذف کرد.
وقتی اجرای آفلاین داره هیچکاری نمیتونه انجام بده بعد سازگان برنامه هم مطمئن باشید این راه رو باز میذارنند چون همه میدونیم از روی اجبار سانسور هست.اگر قرار چک کنه فایل هارو شما فایل خارجیم بزاری بر اساس فایل خودش اون فایل هایی که هماهنگ نیست رو دوباره میگیره و فایده ای نداره
الان دد اسپیس تست کردم اجرا شد مشکلی نداشت5 تا مجوز امروزشون تمام شد؟
اولین باره که اجرا میکنی؟الان دد اسپیس تست کردم اجرا شد مشکلی نداشت
مطمینا خودش پشت صحنه آفلاین اجرا میکنه و فقط اولین بار آنلاین اجرا میکنهمن از قبل استاروارز رو گرفته بودم و آفلاین اجرا میکردم ،دیشب هم فیفا رو گرفتم و به راحتی اجرا شد جالب اینکه اکتیو استاروارز هم نپرید و بازی راحت اجرا شد ،اینجور که معلومه با آنلاین شدن لانچر اکتیو بازی ها به مشکل نمیخوره
من رو استار وارز امتحان کردم مشکلی نداشتعزیزان با کنترلر دوال سنس مشکلی ندارید با این پلتفرم ؟
برای من که اصلاً یه چیز عجیب شده دکمه ها در جهت عقربه های ساعت یدونه جلو رفته مثلا دایره شده ضربدر یا جای R1 و R2 اینا با هم عوض میشه ! تنها چیزی که درست کار میکنه آنالوگ هاست