پست اول مطالعه شود | Minecraft Online | Bazicenter Server

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید این تاپیک رو با هماهنگی آقا Ali زده شده

طبق گفته های ما هنوز سرور در بخش خرید قرار دارد

و اگر خریداری بشه پشتیبانی بیشتر و بهتری از سمت ادمین ها بر خورداریم

خرید ما به 2 روشه هر کدوم رو صلاح می دونید تو نظر سنجی بگید

روش اول : به صورت شراکتی ( 3 نفره با خودم 4 نفر ) نحوــه ــش در آخر توضیح میدم با همراه با اطلاعات سرور

روش دوم : سرور به صورت پولی باشه یعنی برای عضویت ماهانه ... ماهی 3 تومن برای عضویت شما گرفته می شود ( دلیل : چون شخصا نمی تونم از مخارج سنگین سرور در بیارم )

در نظر سنجی شرکت کنید

این پست آپدیت می شود

اطلاعات دقیق سرور به زودی اعلام می شود

آخرین ویرایش:
توجه :

تمامی شریک ها باید فردا ساعت 6 عصر تو یاهو آنلاین باشند یه کنفرانس بذاریم به همراه مدیر فنی یعنی Tondar 90 لطفا آیدی یاهوتون رو اینجا بذاری

برای من

K_A_N_E_3

ساعت 4 آنلاین بشید ... !

ساعت 6 لغو شد ... !
منظور من از همکاری اشتراک و کمک هست

ما قصد داریم روی وی پی اس سایت تاسیس کنیم و طی اون یکسری سازماندهی هارو انجام بدیم تا بتونیم وسعت سرور رو به حداکثر برسونیم و از اون منبعی برای درآمد زایی استفاده کنیم
البته به علت وقت بسیار محدود خودم، نیاز داریم تا یکسری افراد رو به عنوان مسئول بخش های مختلف انتخاب کنیم

به طور مثال سرور در این روزهای اول به چند ادمین، چند مسئول مشکلات فنی، مسئول سایت و غیره نیاز داره. مشکلات فنی به وفور پیش میاد مثل رفع باگ های کشف شده یا آپدیت ها
از اونجا که شما تصمیم به خرید دارید گفتم شاید مایل به همکاری با ما باشید شاید هم نه

در ضمن درخواست من پیوستن شما به ماست نه ما به شما (با عرض معذرت)

ممنون از نظر شما !

ولی من برای ساخت این سرور قبلا کلی فکر کردم .. و به این نتیجه رسیدم .. !

مسئول داریم مشکلی نیست ... و بیشتر موقع ها آنلاین هستند !

منظور من از همکاری اشتراک و کمک هست

ما قصد داریم روی وی پی اس سایت تاسیس کنیم و طی اون یکسری سازماندهی هارو انجام بدیم تا بتونیم وسعت سرور رو به حداکثر برسونیم و از اون منبعی برای درآمد زایی استفاده کنیم
البته به علت وقت بسیار محدود خودم، نیاز داریم تا یکسری افراد رو به عنوان مسئول بخش های مختلف انتخاب کنیم

به طور مثال سرور در این روزهای اول به چند ادمین، چند مسئول مشکلات فنی، مسئول سایت و غیره نیاز داره. مشکلات فنی به وفور پیش میاد مثل رفع باگ های کشف شده یا آپدیت ها
از اونجا که شما تصمیم به خرید دارید گفتم شاید مایل به همکاری با ما باشید شاید هم نه

در ضمن درخواست من پیوستن شما به ماست نه ما به شما (با عرض معذرت)
(((( ما ))) !!!!
مكه جند نفرين ؟؟؟؟

هرطور مایلید
البته نمیتونم بگم که پیوستن شما به ما خالی از لطف نیست ولی در هر صورت اجباری هم نیست

شب خوش

خب دوستان شرکا فردا یادشون نره

-

خوب دوستان فردا یا حداکثر پس فردا همه چیز معلوم میشه رو صحفه اول قرار میگیره نگران نباشید !

اقا يكي نيست به ما بكه
صاحب اين سرور كه الان بوكيده (( ادرس سرور 130.185.72.180 )))
همين
Apple inc

هست؟؟؟؟؟؟

مگه کاربرهای غیر پرمیوم آدم نیست ؟ مگه پولی که کاربرهای پرمیوم بازی سنتر میدن میرسه به جیبه ما ؟ ( یکی از شرکای تاسیس سرور هستم )
سرور برای همه ی ایرانیاس و شاید بعدنا یه امکاناتی بزاریم و برای استفاده از اون امکانات تو سرور باس پول بدید ( که البته همین پول هم به جیبه ما نمیرسه و خرجه سرور میشه )
:|((حرف حساب جواب ندارد))
من اسم تایپیک رو دیدم اولش minecraft بود این رو من تا به حال جایی نشنیدم معنیش چیه و از کجا میاد؟

دوستان لطفا صبر رو پیشه کنید

تا فردا یا پس فردا تمام اطلاعات تکمیلی رو قرار می دیم !

اقا يكي نيست به ما بكه
همين
Apple inc

هست؟؟؟؟؟؟

اقا يكي نيست به ما بكه
همين
Apple inc

هست؟؟؟؟؟؟

آره خودشه 4 5 ماه هم سرور زد واسمون مجانی (دستشم درد نکنه) ولی خوب هزینه هاش سنگینه دیگه

ما بکس p30world forum هستیم بازیکنیمونم 12 13 نفر بودیم .

مثل اینکه گفتم اسپم ندید !

دوست دارید اخطار بگیرید ؟!

باز میگم

این سرور ها ربطی به سایت های دیگه نداره و قصدمون زدن سرور برای بازیسنتر است ... !

پس لطفا صبر کنید

يه نظر داشتم
وقتي سرور راه اندازي شد
بهتره يه تايبيك رسمي باسش
ايجاد بشه
تا هر اتفاقي در سرور افتاد يا هر مشكلي
توو تايبيك در موردش كفتوكو بشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or