پست اول مطالعه شود | Minecraft Online | Bazicenter Server

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید این تاپیک رو با هماهنگی آقا Ali زده شده

طبق گفته های ما هنوز سرور در بخش خرید قرار دارد

و اگر خریداری بشه پشتیبانی بیشتر و بهتری از سمت ادمین ها بر خورداریم

خرید ما به 2 روشه هر کدوم رو صلاح می دونید تو نظر سنجی بگید

روش اول : به صورت شراکتی ( 3 نفره با خودم 4 نفر ) نحوــه ــش در آخر توضیح میدم با همراه با اطلاعات سرور

روش دوم : سرور به صورت پولی باشه یعنی برای عضویت ماهانه ... ماهی 3 تومن برای عضویت شما گرفته می شود ( دلیل : چون شخصا نمی تونم از مخارج سنگین سرور در بیارم )

در نظر سنجی شرکت کنید

این پست آپدیت می شود

اطلاعات دقیق سرور به زودی اعلام می شود

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم من تازه اومدم اینجا الان این سرور راه اندازی بشه داخلش ما بازی کنیم مدش چجوریه یعنی هر کس هر کاری که دوست داره میکنه یا کار خاصی انجام میدیم من آفلاین زیاد بازی کردم ولی آنلاین رو خواهشا توضیح بدین

سلام دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم من تازه اومدم اینجا الان این سرور راه اندازی بشه داخلش ما بازی کنیم مدش چجوریه یعنی هر کس هر کاری که دوست داره میکنه یا کار خاصی انجام میدیم من آفلاین زیاد بازی کردم ولی آنلاین رو خواهشا توضیح بدین

فرق زیادی با آفلاین نداره جز اینکه میتونی سازه هات رو با بقیه به اشتراک بزاری ... مثلا یه قهوه خونه واسه بچه های سرور درست کنی ... :دی تو سازه های بچه ها به اونا کمک کنی و ...
آفلاین این بازی ، شما داری تو یه دنیا تنهایی زندگی می کنی آنلاینشم داری با افراد دیگه زندگی می کنی :دی

....
:wallbash:

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

هم جنان صبر ميكنيم :|

آخرین ویرایش:
داره صبرم تمام ميشه
نيروكاه هسته اي هم مي خواد راه اندازي بشه
اينقدر طول نميكشه !!!!!!!!! :wallbash:

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

اكه خدا نخواد جي
اىونقت جه قدر طول ميكشه؟؟
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی :))
این همه صبر کردین یه روز دیگه هم روش
کار سرور تموم شده و فردا اطلاعات و ای پی و همه چی رو تو تاپیک قرار میدم
نصب پلاگین ها هم تموم شده و چند تا فقط باقی مونده
امیر حسین نگران نباش خدا می خواد
تا لان این رو هم بگم که وضع پینگ عالی بوده و پینگ چند نفر به سرور حدود 40 بوده.

لااقل بگید چه پلاگین هایی نصب کردید و سرور کجاست !
ما داریم میمیریم!:d

وقتي سرور درست شد
مي خوام زير كل زمينش تونل حفر كنم بعد توي تونل ها TNT به كار ببرم بعد با يه مشعل سرور رو ببرم رو هوا !!! >:)

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

اوون سرور قبلي رو جيكار كنيم ؟؟؟
يكي بايد اوون بيجاره هارو از سرور جديد مطلع كنه !!

خیالت راحت :D

وقتي سرور درست شد
مي خوام زير كل زمينش تونل حفر كنم بعد توي تونل ها TNT به كار ببرم بعد با يه مشعل سرور رو ببرم رو هوا !!! >:)

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

اوون سرور قبلي رو جيكار كنيم ؟؟؟
يكي بايد اوون بيجاره هارو از سرور جديد مطلع كنه !!

خیالت راحت
من و بقیه که اونجا فعالیت میکنیم میگیم;)
ما اینجا هویج نیستیم کهb-);;)

دوستان باز هم اسپم ببینم گزارش می دم و شاید موجب بن شه سعی نکنید اینجا نوشتتون رو بسازید

-

شرکا عزیز اگر سرور درست شد اطلاعات رو بدید من یعنی حسین جان زحمتش رو بکش

کسی اینجا اعلام نکنه بنده با Ali هماهنگ کردم تاپیک رو پاک کنده !

سرور واقعا خوب کار شده لگ نداره و پینگ هم عالی هست الان ساعت 6 صبحه چرا بازی سنتر ساعت پست ها رو عقب میندازه ولی بهر حال امروز سرور درست میشه بلاخره .

با سلام خدمت دوستان بازی سنتری
من حامل یک خبر بد از حسین جان یا همون tondar90 هستم
ایشون متاسفانه یه مشکل براشون پیش اومده و امروز نمیتونن کار های سرور رو بکنن به همین خاطر از من خواهش کردن که بیام اینجا و به شما بگم که لطف کنید و شکیبا باشید و تا یک شنبه صبر کنید باور کنید که ما اصلا دوست نداریم پیش شما بد قول باشیم و تمام سعی خودمون رو میکنیم اما واقعا الآن کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه صبر کرد
با تشکر از صبر و شکیبایی شما

ایشون متاسفانه یه مشکل براشون پیش اومده و امروز نمیتونن کار های سرور رو بکنن به همین خاطر از من خواهش کردن که بیام اینجا و به شما بگم که لطف کنید و شکیبا باشید و تا یک شنبه صبر کنید باور کنید که ما اصلا دوست نداریم پیش شما بد قول باشیم و تمام سعی خودمون رو میکنیم اما واقعا الآن کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه صبر کرد
تایید میشه.

مگه نگفتید که کار سرور تموم شده؟ خوب شرکای دیگه ادامه بدن سرورو امروز راه بندازن دیگه بعد بچه ها این آقای TONDAR90 که الان اینجاسست داره این تاپیکو نگا میکنه

آخرین ویرایش:
مگه نگفتید که کار سرور تموم شده؟ خوب شرکای دیگه ادامه بدن سرورو امروز راه بندازن دیگه بعد بچه ها این آقای TONDAR90 که الان اینجاسست داره این تاپیکو نگا میکنه

بله ولی دسترسی کامل به بازی و سرور رو نداره.

همچین میگی حاوی خبر بد انگار مرده فقط به پی سی خودش دست رسی نداره همین.

اي بابا :((
ميكم تا بنجشنبه هفته بعد هم صبر كنيد روند بشه :evil::evil::evil:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or