پست اول مطالعه شود | Minecraft Online | Bazicenter Server

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید این تاپیک رو با هماهنگی آقا Ali زده شده

طبق گفته های ما هنوز سرور در بخش خرید قرار دارد

و اگر خریداری بشه پشتیبانی بیشتر و بهتری از سمت ادمین ها بر خورداریم

خرید ما به 2 روشه هر کدوم رو صلاح می دونید تو نظر سنجی بگید

روش اول : به صورت شراکتی ( 3 نفره با خودم 4 نفر ) نحوــه ــش در آخر توضیح میدم با همراه با اطلاعات سرور

روش دوم : سرور به صورت پولی باشه یعنی برای عضویت ماهانه ... ماهی 3 تومن برای عضویت شما گرفته می شود ( دلیل : چون شخصا نمی تونم از مخارج سنگین سرور در بیارم )

در نظر سنجی شرکت کنید

این پست آپدیت می شود

اطلاعات دقیق سرور به زودی اعلام می شود

آخرین ویرایش:
منظورت عوامل تخریب هست ؟!

می مودند میریختند تو خونت .. ! می ترکوندند

ولی تو این سرور کسی یه بلوک از کسی رو خراب کنه داغونش می کنیم ... !

يه بيشنهاد دارم
بعتره توو سرور دربين مخفي بزاريم
كه كسايي كه داترن از خونه ها دزدي ميكنن شناسايي و بن بشن

اينطوري خوبه

مدیر فنی یعنی Tondar 90

به احتمال قوی برای سایت Database هایی ثبت میشه که هر کسی هر کاری کنه می فهمیم .. !

البته باید خود آقا Tondar 90 بیان توضیح بدن !

منظورت عوامل تخریب هست ؟!

می مودند میریختند تو خونت .. ! می ترکوندند

ولی تو این سرور کسی یه بلوک از کسی رو خراب کنه داغونش می کنیم ... !

اون که آره!!! جواد ام دیر به دیر میومد مثلا خونه من 3 4 روز رو هوا بود تا می یومد به نام میزد!!!! بعد کلا الکی زمین می کندن، عقده ای بازی در میوردن!!!! اصلا وضعی بود این آخریا!!!

مگه کاربرهای غیر پرمیوم آدم نیست ؟ مگه پولی که کاربرهای پرمیوم بازی سنتر میدن میرسه به جیبه ما ؟ ( یکی از شرکای تاسیس سرور هستم )
سرور برای همه ی ایرانیاس و شاید بعدنا یه امکاناتی بزاریم و برای استفاده از اون امکانات تو سرور باس پول بدید ( که البته همین پول هم به جیبه ما نمیرسه و خرجه سرور میشه )

احسنت از کدوم شرکت می خواید بگیرید ؟

سلام به همه عزیزان!

من MJavad هستم
همونطور که میدونید، تا چند روز پیش من سرور رو تهیه میکردم و بصورت رایگان در اختیار شما عزیزان میذاشتم
ولی یه سری مشکلاتی وجود داشت که گوشزد میکنم:

1- هزینه زیاد سرور
2- وجود افراد عقده ای و خرابکار
3- کمبود وقت من
4- کمبود رم سرور
5- آزاد بودن دسترسی همه به مپ
6- توقع زیاد استفاده کنندگان
و غیره

به همین دلایل من با دوتا از دوستام بصورت اشتراکی قصد تمدید سرور و سازماندهی اون رو داریم
امروز یکی اینجا رو بهم معرفی کرد که عده ای میخوان سرور بزنن و خلاصه اومدم که اگه واقعا قصد انجام یه کار سازماندهی شده رو دارید با ما همکاری کنید
به طور حتم یه سرور پایدار بهتر از چند تا سرور جدا از هم میتونه عمل کنه

در ضمن مشکل دزدی و غیره هم به راحتی قابل حلله و طی دو هفته پیش من روی سرورم اجرا کردم

شركا شدن 4 نفر ؟؟؟؟؟ :-/

آره شدن 4 نفر کامله ولی بهترین سرور رو می خوایم برای شما پیدا کنیم

-

مثل اون سرور نمی خوایم یکی کله رو بندازه پایین هی بکنه هی بکنه

بعد یارو بره تو تلش بپوکه !

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان!

من MJavad هستم
همونطور که میدونید، تا چند روز پیش من سرور رو تهیه میکردم و بصورت رایگان در اختیار شما عزیزان میذاشتم

1- هزینه زیاد سرور
3- کمبود وقت من
4- کمبود رم سرور
و غیره

به همین دلایل من با دوتا از دوستام بصورت اشتراکی قصد تمدید سرور و سازماندهی اون رو داریم
امروز یکی اینجا رو بهم معرفی کرد که عده ای میخوان سرور بزنن و خلاصه اومدم که اگه واقعا قصد انجام یه کار سازماندهی شده رو دارید با ما همکاری کنید

در ضمن مشکل دزدی و غیره هم به راحتی قابل حلله و طی دو هفته پیش من روی سرورم اجرا کردم

والا خودمون قصد داریم سرور بزنیم و این کارو با بازی سنتر یعنی همین سایت هم انجام میدیم

هنوز سره تصمیم گیری ــه اینکه ! فقط کاربرای بازی سنتر باشند یا همه داریم بحث می کنیم ... !

بله بنده با تمامی مشکلات آشنا هستم

اگر قصد همکاری دارید یه پ.خ به بنده بزنید !

سلام به همه عزیزان!

من MJavad هستم

1- هزینه زیاد سرور
3- کمبود وقت من
4- کمبود رم سرور
و غیره

يعني شما صاحب همون سرور هستيد كه الان بوكيده !!:o:o

اتفاقا خونه منم بدم میاد از سازه های تخیلی!!!!!!!! :d
من خونه قبلیم رو توی سرور پی سی فروم اینطوری ساختم که البته ادم های کرمی خرابش کردن! با این که فقط برای تعمیر سرور 2 ساعت از ثبت در اومد!
این ویدیو شه از بابا تیوب!
Minecraft Closer Look: Fable inspired Castle by Tshara + Download - YouTube

بدون پرواز حداقل چهار برابر باید زمان بزاری تا بسازی برجاش رو! دیگه داخلش بماند!

اینو خودت ساختی ؟!؟!؟
----------------------------------
آقا من گیج شدم خیلی .... یکی خواهشا منو ملتفت کنه.... ( من هنوز سینگل این بازی هم بازی نکردم به علت امتحانات - فقط فیلمش رو توی صفحه اصلی دیدم )
اول چن تا سوال :
کلا آنلاین با سینگل چه فرقی میکنه ؟
مپ ها اندازشون چقدره ؟ مثلا اگه 20 نفر تو آنلاین بریزن تو یه مپ منابع توی مپ تموم نمیشه ؟
نوب بازی توی این بازی یعنی چی ؟ ( من فقط نوب بازی توی کال آف میدونم یعنی چی )
اگه vip بشیم یا ادمین چی کار میتونیم بکنیم ؟ اصلا ادمین تو این بازی چی کارس ؟
هدف بازی توی آنلاین چیه ؟
چیت میت هم یمشه زد ؟ ( اگه میشه که ..... )
این پلاگین ها که میگید نصب میکنید چیه ؟

جان من از -0- توضیخ بدید .مفصل .

ممنون.

آخرین ویرایش:
والا دوستان ما یعنی اون شرکای ما خیلیاــشون آنلاین میشن تو بازی اکثر اوقات و می تونند مچ این و اون رو بگیرند ! یعنی کاربر عقده ــی یا دزد رو خیلی کم شاهدش میشیم

آقایون شما مشکل grifing رو حل شده بدونین این هزار دفعه
تنها مشکل ما فعلا خرید سروره

توجه :

تمامی شریک ها باید فردا ساعت 4 عصر تو یاهو آنلاین باشند یه کنفرانس بذاریم به همراه مدیر فنی یعنی Tondar 90 لطفا آیدی یاهوتون رو اینجا بذاری

برای من

K_A_N_E_3

آخرین ویرایش:
منظور من از همکاری اشتراک و کمک هست

ما قصد داریم روی وی پی اس سایت تاسیس کنیم و طی اون یکسری سازماندهی هارو انجام بدیم تا بتونیم وسعت سرور رو به حداکثر برسونیم و از اون منبعی برای درآمد زایی استفاده کنیم
البته به علت وقت بسیار محدود خودم، نیاز داریم تا یکسری افراد رو به عنوان مسئول بخش های مختلف انتخاب کنیم

به طور مثال سرور در این روزهای اول به چند ادمین، چند مسئول مشکلات فنی، مسئول سایت و غیره نیاز داره. مشکلات فنی به وفور پیش میاد مثل رفع باگ های کشف شده یا آپدیت ها
از اونجا که شما تصمیم به خرید دارید گفتم شاید مایل به همکاری با ما باشید شاید هم نه

در ضمن درخواست من پیوستن شما به ماست نه ما به شما (با عرض معذرت)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or