پست اول مطالعه شود | Minecraft Online | Bazicenter Server

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید این تاپیک رو با هماهنگی آقا Ali زده شده

طبق گفته های ما هنوز سرور در بخش خرید قرار دارد

و اگر خریداری بشه پشتیبانی بیشتر و بهتری از سمت ادمین ها بر خورداریم

خرید ما به 2 روشه هر کدوم رو صلاح می دونید تو نظر سنجی بگید

روش اول : به صورت شراکتی ( 3 نفره با خودم 4 نفر ) نحوــه ــش در آخر توضیح میدم با همراه با اطلاعات سرور

روش دوم : سرور به صورت پولی باشه یعنی برای عضویت ماهانه ... ماهی 3 تومن برای عضویت شما گرفته می شود ( دلیل : چون شخصا نمی تونم از مخارج سنگین سرور در بیارم )

در نظر سنجی شرکت کنید

این پست آپدیت می شود

اطلاعات دقیق سرور به زودی اعلام می شود

آخرین ویرایش:
اگه سرور پولی باشه هم به بازی کنا انگیزه میده که همیشه بیان و بازی رو ول نکنن هم به ادمینا که دارن یه پولی میگیرن به جاش سرویس خوب بدن

اگه سرور پولی باشه هم به بازی کنا انگیزه میده که همیشه بیان و بازی رو ول نکنن هم به ادمینا که دارن یه پولی میگیرن به جاش سرویس خوب بدن
شما به خودت نگاه نکن خیلی ها هستن که اصلا ببخشیدا ولی زورشون میاد برای بازی 100 تومان بدن چه برسه به 1000 تومان :دی
و دوما بازیکنا هرچی بیشتر باشن بازی بیشتر مزه میده اما اگر پولی باشن سرور نهایتا 10 نفر آدم به زور میان اونم با کلی منت گزاشتن
سوما چرا نباید بین بازیکنا فرق باشه؟ مثلا چه عیبی داره یه بازیکنی بتونه پرواز کنه یکی دیگه نتونه؟
یا مثلا یه نفر بتونه از بالون یا هواپیما استفاده کنه یکی دیگه نتونه؟
یه پیشنهاد دیگه هم دارم البته فقط فعلا در حد پیشنهاده اونم این که مثلا طرف پول بده لول و ایکس پی بخره

شما به خودت نگاه نکن خیلی ها هستن که اصلا ببخشیدا ولی زورشون میاد برای بازی 100 تومان بدن چه برسه به 1000 تومان :دی
و دوما بازیکنا هرچی بیشتر باشن بازی بیشتر مزه میده اما اگر پولی باشن سرور نهایتا 10 نفر آدم به زور میان اونم با کلی منت گزاشتن
سوما چرا نباید بین بازیکنا فرق باشه؟ مثلا چه عیبی داره یه بازیکنی بتونه پرواز کنه یکی دیگه نتونه؟
یا مثلا یه نفر بتونه از بالون یا هواپیما استفاده کنه یکی دیگه نتونه؟
یه پیشنهاد دیگه هم دارم البته فقط فعلا در حد پیشنهاده اونم این که مثلا طرف پول بده لول و ایکس پی بخره

کسی که نخواد برای راحتیش 1000 تومن بده همون بهتر بره سینگل بازی کنه از تنهایی دق کنه راحت شه :))
ما نمیخوایم سود کنیم که میخوایم پول سرور در بیاد
خیلی اشکال داره یکی بتونه پرواز کنه کس دیگه نتونه
یا همه یا هیچ کس
ما نمیخوایم بین کسی فرق بزاریم
خودت باشی ناراحت نمیشی یکی با inventory پر آیتم بیاد جلوت پرواز کنه ؟ :))
شما به این فکر کن سرور رایگانه 40 نفرم توشن همشم یا lag داره یا dly
میل خودتونه...هرچی نتیجه ی نظرسنجی شد همون ولی خوب فکر کنید بعدا رای بدید

خب مشکل اینجاست اگه پولی باشه 7-8 نفر بیشتر نمیان!!!!!
اینم در نظر بگیر که بعصی سازه ها رو نمیشه بدون پرواز ساخت! اصلا امکان نداره !

خب مشکل اینجاست اگه پولی باشه 7-8 نفر بیشتر نمیان!!!!!
اینم در نظر بگیر که بعصی سازه ها رو نمیشه بدون پرواز ساخت! اصلا امکان نداره !
هیچی دیگه
همه میخوان برن تو آسمون هفتم خونه بسازن بعد مهمونی هم میدن تازه :))
کی گفته
وقتی هیچ سروری نباشه و این سرور هم ارزون باشه میان
خیلی مزخرف میشه خونه ها رو هوا باشه (البته نظر شخصی بود)
مگه میخوایم چقدر پول بگیریم ازشون ؟ این پول برای مردم این دوره و زمونه دقیقا همون چرک کف دسته

کسی که نخواد برای راحتیش 1000 تومن بده همون بهتر بره سینگل بازی کنه از تنهایی دق کنه راحت شه :))
ما نمیخوایم سود کنیم که میخوایم پول سرور در بیاد
خیلی اشکال داره یکی بتونه پرواز کنه کس دیگه نتونه
یا همه یا هیچ کس
ما نمیخوایم بین کسی فرق بزاریم
خودت باشی ناراحت نمیشی یکی با inventory پر آیتم بیاد جلوت پرواز کنه ؟ :))
شما به این فکر کن سرور رایگانه 40 نفرم توشن همشم یا lag داره یا dly
میل خودتونه...هرچی نتیجه ی نظرسنجی شد همون ولی خوب فکر کنید بعدا رای بدید
البته اینم بگما اکانت وی آی پی به این معنی نیست که اینونتری 24*64 بلوک الماس به معنای امکانات جانبی برای بازی هست مثل پرواز
یا مثل بالون و هواپیما و ماشین
شاید هم این که اونایی که وی آی پی دارن بتونن شاپ را بندازن البته میگم فعلا این چند تایه آخر پیشنهاده باید ببینیم اصلا عملیه؟؟؟
بعدم کی گفته سرور رایگان یعنی لگ؟ شما تو سرور جواد رفتی؟ اصلا لگ نداشت فقط چون پول نداشت بستش که ماهم میگیم پول رو از راه وی آی پی در میاریم دیگه

هیچی دیگه
همه میخوان برن تو آسمون هفتم خونه بسازن بعد مهمونی هم میدن تازه :))
کی گفته
وقتی هیچ سروری نباشه و این سرور هم ارزون باشه میان
خیلی مزخرف میشه خونه ها رو هوا باشه (البته نظر شخصی بود)
مگه میخوایم چقدر پول بگیریم ازشون ؟ این پول برای مردم این دوره و زمونه دقیقا همون چرک کف دسته

مگه زوره؟ وقتی این اتفاق بیوفته که هیچ سروری نباشه و یه سرور ارزون باشه که همه مجبور باشن بیان اونوقت این یعنی سرور بی کیفیت و وقتی هم این اتفاق بیوفته یکی میره یه سرور بهتر میزنه اونوقت میاد با یه تبلیغ کوچولو همه رو میبره اونوقت میدونی چی میشه؟؟ خدافظ سرور بای باییییی

البته اینم بگما اکانت وی آی پی به این معنی نیست که اینونتری 24*64 بلوک الماس به معنای امکانات جانبی برای بازی هست مثل پرواز
یا مثل بالون و هواپیما و ماشین
شاید هم این که اونایی که وی آی پی دارن بتونن شاپ را بندازن البته میگم فعلا این چند تایه آخر پیشنهاده باید ببینیم اصلا عملیه؟؟؟
بعدم کی گفته سرور رایگان یعنی لگ؟ شما تو سرور جواد رفتی؟ اصلا لگ نداشت فقط چون پول نداشت بستش که ماهم میگیم پول رو از راه وی آی پی در میاریم دیگه

بله رفتم
شلوغ که بشه لگ میشه
اونجا هم خیلی کم لگ داشت (بعضی مواقع)
همه ی این حرفایی که زدم نظر شخصیم بود امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه اگر هم ناراحت شده همین جا رسما عذرخواهی میکنم
نظر من اینه که نباید بین بازیکنا تو سرور فرق باشه

اتفاقا خونه منم بدم میاد از سازه های تخیلی!!!!!!!! :d
من خونه قبلیم رو توی سرور پی سی فروم اینطوری ساختم که البته ادم های کرمی خرابش کردن! با این که فقط برای تعمیر سرور 2 ساعت از ثبت در اومد!
این ویدیو شه از بابا تیوب!
Minecraft Closer Look: Fable inspired Castle by Tshara + Download - YouTube

بدون پرواز حداقل چهار برابر باید زمان بزاری تا بسازی برجاش رو! دیگه داخلش بماند!

بله رفتم
شلوغ که بشه لگ میشه
اونجا هم خیلی کم لگ داشت (بعضی مواقع)
همه ی این حرفایی که زدم نظر شخصیم بود امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه اگر هم ناراحت شده همین جا رسما عذرخواهی میکنم
نظر من اینه که نباید بین بازیکنا تو سرور فرق باشه
من که بشخصه اصلا ناراحت نشدم یه بحثه دوستانه هست
ضمنا این فرقم آنچنان نیست مثلا پرواز همچین چیز خیلی عجیب و زیادی نیست کسی اگر دوست نداره ببینه بقیه vip هستند میتونه نیاد با اختیار خودش اما این بهتر از اینه که یکی مجبور بشه بخاطر این که امکان پرداخت پول نداره نیاد اونی که میخواد پول بده بازی کنه 100% پول میده وی آی پی میشه و اونی هم که دوست نداره میاد به صورت رایگان بازی میکنه دقیقا حالتیه که میگن نه سیخ میسوزه نه کباب

من فقط باید سرور رو راه اندازی کنم و پلاگین نصب کنم که میکنم و وظیفمه برای راحتی رفقا
و با این وضع اصلا تو این چیزا دخالت نمیکنم اونایی که پول میدن خودشون هر کاری میخوان بکنن
بازم از همه عذر میخوام اگه تند حرف زدم :|

آخرین ویرایش:
اخرشم سرور همونی میشه که رئیس میگه!
حالا کی میخواید راه بندازینش؟:-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or