پست اول مطالعه شود | Minecraft Online | Bazicenter Server

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام و عرض خسته نباشید این تاپیک رو با هماهنگی آقا Ali زده شده

طبق گفته های ما هنوز سرور در بخش خرید قرار دارد

و اگر خریداری بشه پشتیبانی بیشتر و بهتری از سمت ادمین ها بر خورداریم

خرید ما به 2 روشه هر کدوم رو صلاح می دونید تو نظر سنجی بگید

روش اول : به صورت شراکتی ( 3 نفره با خودم 4 نفر ) نحوــه ــش در آخر توضیح میدم با همراه با اطلاعات سرور

روش دوم : سرور به صورت پولی باشه یعنی برای عضویت ماهانه ... ماهی 3 تومن برای عضویت شما گرفته می شود ( دلیل : چون شخصا نمی تونم از مخارج سنگین سرور در بیارم )

در نظر سنجی شرکت کنید

این پست آپدیت می شود

اطلاعات دقیق سرور به زودی اعلام می شود

آخرین ویرایش:
اینطوری به نظر من درست نیست حالا نظر بقیه رو نمیدونم حتی اگه من هم کاربر premium بودم بازم همچین درخواستی نمیکردم یه کمی خود پسندانست

داریم با شرکا به نتیجه میرسیم شنبه خبرتون می کنیم کلا کیا می تونند بیان کیا نمی تونند بیان و قوانین و ... همه چیز رو خلاصه توضیح میدیم

اصلا مختص پریمیوم ها باشه چهرهــه ی زیبایی نداره و خود پسندانست !

نمیشه که فقط کاربر های premium باشن این جوری خرج مخارج سرور در نمیاد که همه ی بحثا سر همینه

آقایون از همین الان میگم

Tondar 90 مدیر فنی هستند هر سوالی دارید از ایشون بپرسید ... !

فقط جان خودتون مپ ادیت شده نزارید که بسیار حال گیر هست!!!!!!
ما منتظریم یه چند روزیه ماین کرافت نزدم بدنم درد میکنه!

الان سیستم چجوری شد ؟ شارژ ماهانه باید بدیم یا نه کاربران به دو گروه تقسیم میشن ؟

میگم سروری راه بندازید که کابرای پریموم بازی سنتر رو فقط راه بده اینطوری خیلی بهتر میشه
مگه کاربرهای غیر پرمیوم آدم نیست ؟ مگه پولی که کاربرهای پرمیوم بازی سنتر میدن میرسه به جیبه ما ؟ ( یکی از شرکای تاسیس سرور هستم )
سرور برای همه ی ایرانیاس و شاید بعدنا یه امکاناتی بزاریم و برای استفاده از اون امکانات تو سرور باس پول بدید ( که البته همین پول هم به جیبه ما نمیرسه و خرجه سرور میشه )

از این عمل پسندیده بسیار استقبال میشه!!!!!!!!!!!!!!! اتفاقا توی یه سرور دیگه با این p30arman بازی می کردیم، ولی گند خورد توش متاسفانه!!!!!!

از این عمل پسندیده بسیار استقبال میشه!!!!!!!!!!!!!!! اتفاقا توی یه سرور دیگه با این p30arman بازی می کردیم، ولی گند خورد توش متاسفانه!!!!!!

سرورش احتمالا توش Mjavad ادمینش نبوده ؟!

-

جهت اطلاع

هر پولی گرفته بشه اصلا تو جیبمون نمیره فقط خرج سرور میشه

صبر کنید ... !

سرورش احتمالا توش Mjavad ادمینش نبوده ؟!

-

جهت اطلاع

هر پولی گرفته بشه اصلا تو جیبمون نمیره فقط خرج سرور میشه

صبر کنید ... !

چرا مال جواد بود

یه دفعه ناپدید شد اصلا! سرور هم بدون ادمین !!!! دیگه فکر کن چی به سر مپ اومده!!!!

مپ ادیت شده هم مپی هست که با یه سری نرم افزار خاص ساختنش و یه جورایی مصنوعیه!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or