پروژه و قرارداد جدید استدیوهای Remedy، Gen Design و Playdead با Epic Games

Kurt117

کاربر سایت
133852
استدیو Remedy، سازنده عناوین مطرح Control و Alan Wake، طی گزارشی از امضای قراردادی برای ساخت 2 بازی Multi-platform با یکی از ناشران بزرگ خبر داد.
بازی اول یک عنوان AAA بوده و در حال حاظر در مرحله پیش-تولید قرار داد. عنوان دوم پروژه ای کوچک تر و مرتبط به بازی اول هست. هر دو عنوان برای انتشار بر روی کنسول های نسل بعد و PC برنامه ریزی شده و از موتور بازی سازی استدیو ( Northlight ) استفاده میکنند.
طبق این قراداد، ناشر مربوطه تمام هزینه های ساخت این 2 عنوان را پرداخت میکند و 50% سود حاصل از 2 پروژه به استدیوی رمدی میرسد، علاوه بر این، مالکیت هر 2 آی پی هم در دست رمدی باقی خواهد ماند.

پیش از این، شایعاتی از همکاری رمدی با سونی و حتی خریده شدن استدیو توسط سونی منتشر شده بود.

اطلاعات بیشتر در مورد این قراداد بزودی (امروز احتمالا) منتشر میشود، با انتشار جزییات بیشتر خبر اپدیت میشه....

آپدیت: Epic Games تایید کرد که ناشر بازی های بعدی Remedy entertainment, PlayDead و gen Design (استدیوی تازه تاسیس Fumito Ueda) خواهد بود.

133894

Remedy Entertainment signs two multi-platform publishing deals
Epic Games Publishing Announces Partnerships with gen DESIGN, Playdead, and Remedy Entertainment

آخرین ویرایش:
جمله جدید دوست داری ؟ بفرما :D

رمدی: پلی استیشن 5 امکان ساخت دنیا‌های پرجزییات را فراهم می‌کند
برنامه‌نویس ارشد استودیو رمدی اعلام کرده که کنسول پلی‌استیشن 5 به‌لطف استفاده از SSD، امکان خلق دنیا‌های پرجزییات‌تری را برای بازیسازان فراهم می‌کند.

اینم از قبلتون که در حد ناتی داگ بردیش بالا :-j
Playstation Vs Xbox

جمله جدید دوست داری ؟ بفرما :D

رمدی: پلی استیشن 5 امکان ساخت دنیا‌های پرجزییات را فراهم می‌کند

خب این عالیه که:D تا باشه از این خبرها:D
الان بالاخره رمدی خوبه یا نه؟ سطح بالا هست یا نه؟ اگر هست که هیچی، اگر نیست پس چرا به حرفاش استناد میکنی؟:D تا موقعی از پلی استیشن تعریف کنن خوبه و اگر پیش مایکروسافت بوده باشن بده؟ جدی من یاتاقان زدم این وسط. دیگه پیدا کردن پرتقال فروش را به دست خودت میسپارم:D

خب این عالیه که:D تا باشه از این خبرها:D
الان بالاخره رمدی خوبه یا نه؟ سطح بالا هست یا نه؟ اگر هست که هیچی، اگر نیست پس چرا به حرفاش استناد میکنی؟:D تا موقعی از پلی استیشن تعریف کنن خوبه و اگر پیش مایکروسافت بوده باشن بده؟ جدی من یاتاقان زدم این وسط. دیگه پیدا کردن پرتقال فروش را به دست خودت میسپارم:D
من نه گفتم خوبه نه بد ،کامنتامون هست که روزی که شایعش اومد مخالف بودیم :D فقط این دکلی که ازش بالا رفتی قبلا شیرفلکرو رو مایکرو بازکرده ، شما به جای اینکه بیایی دلیل فرار کردن رمدی از مایکرو بگی میایی به سونی گیر میدی ؟ وات د فاز ؟ حتما اینم تقصیر سونیه :))

• Like
Reactions: gamer1998y
من نه گفتم خوبه نه بد ،کامنتامون هست که روزی که شایعش اومد مخالف بودیم :D فقط این دکلی که ازش بالا رفتی قبلا شیرفلکرو رو مایکرو بازکرده ، شما به جای اینکه بیایی دلیل فرار کردن رمدی از مایکرو بگی میایی به سونی گیر میدی ؟ وات د فاز ؟ حتما اینم تقصیر سونیه :))
والا تو میای میگی خدا رو شکر سونی اینا رو نخرید. که یعنی مالی نبودن که سونی اینا رو نخریده:D (البته معلوم نیست این حرفای بی اساس خرید رمدی توسط سونی از کجا میاد)
دلیل فرار کردن رو بگم؟:D مگه مایکروسافت گروگان گرفته بود اینا رو که فرار کرده باشن؟:D اینا یه استودیوی مستقل هستن و همیشه میخواستن مستقل باشن (یعنی آرزوی اکثریت استودیوها همینه چون معمولا ناشرها توی کارهای سازنده ها دخالت میکنن و اذیت میشن مگر اینکه ناشر بهشون آزادی عمل کامل بده که خب کم پیش میاد). اگر به قول شما از دست مایکی فرار کرده باشن، لابد اینقدر رو فهمیدن که نرن زیر دست یکی دیگه با شرایط مشابه و از چاله به چاه نیوفتن:D
این خبر هم دقت کنی، خیلی تاکید داره روی آزادی عمل کامل و داشتن امتیاز بازی ها. به خاطر همینه که رفتن با اپیک همکاری کردن که همچین شرایطی رو بهشون پیشنهاد داده.

پ.ن: شما هم بی زحمت دلیل فرار کردن Ueda و دیوید کیج و امی هنینگ و بروس استرلی و لوزری مثل کوپر از سونی رو توضیح بده:D

والا تو میای میگی خدا رو شکر سونی اینا رو نخرید. که یعنی مالی نبودن که سونی اینا رو نخریده:D (البته معلوم نیست این حرفای بی اساس خرید رمدی توسط سونی از کجا میاد)
دلیل فرار کردن رو بگم؟:D مگه مایکروسافت گروگان گرفته بود اینا رو که فرار کرده باشن؟:D اینا یه استودیوی مستقل هستن و همیشه میخواستن مستقل باشن (یعنی آرزوی اکثریت استودیوها همینه چون معمولا ناشرها توی کارهای سازنده ها دخالت میکنن و اذیت میشن مگر اینکه ناشر بهشون آزادی عمل کامل بده که خب کم پیش میاد). اگر به قول شما از دست مایکی فرار کرده باشن، لابد اینقدر رو فهمیدن که نرن زیر دست یکی دیگه با شرایط مشابه و از چاله به چاه نیوفتن:D
این خبر هم دقت کنی، خیلی تاکید داره روی آزادی عمل کامل و داشتن امتیاز بازی ها. به خاطر همینه که رفتن با اپیک همکاری کردن که همچین شرایطی رو بهشون پیشنهاد داده.

پ.ن: شما هم بی زحمت دلیل فرار کردن Ueda و دیوید کیج و امی هنینگ و بروس استرلی و لوزری مثل کوپر از سونی رو توضیح بده:D
شما منظور منو متوجه نشدید من میگم اون پولی که میخواستن بابت خریدن رمدی و بازی ساختن بهشون بدن ، برن جای بهتری هزینه کنن . :D برای سونی واقعا ارزششو نداره این حجم از پولو بدن به رمدی در صورتی که این همه استدیو خودش داره :D

واقعا PlayDead کارش حرف نداره . من که عاشق بازی های این استدیوم :D

آخرین ویرایش:
نمیدونم چه اتفاقی بین اوئدا و سونی افتاد که هیچ جوری نتونستن با هم کنار بیان و همکاری کنن...

ولی شدیدا منتظر شاهکار بعدشم....

هیچی فقط سونی گفت طاقت دو نسل دوریتو نداریم :D
من درک مطلبم ضعیفه یا این جمله خیلی پیچیده بود :D

آخرین ویرایش:
نمیدونم چه اتفاقی بین اوئدا و سونی افتاد که هیچ جوری نتونستن با هم کنار بیان و همکاری کنن...

هیچی فقط سونی گفت طاقت دو نسل دوریتو نداریم :D:|

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Jill-Valentine

آمار اینو منابع داخلیت بهت ندادن؟
اتفاق خاصی نیوفتاد اینم مثل هنیگ و ریچموند و استرلی و امثال هم تاریخ مصرفش گذشت و سونی تفش کرد بیرون... بیچاره از اولشم زیر سایه دیگران گنده شده بود به لطف اسم سونی البته...
اینا رو کپی کن به دردت میخوره...

آمار اینو منابع داخلیت بهت ندادن؟
اتفاق خاصی نیوفتاد اینم مثل هنیگ و ریچموند و استرلی و امثال هم تاریخ مصرفش گذشت و سونی تفش کرد بیرون... بیچاره از اولشم زیر سایه دیگران گنده شده بود به لطف اسم سونی البته...
اینا رو کپی کن به دردت میخوره...
ریچموند رو نمیشناسم، ولی کوچیک تر این حرفایی که راجع به استرلی اینطوری نظر بدی :D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or