Black_Flag
کاربر سایت
اخه تو که از افکت موشن بلور چیزی سرت نمیشه این عکس رو نذار--l--
موشن بلور که وان توانایی پردازش اون رو نداره. یک افکت سینمایی هست
- - -ویرایش - - -
ps4نزدیک به هشت میلیون فروخته و وان نزدیک به چهار میلیون .یعنی هر یک وان که خراب بشه دو ps4 هم خراب بشه مشکلی نیست که اینطور هم نیست پس با عمو بیلی اشنا شو
کمتر داغ کردنو از کجات دراوردی؟ فکر میکنی ملت تو شب درس خوندن؟
استاد میشه بفرمایید تو کدوم قسمت این عکس از motion blur استفاده شده؟!اصن motion blur چه ربطی به عکس داره؟!
چون سره طرف یه حالی شده یعنی از motion blur استفاده شده؟!من دیدم بیشتر جسمی که تو حرکت باشه واسش از motion blur استفاده میکنن نه این داداشمون!
motion blur برا عکاسی هست تو فیلم من زیاد ندیدم استفاده بشه!
مثل این عکس
شما گرافیک رو داری تو این عکس مقایسه میکنی نه توانایی 2 تا کنسول رو!!
البته پوزش میطلبم که تو کارتون دخالت میکنم
آها من اشتبا متوجه شدم!!!نه داش موشن بلور یک افکت که روی بازی میندازن فایده ای هم به اون صورت نداره بازی خیلی تار میشه وقتی این افکت رو میندازن یکمی تار میشه ولی شفافیت تصویر کاهش پیدا میکنه وقتی شفافیت تصویر کاهش پیدا کنه توی محیط های تاریک خیلی بهتر میتونی اجسام رو ببینی الان این بازی روی PS4 و محیط های تاریک کمی کیفیت بهتری داره ولی روی وان محیط های روشن کیفیتش خیلی بهتره و تاریک بیش از اندازه تاریکه چون شفافیتش روی وان خیلی بیشتره
خیلی ساده هست من گفتم که عکس ps4 موشن بلور داره چون این عکسها از داخل بازی گرفته شده وبازی هم در حالت جریان بوده .
این افکت در حرکت افکت خیلی خوبی هست وباعث نرم تر شدن تصاویر میشن ولی در عکس باعث تار شدن میشه . اون کسی که این عکس رو گرفته ناشی بوده.چون این یک تیکنیک عکاسی هست که موشن بلور رو درزمان عکاسی خاموش میکنند
بعد من گفتم نزدیک به چهار ونزدیک به هشت این حرف من از روی گزارش npd زدم
و اقا رامین این هم یادت رفت که کنسول ایکس باکس وان فقط تا الان تو 13 کشور وارد بازار شده و پلی استیشن 4 تو 40 کشورداداش ما تو شب درس نخونديم.
ولى اين محض اطلاع ميگم.
که ps4 هفت ميليون فروخته و وان هم فروشش از پنج ميليون رد شد.
ىعنى در حال حاضر با هم حدود يک ميليون خرده اى نزديک به دو ميليون فاصله دارن.
اين طور که شما گفتى اينا چهار ميليون با هم فاصله دارن که واقعا خنده داره.
Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
یک سیم میخواد که یک پورتش usb و یک طرف دیگش mini usb!دوستان من وقتی میخام تو دشبور, کنترلر رو آپدیت کنم, تصویر ازم یه سیم usb میخاد که وصلش کنم به کنسول تا آپدیت بشه.
این سیم usb چی هست حالا ؟؟
ینی به فروشگاه ها ارسال شده ولی هنوز فروشگاه ها نفروختن:dدوستان عزیز این شیپ که میگید یعنی چه؟
^ درسته 5 میلیون شیپ :d
صحیح!!ینی به فروشگاه ها ارسال شده ولی هنوز فروشگاه ها نفروختن:d
احسان چند روزه رو مخی بگم تایتانم بیاد واست بگم؟بگم؟بگم؟:d