پرسش و پاسخ Xbox One

اخه تو که از افکت موشن بلور چیزی سرت نمیشه این عکس رو نذار--l--
موشن بلور که وان توانایی پردازش اون رو نداره. یک افکت سینمایی هست

- - -ویرایش - - -

ps4نزدیک به هشت میلیون فروخته و وان نزدیک به چهار میلیون .یعنی هر یک وان که خراب بشه دو ps4 هم خراب بشه مشکلی نیست که اینطور هم نیست پس با عمو بیلی اشنا شو
کمتر داغ کردنو از کجات دراوردی؟ فکر میکنی ملت تو شب درس خوندن؟

حاجی همون بهتر این افکت رو وان توانایی پردازش رو نداره که خود سازنده اعلام کرده بود این توانایی داره که در اینده اضافه میشه بعدشم الان این افکت که زده کل بازی رو مات کرده چه فایده ای داره جز اینکه توی محیط های تاریک یکمی بهتر عمل میکنه؟ این رو به یکی بگو که نوب باشه نه من که پدر بتل 4 رو در اوردم و روی هر دو کنسولم بازی رو انجام دادم وان کاملا بهتره با اینکه 720 اجرا میشه(اطلاعات نداری چرا میای اینجا در مورد فروش کنسول صحبت میکنی ؟ PS4 طبق گفته ی سونی 7 میلیون فروخته وان هم از 5 میلیون رد کرده با توجه به اینکه وان گرون تره هر دو شرکت تقریبا به یک اندازه سود میکنن)

- - -ویرایش - - -

استاد میشه بفرمایید تو کدوم قسمت این عکس از motion blur استفاده شده؟!اصن motion blur چه ربطی به عکس داره؟!:-/
چون سره طرف یه حالی شده یعنی از motion blur استفاده شده؟!من دیدم بیشتر جسمی که تو حرکت باشه واسش از motion blur استفاده میکنن نه این داداشمون!
motion blur برا عکاسی هست تو فیلم من زیاد ندیدم استفاده بشه!
مثل این عکس
10377653140397077962.jpg
شما گرافیک رو داری تو این عکس مقایسه میکنی نه توانایی 2 تا کنسول رو!!
البته پوزش میطلبم که تو کارتون دخالت میکنم:-$

نه داش موشن بلور یک افکت که روی بازی میندازن فایده ای هم به اون صورت نداره بازی خیلی تار میشه وقتی این افکت رو میندازن یکمی تار میشه ولی شفافیت تصویر کاهش پیدا میکنه وقتی شفافیت تصویر کاهش پیدا کنه توی محیط های تاریک خیلی بهتر میتونی اجسام رو ببینی الان این بازی روی PS4 و محیط های تاریک کمی کیفیت بهتری داره ولی روی وان محیط های روشن کیفیتش خیلی بهتره و تاریک بیش از اندازه تاریکه چون شفافیتش روی وان خیلی بیشتره

نه داش موشن بلور یک افکت که روی بازی میندازن فایده ای هم به اون صورت نداره بازی خیلی تار میشه وقتی این افکت رو میندازن یکمی تار میشه ولی شفافیت تصویر کاهش پیدا میکنه وقتی شفافیت تصویر کاهش پیدا کنه توی محیط های تاریک خیلی بهتر میتونی اجسام رو ببینی الان این بازی روی PS4 و محیط های تاریک کمی کیفیت بهتری داره ولی روی وان محیط های روشن کیفیتش خیلی بهتره و تاریک بیش از اندازه تاریکه چون شفافیتش روی وان خیلی بیشتره
آها من اشتبا متوجه شدم!!!:|
برم ویرایشش کنم تا کسی نفهمیده:d
ولی در هر صورت ما که چیزه شاخی تو تصویر (قسمت پی اس 4 ) ندیدیم!

خیلی ساده هست من گفتم که عکس ps4 موشن بلور داره چون این عکسها از داخل بازی گرفته شده وبازی هم در حالت جریان بوده .
این افکت در حرکت افکت خیلی خوبی هست وباعث نرم تر شدن تصاویر میشن ولی در عکس باعث تار شدن میشه . اون کسی که این عکس رو گرفته ناشی بوده.چون این یک تیکنیک عکاسی هست که موشن بلور رو درزمان عکاسی خاموش میکنند
بعد من گفتم نزدیک به چهار ونزدیک به هشت این حرف من از روی گزارش npd زدم

خیلی ساده هست من گفتم که عکس ps4 موشن بلور داره چون این عکسها از داخل بازی گرفته شده وبازی هم در حالت جریان بوده .
این افکت در حرکت افکت خیلی خوبی هست وباعث نرم تر شدن تصاویر میشن ولی در عکس باعث تار شدن میشه . اون کسی که این عکس رو گرفته ناشی بوده.چون این یک تیکنیک عکاسی هست که موشن بلور رو درزمان عکاسی خاموش میکنند
بعد من گفتم نزدیک به چهار ونزدیک به هشت این حرف من از روی گزارش npd زدم

بنده خودم این رو روی 4 بازیش کردم کل بازی در جریانه و تک تک صحنه هاشم دیدم بازی روی وان خیلی بهتره بدون فن بازی میگم همچنین نورپردازی خیلی خیلی بهتری داشت روی وان

دوستان من وقتی میخام تو دشبور, کنترلر رو آپدیت کنم, تصویر ازم یه سیم usb میخاد که وصلش کنم به کنسول تا آپدیت بشه.
این سیم usb چی هست حالا ؟؟

داداش ما تو شب درس نخونديم.
ولى اين محض اطلاع ميگم.
که ps4 هفت ميليون فروخته و وان هم فروشش از پنج ميليون رد شد.
ىعنى در حال حاضر با هم حدود يک ميليون خرده اى نزديک به دو ميليون فاصله دارن.
اين طور که شما گفتى اينا چهار ميليون با هم فاصله دارن که واقعا خنده داره.

Sent from my HTC Amaze 4G using Tapatalk
و اقا رامین این هم یادت رفت که کنسول ایکس باکس وان فقط تا الان تو 13 کشور وارد بازار شده و پلی استیشن 4 تو 40 کشور :)

- - -ویرایش - - -

دوستان من وقتی میخام تو دشبور, کنترلر رو آپدیت کنم, تصویر ازم یه سیم usb میخاد که وصلش کنم به کنسول تا آپدیت بشه.
این سیم usb چی هست حالا ؟؟
یک سیم میخواد که یک پورتش usb و یک طرف دیگش mini usb!
اگر کیت شارژ داشتید این مشکل رو نداشته بودین الان!
بهتره از کابل های اتصال به کامپیوتر نوکیا و سامسونگ استفاده کنید که مشکلتون رو حل میکنه! چون usb به mini usb هستش :)

Sorena Asadi
داداش اون موقع که تو گیمفا بودی من فک میکردم طرفدار پی اس 4 هستی ولی حالا فهمیدم که شما سفتُ سخت فن دو آتیشه ی وان هستی!!!
یادمه آواتارت هم پی اس 4 بود البته اگه درست یادم مونده باشه!:d
blue man
داداش تازه پی اس 4 , 2.3 هفته ست به 7 میلیون رسیده بعد با این سرعت شد 8 میلیون؟!
همین چن روز پیش هم مایکرو اعلام کرد که فروش وان از 5 میلیون کنسول گذشته کی میگه هنوز تو 4 میلیون مونده؟!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or