پرسش و پاسخ Xbox One

بنده خودم این رو روی 4 بازیش کردم کل بازی در جریانه و تک تک صحنه هاشم دیدم بازی روی وان خیلی بهتره بدون فن بازی میگم همچنین نورپردازی خیلی خیلی بهتری داشت روی وان
ببخشید ولی با کمال احترام نمیتونم حرفهاتو قبول کنم
من اطلاعاتمو از فروشنده ی محل نمی گیرم که میخواد دستگاهشو بفروشه من از Digital Foundry میگیرم .تازه خود سازندهای بازی و خود ماکروسافت هم قبول داره.
این هم از نکته های که Digital Foundry اشاره کرده

• PlayStation 4، نسبت به ایکس باکس وان، به میزان 56 درصد در نمایش پیکسل ها قوی تر عمل می کند.

• رزولوشن ایکس باکس وان با ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 برابر است و نسبت به پلی استیشن 4 ضعیف تر است.

• PlayStation 4 از تکنولوژی Anti-Aliasing بهره می برد در حالی که ورژن Xbox One فاقد این ویژگی مهم است.

• ورژن Xbox One در بخش مالتی پلیر از Motion Blur بهره نمی برد در صورتی که پلی استیشن 4 چنین ویژگی برای بخش چند نفره را داراست.

• PlayStation 4 تکنیک فوق سنگین HBAO را اجرا می کند اما این ویژگی هم در ایکس باکس وان موجود نیست

هیچ وقت از نا اگاهی افراد سو استفاده نکن.

سلام
من وقتی با کنسولم بازی میکنم بعد از چند دقیقه مثلا یه بیست دقیقه ای که میگذره روی دستگاه اونجایی که خطهای مایل داره باده گرمی میاد بیرون بطوریکه وقتی دستم رو اونجا میزارم خیلی داغ شده ... از اساتید میخواستم بپرسم حرارت کنسولهای شما هم اینجوری هستش؟ مشکلی نداره؟
ممنون میشم جوابم بدید تا خیالم راحت بشه

آخرین ویرایش:
سلام
من وقتی با کنسولم بازی میکنم بعد از چند دقیقه مثلا یه بیست دقیقه ای که میگذره روی دستگاه اونجایی که خطهای مایل داره باده گرمی میاد بیرون بطوریکه وقتی دستم رو اونجا میزارم خیلی داغ شده ... از اساتید میخواستم بپرسم حرارت کنسولهای شما هم اینجوری هستش؟ مشکلی نداره؟
ممنون میشم جوابم بدبد تا خیالم راحت بشه

حاجی فن هست دیگه فن هم گرما رو میده بیرون پس طبیعی هست

- - -ویرایش - - -

ببخشید ولی با کمال احترام نمیتونم حرفهاتو قبول کنم
من اطلاعاتمو از فروشنده ی محل نمی گیرم که میخواد دستگاهشو بفروشه من از Digital Foundry میگیرم .تازه خود سازندهای بازی و خود ماکروسافت هم قبول داره.
این هم از نکته های که Digital Foundry اشاره کرده

• PlayStation 4، نسبت به ایکس باکس وان، به میزان 56 درصد در نمایش پیکسل ها قوی تر عمل می کند.

• رزولوشن ایکس باکس وان با ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 برابر است و نسبت به پلی استیشن 4 ضعیف تر است.

• PlayStation 4 از تکنولوژی Anti-Aliasing بهره می برد در حالی که ورژن Xbox One فاقد این ویژگی مهم است.

• ورژن Xbox One در بخش مالتی پلیر از Motion Blur بهره نمی برد در صورتی که پلی استیشن 4 چنین ویژگی برای بخش چند نفره را داراست.

• PlayStation 4 تکنیک فوق سنگین HBAO را اجرا می کند اما این ویژگی هم در ایکس باکس وان موجود نیست

هیچ وقت از نا اگاهی افراد سو استفاده نکن.

ببین شما درست میگی خوب الان شفافیت تصویر این بازی روی وان 30% بیشتره خوب بعدشم میگم من بازی کردم روی دو کنسول دروغ نمیگم که نورپردازی خیلی خیلی بهتر بود در کل من این بازی رو روی دو کنسول بخش داستانی رو تا قسمت شانگهای بازی کردم و چیزی رو که با جفت چشمم دیدم اینجا میگم به قران قسم کیفیت وان حتی بافت های گرافیکی بهتر بود( عکسم میگیرم میزارم ببینید)

سلام
ممنون میشم جوابم بدبد تا خیالم راحت بشه
مسعود فکر کنم ماله شما فن نیست پنکه کولر گازی که باد میده بیرون :)) سرعتش چند کیلومتر در ساعته D:
ماله همه افراد اینطوریه !

سلام دوستان میخوام یه وان بگیرم. در مورد اینکه چه ترانس برقی بگیرم نمیدونم چیکار کنم و چند وات بگیرم. اگر کسی از دوستان میدونه چه ترانس برقی بگیرم ممنون میشم راهنمایم کنه و بگید از کجا هم وان و هم ترانس برق رو بگیرم.خیلی لطف میکنید.

سلام دوستان میخوام یه وان بگیرم. در مورد اینکه چه ترانس برقی بگیرم نمیدونم چیکار کنم و چند وات بگیرم. اگر کسی از دوستان میدونه چه ترانس برقی بگیرم ممنون میشم راهنمایم کنه و بگید از کجا هم وان و هم ترانس برق رو بگیرم.خیلی لطف میکنید.

از فروشگاه توی شهرتون یا فروشگاه اینترنتی دو مدل داره ریجن 1 و ریجن 2 ریجن 2 نیازی به ترانس تبدیل نداره ولی ریجن 1 یا همون امریکا یه ترانس 220 میخواد (قیمت ترانس هم 100 تومنی هست 250 تومنی هم هست)

از فروشگاه توی شهرتون یا فروشگاه اینترنتی دو مدل داره ریجن 1 و ریجن 2 ریجن 2 نیازی به ترانس تبدیل نداره ولی ریجن 1 یا همون امریکا یه ترانس 220 میخواد (قیمت ترانس هم 100 تومنی هست 250 تومنی هم هست)
راجب این ترانس ها و تفاوتشون در قیمت سر واتشونه؟؟ چند وات کافیه ؟؟

یک سوالی که برام پیش اومده و قطعا هم جوابش مثبته :دی !
میخوام بدونم کیفیت سرعت اینرتنت لایو تو 1 بهتر از 360 ـه یا فرقی ندارن ؟ تو بازیای مولتی پلتفرم چی ؟ مثلا سرور های کال آف تو 1 از 360 بهترن ؟

یک سوالی که برام پیش اومده و قطعا هم جوابش مثبته :دی !
میخوام بدونم کیفیت سرعت اینرتنت لایو تو 1 بهتر از 360 ـه یا فرقی ندارن ؟ تو بازیای مولتی پلتفرم چی ؟ مثلا سرور های کال آف تو 1 از 360 بهترن ؟

زیاد فرق ندارن ولی من احساس میکنم توی وان لگ کمتر میخوره

- - -ویرایش - - -

داداشدمیخوتم از این سایتا بگیرم.چه سایتی خوب هست و معتبر چون تو شهرمون گیر نمیاد

خصوصی شد

داداش ممنون خیلی لطف کردی.ممنونم.میشه یه ذره در مورد ترانس برق توضیح بدید که چیزی بخرم که به دستگاه اسیب نزنه.ممنون داداش خیلی گلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or