s-arash
کاربر سایت
راجب این ترانس ها و تفاوتشون در قیمت سر واتشونه؟؟ چند وات کافیه ؟؟
300 وات کفایت می کنه
راجب این ترانس ها و تفاوتشون در قیمت سر واتشونه؟؟ چند وات کافیه ؟؟
میشه بدون کینکت هم از ایکس باکس وان برای بازی استفاده کرد یعنی مثلا بازی deadrisingرو بدون کینک بازی کرد؟ (کلا کینکت وصل نباشه به ایکس باکس وان)
سلام .میشه همزمان که داری بازی ددریزینگ رو اپدیت میکنی بازیهای دیگه رو انجام داد؟
ممنون عزیزجان که راهنماییم کردی.فقط یه سوال دیگه البته با عذرخواهی.(واقعا ازت ممنونم):وقتی داری اپدیت میکنی باید دیسک بازی داخل دستگاه باشه یا نمیخواد ،میشه هر وقت کلا تمام شد و بعد دیسک بازی رو گذاشت داخل دستگاه؟
من داشتم اپدیت میکردم تا درصد30دیسک داخل دستگاه بود بعد مجبور شدم ایکس باکس رو خاموش کنم و دیسک هم دراوردم.ونیم ساعت بعد دوباره گذاشتم اپدیت شه که البته دیسک داخل دستگاه دیگه نیست والان درصد 64چیکار باید بکنم؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه.همه جا نوشته اپدیت ددریزینگ13گیگ هست ولی منتهی مال من 12گیگ بود برا چی اینجوریه؟ممنون میشم دو سوال رو جواب بدید.ممنون عزیزجان
بدون دیسک هم میشه آپدیت کرد و فقط بدون دیسک نمیشه بازی هارو نصب کرد. اگه بازی رو نصب کردی الان می تونی بدون دیسک آپدیتو ادامه بدیمن داشتم اپدیت میکردم تا درصد30دیسک داخل دستگاه بود بعد مجبور شدم ایکس باکس رو خاموش کنم و دیسک هم دراوردم.ونیم ساعت بعد دوباره گذاشتم اپدیت شه که البته دیسک داخل دستگاه دیگه نیست والان درصد 64چیکار باید بکنم؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال دیگه.همه جا نوشته اپدیت ددریزینگ13گیگ هست ولی منتهی مال من 12گیگ بود برا چی اینجوریه؟ممنون میشم دو سوال رو جواب بدید.ممنون عزیزجان
سلام
کابل HDMI که داخل جعبه Xbox one هستش رو به صورت جداگونه هم میفروشن؟؟؟
دوستان یه مغاه معرفی کنید که قیمت کنسولهاش خوب باشه