پرسش و پاسخ Xbox One

درود. اکانتی که هوم شده و روش فرزا هورایزن 3 خریده شده. بعد من رو اکانت خودم که اونم هوم هست Car Pass بخرم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید رو همون اکانتی بخرم که روش بازی خریده شده؟

یه سوال دیگه.
همه بازی هایی که برای کنسول های قبلی بوده روی کنسول جدید جواب میده؟
مثلا god of war 3 روی Pro قابل بازیه؟
یه چند تا نکته دیگه هم بهت بگم اونم اینه که توی ایران ایکسباکس زیاد به درد نمیخوره و بازیاشم کم گیر میاد و گرونتره.سر عنواوین اختصاصی هم پلی استیشن به مراتب انحصاری های قوی تر و زیبا تری داره و انحصاری های ایکسباکس جز دو عنوان اکثرا دست چندمن.
من حتما پیشنهاد میکنم پلی استیشن بگیری و اون هم فقط مدل پرو.
چند ماه اضافه صبر کردن ارزشش رو داره.پولت رو برای ایکسباکس هدر نده حتی اگر مدل معمولیش ارزون هم شده باشه بازیهاش اونقد گرونن و افت قیمتشون دیره که چند برابرش باید خرج کنی

سلام
من همیشه رو پی سی بازی میکردم الان میخوام چنج کنم رو کنسول ها.
چندتا سوال و جواب سریع.
بدون تعصب به نظر شما ایکس باکس وان بگیرم یا پلی استیشن 4 یا صبر کنم برای PRO؟
احتمال کپی خور شدن کدوم کنسول بالاست و اصلا ممکنه کپی خور بشن؟ تا قیمت پایینه بریم بخریم
تکنولوزی های جانبی برای کدوم بهتره؟ مثلآ من یادمه ایکس باکس کینکت داشت میداد بیرون که بدون دسته با حرکات بدن میشد بازی کرد.
بازی انحصاری چی اومده بیرون برای هر کنسول که ارزش خرید داشته باشن؟
اگر تصمیم به خرید ایکس باکس شد. ایکس باکس one S بگیریم یا معمولی. محدودیت مالی دارم اگه مزیت خاصی بن این دوتا نیست ارزونتره برای من در اولویته.
سلام من بدون شک PS4 رو پیشنهاد میکنم...بینXBOX1 و PS4 شک نکن باید PS4 بگیری...حال اینکه میخوای HD بازی کنی XBOX1 بگیر با بازی های انحصاری محدودش...یا PS4 بگیر FULL HD بازی کن با بازی های انحصاری زیااااد ...PRO هم که کیفیتش 4K هست اما بازی هاش همونه

یه چند تا نکته دیگه هم بهت بگم اونم اینه که توی ایران ایکسباکس زیاد به درد نمیخوره و بازیاشم کم گیر میاد و گرونتره.سر عنواوین اختصاصی هم پلی استیشن به مراتب انحصاری های قوی تر و زیبا تری داره و انحصاری های ایکسباکس جز دو عنوان اکثرا دست چندمن.
من حتما پیشنهاد میکنم پلی استیشن بگیری و اون هم فقط مدل پرو.
چند ماه اضافه صبر کردن ارزشش رو داره.پولت رو برای ایکسباکس هدر نده حتی اگر مدل معمولیش ارزون هم شده باشه بازیهاش اونقد گرونن و افت قیمتشون دیره که چند برابرش باید خرج کنی

سلام من بدون شک PS4 رو پیشنهاد میکنم...بینXBOX1 و PS4 شک نکن باید PS4 بگیری...حال اینکه میخوای HD بازی کنی XBOX1 بگیر با بازی های انحصاری محدودش...یا PS4 بگیر FULL HD بازی کن با بازی های انحصاری زیااااد ...PRO هم که کیفیتش 4K هست اما بازی هاش همونه

امروز رفتم بازی فروشی برای گرفتن قیمت بازی ها تا ببینم میصرفه کنسول بخرم یا pC رو ارتقاء بدم.

طرف گفت من 10 تا بازی میریزم روی هارد سیصد هزار تومن. یعنی هر بازی 30 تومن.
این که خیلی عالیه من فکر کردم هر بازی روی 300 تا 400 هزار تومن باشه. با توجه به قیمت های 100 دلار تا 140 دلاری سایت های فروش بازی

اما چندتا سوال برام پیش اومد:
1- منظورش از هارد، هارد کنسول هست؟
2- میشه بازی ها رو ریخت روی هارد کامپیوتر بعد انتقال داد به هارد کنسول؟
3- اگه اینطوری میشه پس چرا بازی ها رو از اینترنت دانلود نکنیم؟ با یک بسته 10 هزار تومنی ایرنسل راحت میشه 100 تا بازی دانلود کرد.
4- پس هرچی کنسول حجم هاردش بیشتر باشه بهتر و به صرفته تره ؟

آخرین ویرایش:
امروز رفتم بازی فروشی برای گرفتن قیمت بازی ها تا ببینم میصرفه کنسول بخرم یا pC رو ارتقاء بدم.

طرف گفت من 10 تا بازی میریزم روی هارد سیصد هزار تومن. یعنی هر بازی 30 تومن.
این که خیلی عالیه من فکر کردم هر بازی روی 300 تا 400 هزار تومن باشه. با توجه به قیمت های 100 دلار تا 140 دلاری سایت های فروش بازی

اما چندتا سوال برام پیش اومد:
1- منظورش از هارد، هارد کنسول هست؟
2- میشه بازی ها رو ریخت روی هارد کامپیوتر بعد انتقال داد به هارد کنسول؟
3- اگه اینطوری میشه پس چرا بازی ها رو از اینترنت دانلود نکنیم؟ با یک بسته 10 هزار تومنی ایرنسل راحت میشه 100 تا بازی دانلود کرد.
4- پس هرچی کنسول حجم هاردش بیشتر باشه بهتر و به صرفته تره ؟
1:بله روی هارد کنسول میریزه
2:نمی دونم
3:دو راه داره یکی این که اینها یا اکانت اشتراکی می فروشن یا هم اینکه اکانت یه بخت برگشته ای رو هک میکنن.البته به نظرم بیشتر هک می کنن چون یکیشون میگفت باید یگردم فلان بازی رو پیدا کنم موقعی هم که بازی ها رو زد اکانت ها اسم اروپایی داشتن مثل جان
4 :بله کلا با توجه به اپدیت ها و بازی های دیجیتال هر چه حجم هارد بیشتر باشه بهتره

• Like
Reactions: Play_game
سلام دوستان لطفا کمک کنید
دسته تازه خریدم
سوال اول اینه که : دکمه های RB , LB فشاری شده مثه یکی خود کنسول صدا نمیده خراب ک نیس؟خداکنه منظورم رو بدونید
سوال دوم اینه که : دکمه A بعضی اوقات گیر میکنه در صدم ثانیه یا بعضی اوقات 2 ثانیه،بدلیل نو بودنش هست یا خرابه؟

سلام دوستان لطفا کمک کنید
دسته تازه خریدم
سوال اول اینه که : دکمه های RB , LB فشاری شده مثه یکی خود کنسول صدا نمیده خراب ک نیس؟خداکنه منظورم رو بدونید
سوال دوم اینه که : دکمه A بعضی اوقات گیر میکنه در صدم ثانیه یا بعضی اوقات 2 ثانیه،بدلیل نو بودنش هست یا خرابه؟
سوال اول رو دقیقا متوجه منظورت نشدم,ولی LB RB رو که میزنی یه صدایی میده و خیلی هم نرم نیست مثل 360.
باسه گیر کردن دکمه ها هم,یکم الکل صنعتی بریز رو پنبه پشت سر هم بزن رو دکمه اوکی میشه اگه باز گیر کرد بازم تکرار کن(البته تضمینی نمی تونم بگم اسیبی به دسته ت میرسه یا نه ولی مال من هم اینطوری شد این حرکت رو انجام دادم و اوکی شد)

سوال اول رو دقیقا متوجه منظورت نشدم,ولی LB RB رو که میزنی یه صدایی میده و خیلی هم نرم نیست مثل 360.
باسه گیر کردن دکمه ها هم,یکم الکل صنعتی بریز رو پنبه پشت سر هم بزن رو دکمه اوکی میشه اگه باز گیر کرد بازم تکرار کن(البته تضمینی نمی تونم بگم اسیبی به دسته ت میرسه یا نه ولی مال من هم اینطوری شد این حرکت رو انجام دادم و اوکی شد)
نه ریسک نمیکنم
گفتم به فروشنده یکی دیگ قراره بفرسته
ببین
rb و lb دسته خود کنسول یک حالت سفت داره و کم به داخل میره
ولی دسته سری جدید بود سفارش دادم مثه l2 و r2 پلی 4 میره داخل
گرفتی منظورم رو؟

نه ریسک نمیکنم
گفتم به فروشنده یکی دیگ قراره بفرسته
ببین
rb و lb دسته خود کنسول یک حالت سفت داره و کم به داخل میره
ولی دسته سری جدید بود سفارش دادم مثه l2 و r2 پلی 4 میره داخل
گرفتی منظورم رو؟
آره,دسته جدید رو نمی دونم شاید کلا اینطوری باشه مال من قدیمیه.

سلام دوستان ... یک سوال مهم
چطور تشخیــص بدیم دستگاه ریجن 2 یا پال هستش و ساخت سری جدیده؟
البته به من گفتن مات بودن کنسول و جک3.5 دار بودن دسته هم یه دلیل جدید بودنه...

دوستان می خواستم در کنار Ps4 یه Xbox one هم بگیرم. به نظرتون این خرجی که می کنم توجیه داره ؟ ( از لحاظ سرگرمیش میگم ) خیلی هم خوره بازی نیستم به دلیل مشغله کاری. اما بعد از 360 که سه چراغ شد از xbox دور بودم دلم تنگ شده :دی یه سوال دیگه هم داشتم که کدوم مدل رو بگیرم ؟ xbox one Elite خوبه ؟ یا خرج اضافست ؟

دوستان می خواستم در کنار Ps4 یه Xbox one هم بگیرم. به نظرتون این خرجی که می کنم توجیه داره ؟ ( از لحاظ سرگرمیش میگم ) خیلی هم خوره بازی نیستم به دلیل مشغله کاری. اما بعد از 360 که سه چراغ شد از xbox دور بودم دلم تنگ شده :D یه سوال دیگه هم داشتم که کدوم مدل رو بگیرم ؟ xbox one Elite خوبه ؟ یا خرج اضافست ؟
نه احتمالا بیشتر فوتبال هم میزنی به نظرم هر نسل بیشتر از یه دستگاه لازم نیست

• Like
Reactions: 'EsiNs
مگه میشه از فورزا هورایزن ۳ و گرز اف وار۴ گذشت ؟!!!!!!
ببین سلیقه ای هستش من خودم عشق این بازیام ئ تحت هیچ شرایطی هم اصلا نمیرم سمت سونی ولی کسی که زیاد نمیتونه وقت بزاره بازی کنه به نظرم یه جورایی پول هدر دادنه بخواد دو تا کنسول بگیره مگه این که بختد اون یکی رو بفروشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or