SHANSER
کاربر سایت
یعنی چی تفاوت نداره اون نو اون کارکرده اس دیگهسلام دوستان خسته نباشید.
تفاوت بین اکس باکس وان دست دوم و نو در چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
یعنی چی تفاوت نداره اون نو اون کارکرده اس دیگهسلام دوستان خسته نباشید.
تفاوت بین اکس باکس وان دست دوم و نو در چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
منظورم اینه میشه نو رو از کارکرده تشخیص داد؟یعنی چی تفاوت نداره اون نو اون کارکرده اس دیگه
سخت میشه راحت نیست مخصوصا فروشنده اگه حسابی سمبل و چسبم زده باشه خیلی مشخص نیست ولی مشکل خرابی و.. ندارن کنسول های این نسل تضمیننمنظورم اینه میشه نو رو از کارکرده تشخیص داد؟
من یه مدت سر دانلود بازی این مشکل رو داشتم.سلام رفقا. من مشکل Installation Stopped پیدا کردم. میام Quantum Break رو نصب کنم ولی روی 19% گیر میکنه و اروری رو که گفتم میده. Uninstall هم میکنم و دوباره از نو ولی همچنان روی 19% ارور میده.
راه حل چیه؟
من یه مدت سر دانلود بازی این مشکل رو داشتم.
تا جایی که یادمه clear cache زدم درست شد.
یه تست بکن. (نشد ممکنه مشکل از دیسک باشه.)
در حالت عادی باید فقط همون حجم آپدیت کم بشه. مگر اینکه چون داره Repair میکنه یکم بیشتر دانلود کنه.حرفت درسته، ایراد از دیسکه و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست. همراهِ آپدیت بازی، بازی رو دارم نصب میکنم که داره که خودش جاهای مشکل دار رو Repair میکنه.
فقط سوال، تو این بین فقط حجم آپدیت کم میشه دیگه؟ چیزی اضافه تر دانلود نمیکنه دیگه؟
راستی خیلی وقته ریکوئست دادم توی لایو بهت، ادد می.
دقیق نمیشه متوجه شد ولی به دستش نگاه کن ببین سر انالوگ ها رفته یا نه ! چقدر ات و اشغال لای درز هاش هست ، چقدر دسته رنگش براق شده ، چقدر داخل درز های کنسول خاک هست !سلام دوستان
چگونه مفدار کارکرد کنسول رو بفهمم؟؟
طرف ک میگ کنسولم زیاد بازی نکردم میگ فوقش 6 5 ساعتدقیق نمیشه متوجه شد ولی به دستش نگاه کن ببین سر انالوگ ها رفته یا نه ! چقدر ات و اشغال لای درز هاش هست ، چقدر دسته رنگش براق شده ، چقدر داخل درز های کنسول خاک هست !
تاریخ ساخت کنسول هم نگاه کن معمولا 5 6 ماه بعدش تو ایران کنسول رسیده دست طرف !
چطور بفمهه کنسول تعمیر شدس یانه؟دقیق نمیشه متوجه شد ولی به دستش نگاه کن ببین سر انالوگ ها رفته یا نه ! چقدر ات و اشغال لای درز هاش هست ، چقدر دسته رنگش براق شده ، چقدر داخل درز های کنسول خاک هست !
تاریخ ساخت کنسول هم نگاه کن معمولا 5 6 ماه بعدش تو ایران کنسول رسیده دست طرف !