Lord Stark
کاربر سایت
تو بخش my games and apps که وارد بشی یه قسمت هست به نام updates که میتونی اپدیت ها رو چک کنیاز کجا باید ببینیم برای فلان بازی اپدیت اومده؟و اینکه چجوری باید دید برای هر اپدیت چه محاسنی داشته؟روی 4 میزدیم استارت میورد اینارو
کی بورد کنسول فارسی نمیشه؟
فن بازی کدومه .اگر وضع مالیت خوبه معلومه که اس .اگرم پول نداری معمولیسلام
من میخوام ایکس باکس وان بخرم . موندم کدومو بخرم؟ معمولی یا s ?
پلی4 رو دارم پس بدون فن بازی راهنمایی کنید ممنون میشم
ارومتر عزیز !!!فن بازی کدومه .اگر وضع مالیت خوبه معلومه که اس .اگرم پول نداری معمولی
کاملا اشکاره که اس از معمولی بهتره.
هارد رو در بیار با نرم افزار hdsentinel pro روی pc چکش کن ... اما روی ویندوز هارد مورد نظر رو سعی نکن بررسی کنی مثل باز کردن هاردت...فقط با نرم افزار چکش کن که چند بار این هارد خاموش و روشن شد.سلام دوستان
چگونه مفدار کارکرد کنسول رو بفهمم؟؟
100000% proسلام
من همیشه رو پی سی بازی میکردم الان میخوام چنج کنم رو کنسول ها.
چندتا سوال و جواب سریع.
بدون تعصب به نظر شما ایکس باکس وان بگیرم یا پلی استیشن 4 یا صبر کنم برای PRO؟
احتمال کپی خور شدن کدوم کنسول بالاست و اصلا ممکنه کپی خور بشن؟ تا قیمت پایینه بریم بخریم
تکنولوزی های جانبی برای کدوم بهتره؟ مثلآ من یادمه ایکس باکس کینکت داشت میداد بیرون که بدون دسته با حرکات بدن میشد بازی کرد.
بازی انحصاری چی اومده بیرون برای هر کنسول که ارزش خرید داشته باشن؟
اگر تصمیم به ایکس باکس وان S بگریم یا معمولی اگه مزیت خاصی نداره من در محدویت مالی هستم؟
100000% pro
بله جواب میدهیه سوال دیگه.
همه بازی هایی که برای کنسول های قبلی بوده روی کنسول جدید جواب میده؟
مثلا god of war 3 روی Pro قابل بازیه؟
والا یکسری سوالات که مشخصه جوابش کپی خورم فکرش از سرتون خارج کنید فعلا ..سلام
من همیشه رو پی سی بازی میکردم الان میخوام چنج کنم رو کنسول ها.
چندتا سوال و جواب سریع.
بدون تعصب به نظر شما ایکس باکس وان بگیرم یا پلی استیشن 4 یا صبر کنم برای PRO؟
احتمال کپی خور شدن کدوم کنسول بالاست و اصلا ممکنه کپی خور بشن؟ تا قیمت پایینه بریم بخریم
تکنولوزی های جانبی برای کدوم بهتره؟ مثلآ من یادمه ایکس باکس کینکت داشت میداد بیرون که بدون دسته با حرکات بدن میشد بازی کرد.
بازی انحصاری چی اومده بیرون برای هر کنسول که ارزش خرید داشته باشن؟
اگر تصمیم به خرید ایکس باکس شد. ایکس باکس one S بگیریم یا معمولی. محدودیت مالی دارم اگه مزیت خاصی بن این دوتا نیست ارزونتره برای من در اولویته.