پرسش و پاسخ Xbox One

از کجا باید ببینیم برای فلان بازی اپدیت اومده؟و اینکه چجوری باید دید برای هر اپدیت چه محاسنی داشته؟روی 4 میزدیم استارت میورد اینارو
کی بورد کنسول فارسی نمیشه؟
تو بخش my games and apps که وارد بشی یه قسمت هست به نام updates که میتونی اپدیت ها رو چک کنی
جواب دو سوال بعدیت هم منفیه

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
میگم چطور بر من اپدیت نیامده؟؟
رفتم دیدم خودش اپدیت کرده ولی من نفهمیدم
اخه تازه کنسول رو گرفتم وارد نیستم
راهنمایی کنید ممنون

سلام- تا به حال برای کسی مشکل عدم نصب بازی به وجود اومده؟
بازی من تا 66 درصد میره بعد دیگه نصب نمیشه و استاپ میشه عملیات نصب- در ضمن من دارم بازی رو آفلاین نصب میکنم و بازی ویچر هست.
ممنون میشم در صورتی که مشکل از دیسک نیست راهنمایی کنید

قصد خرید ایکسباکس وان رو داشتم .چون پولم به پرو نمیرسه فعلا.ولی منصرف شدم با اینکه قیمت دست دو حدود ۷۵۰شده ولی با توجه به اینکه بازیهاش گرونتره و کمتر گیر میاد پشیمون شدم.به بقیه هم پیشنهاد میکنم که نخرن پول هدر دادنه خرید وان

سلام
من میخوام ایکس باکس وان بخرم . موندم کدومو بخرم؟ معمولی یا s ?
پلی4 رو دارم پس بدون فن بازی راهنمایی کنید ممنون میشم
فن بازی کدومه .اگر وضع مالیت خوبه معلومه که اس .اگرم پول نداری معمولی
کاملا اشکاره که اس از معمولی بهتره.

سلام دوستان
چگونه مفدار کارکرد کنسول رو بفهمم؟؟
هارد رو در بیار با نرم افزار hdsentinel pro روی pc چکش کن ... اما روی ویندوز هارد مورد نظر رو سعی نکن بررسی کنی مثل باز کردن هاردت...فقط با نرم افزار چکش کن که چند بار این هارد خاموش و روشن شد.

• Like
Reactions: ps4 only
سلام
من همیشه رو پی سی بازی میکردم الان میخوام چنج کنم رو کنسول ها.
چندتا سوال و جواب سریع.
بدون تعصب به نظر شما ایکس باکس وان بگیرم یا پلی استیشن 4 یا صبر کنم برای PRO؟
احتمال کپی خور شدن کدوم کنسول بالاست و اصلا ممکنه کپی خور بشن؟ تا قیمت پایینه بریم بخریم
تکنولوزی های جانبی برای کدوم بهتره؟ مثلآ من یادمه ایکس باکس کینکت داشت میداد بیرون که بدون دسته با حرکات بدن میشد بازی کرد.
بازی انحصاری چی اومده بیرون برای هر کنسول که ارزش خرید داشته باشن؟
اگر تصمیم به خرید ایکس باکس شد. ایکس باکس one S بگیریم یا معمولی. محدودیت مالی دارم اگه مزیت خاصی بن این دوتا نیست ارزونتره برای من در اولویته.

آخرین ویرایش:
سلام
چندتا سوال و جواب سریع.
احتمال کپی خور شدن کدوم کنسول بالاست و اصلا ممکنه کپی خور بشن؟ تا قیمت پایینه بریم بخریم
تکنولوزی های جانبی برای کدوم بهتره؟ مثلآ من یادمه ایکس باکس کینکت داشت میداد بیرون که بدون دسته با حرکات بدن میشد بازی کرد.
اگر تصمیم به ایکس باکس وان S بگریم یا معمولی اگه مزیت خاصی نداره من در محدویت مالی هستم؟
100000% pro

سلام
چندتا سوال و جواب سریع.
اگر تصمیم به خرید ایکس باکس شد. ایکس باکس one S بگیریم یا معمولی. محدودیت مالی دارم اگه مزیت خاصی بن این دوتا نیست ارزونتره برای من در اولویته.
والا یکسری سوالات که مشخصه جوابش کپی خورم فکرش از سرتون خارج کنید فعلا ..
ولی سلیقه ای هست بازی ها تقریبا one انحصاری های با کیفیت بهتری و بیشتری داره چه زمانی چه انحصاری چه ریسینگ برتری مطلق داره ولی فایتینگ ps4
در مورد S یا معمولی S فعلا کاربردی ندارد جز کوچیک بودن و..
بهتر الکی هزینه نکنید ویژگی HDR و 4K با هم روی تلویزیون های نسل جدید که بسیار گران قیمتم هستن فقط قابل استفاده ان همون معمولی قیمت دست دوش خیلی پایین اومده و منصفانه شده با 700 میشه خرید رجین 2 بدون نیاز به اداپتور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or