idden]-[
کاربر سایت
دوستانی که ریجن اروپا دارن، امکانش هست اسکرین شات از قسمت app های قابل نصب بگذارند؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
محدودیتی تو نصب app وجود نداره بین ریجن ها
دوستانی که ریجن اروپا دارن، امکانش هست اسکرین شات از قسمت app های قابل نصب بگذارند؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نوشته شده توسط idden]-[;3837246:محدودیتی تو نصب app وجود نداره بین ریجن ها
بی شک اکس باکسسلام توی شبکه ایکس باکس بهتره یا پی اس
راست بگید طرفدار بازی در نیارید
مثلا تو سرعت سرور ها مرسی
سلام توی شبکه ایکس باکس بهتره یا پی اس
راست بگید طرفدار بازی در نیارید
مثلا تو سرعت سرور ها مرسی
نوشته شده توسط idden]-[;3838338:بستگی ب نتت داره
سرعت دانلودت اگر فیکس +200ــعه شک نکن X1 ولی زیر 200 اذیت میکنه
برای بازی فقط پینگ مهم هست .
من خودم هم ایکس باکس وان دارم هم پلی 4 . تو شبکه ایکس وان بهتره از نظر امکانات و تعاملات .
توی بازی چه پلی فور چه ایکس وان پینگ زیر 170 برای 4.2.2.4 راحت میتونی بازی کنید که تایم اوت هم نداشته باشه . ( پینگ واقعی منظورم نه با اکانت کاهش پینگ کم کنی که اونطور فایده نداره )
با اینکه طرفدار پلی استیشن هستم اینو به شدت قبول دارم ( طرف دارای PS خواهشا کل نکنید )بی شک اکس باکس
سلام به شماسلام عزیزان
منم قصد خرید ایکس وان دارم
یه راهنمایی کوچیک کنید ممنون میشم
ریجن ۲ خوبه بگیرم ؟
کدام باندل از همه جدیدتره ؟
یک ترابایت تو بازار موجوده ؟
زمان خرید به چه چیزهایی توجه کنم ؟
یک دنیا سپاس از راهنماییتون @};-
- - -ویرایش - - -
با اینکه طرفدار پلی استیشن هستم اینو به شدت قبول دارم ( طرف دارای PS خواهشا کل نکنید )
البته از زمان نسل اول ایکس باکس همه مدلش رو داشتم بجز وان که ایشالله با راهنمایی دوستان فردا میگیرم
سپاسسلام به شما
در پاسخ به سوالاتتون:
ريجن ٢ از لحاظ مشكلات اداپتور و مبدل و ... راحتتر هست
باندل هيلو كالكشن فعلا اخرين باندلي هست كه اومده (البته داخل ايران)
حتما به تاريخ ساخت ، وضعيت بسته بندي كنسول و ظاهرش و در عين حال نوشته هاي روي جعبه كه نسخهRefurbished نباشه.
مدل با هارد ١ ترا هم همين باندل هيلو كالكشن هست.
خواهش میکنم.سپاس
باندل هیلو همراه با کینکت هست ؟
تاریخ تولید رو کجای جعبه نوشته ؟
نظرتون در مورد باندل اسپرت ریوالز چیه ( ساخت ۲۰۱۵ ) ؟
عذر میخوام از اینکه انقدر سوال میپرسمخواهش میکنم.
نه باندل هیلو بدون کینکت هستش.
تاریخ تولید زیر کنسول قرار داره
تمام باندلها که بازیشون به صورت هست و عملا شما نیاز به اینرنت خوب برای دانلود بازیها دارید بنابراین میمونه سلیقه خودتون که با توجه به اون باندل مد نظرتون رو تهیه کنید.
عذر میخوام از اینکه انقدر سوال میپرسم
از کجا باید تشخیص بدم که دستگاه رفرشه ؟
و اینکه نحوه خرید dlc اکس باکس هم مثل پلی استیشن هست یعنی اینکه اگه ریجن بازیم ۲ باشه باید از استور انگلیس یا یکی از کشورهای اروپا خرید کنم یا نه ؟ و یا مثلا اگه ریجن اکانت لایوی که میسازم ۱ باشه میتونم به سرورهای اروپا جوین بشم برای انلاین بازی کردن ؟ ( من همیشه اکانت های psn رو uk میسازم بدلیل اینکه پینگم با اروپا بهتره ) فقط ترسم از اینکه که پوند برای لایو نتونم تو ایران پیدا کنم و تو هر سایتی که تو کارتهای اعتباری فعالیت داره رفتم همه یا یورو موجود دارن یا دلار امریکا و از طرفی هم میترسم اکانت المان بسازم بخاطر یورو زبان استور deutsch باشه !
والا اگر فروشنده های محترم حرکت خاصی نزنن ، روی جعبه و روی یک نوار مشکی رنگ این نوشته وجود داره.عذر میخوام از اینکه انقدر سوال میپرسم
از کجا باید تشخیص بدم که دستگاه رفرشه ؟
و اینکه نحوه خرید dlc اکس باکس هم مثل پلی استیشن هست یعنی اینکه اگه ریجن بازیم ۲ باشه باید از استور انگلیس یا یکی از کشورهای اروپا خرید کنم یا نه ؟ و یا مثلا اگه ریجن اکانت لایوی که میسازم ۱ باشه میتونم به سرورهای اروپا جوین بشم برای انلاین بازی کردن ؟ ( من همیشه اکانت های psn رو uk میسازم بدلیل اینکه پینگم با اروپا بهتره ) فقط ترسم از اینکه که پوند برای لایو نتونم تو ایران پیدا کنم و تو هر سایتی که تو کارتهای اعتباری فعالیت داره رفتم همه یا یورو موجود دارن یا دلار امریکا و از طرفی هم میترسم اکانت المان بسازم بخاطر یورو زبان استور deutsch باشه !