پرسش و پاسخ Xbox One

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]سلام ميخواستم بدونم الان آداپتور دسته ى x1 براى پورت aux جايي دارن؟ من جايي گير نياوردم يا قيمتاى عجيب غريب بم گفتن [/COLOR]

خوب وقتی از یه مغاره دار گیم دسته دوم می خری واقعا چه جوری باید فهمید چند بار استفاده شده!!!!!!
نه فکر نمیکنم.دیگه حواست باشه هر اکانت سه بار محدودیت ...

- - -ویرایش - - -

بله درسته در حال حاضر یه سری گیم محدود اما بیشتر می شه ولی برا ما که دیسک فیک استفاده می کنیم خیلی کارایی نداره
درود
دوستان من اگه خدا بخواد میخوام این کنسولو تهیه کنم ، فقط یه سوال داشتم !
یه چیزایی شنیده بودم در این باره که xbox one میتونه بازی های x360 رو اجرا کنه ! قضیه چیه دقیقا؟ چه جوری این کارو میکنه؟

- - -ویرایش - - -

بله درسته در حال حاضر یه سری گیم محدود اما بیشتر می شه ولی برا ما که دیسک فیک استفاده می کنیم خیلی کارایی نداره
درود
یه چیزایی شنیده بودم در این باره که xbox one میتونه بازی های x360 رو اجرا کنه ! قضیه چیه دقیقا؟ چه جوری این کارو میکنه؟

- - -ویرایش - - -

درود

اقایون یه سوال !
من کنسول رو روشن کردم اولش که بدون هیچ اجازه ای مجبورم کرد به wifi وصل شم، بعدش هم بدون هیچ مقدمه ای رفت واسه دانلود اپدیت !!! :دی این دیگه چیه :|
تازه سرعت دانلودش هم عجیب پایینه!!:دی
اولین بار که روشن میکنی باید آپدیت بشه

اره اولین بار سرعتش خیلی کمه خدا صبرت بده :d

سلام دوستان عزیز. من یه سوال داشتم من ps4 دارم و حالا به خاطر جذابیت بیشتر و اینکه کینکت xbox one هم جالبه می خواستم xbox one رو بخرم فقط چیزایی دست پا شکسته از وان شنیدم که باعث شک و تردید در خرید من شده و اینم مشکل دانلود هر بازی وان هست یعنی اینکه هر بازی که بزاریم تو دستگاه باید حتما یه دانلود براش بگیریم ؟؟؟؟ یعنی مثل ps4 نمیشه بدون اینترنت سی دی بزاریم و آغاز به بازی کنیم ؟؟؟ اگه اینطور باشه که همیشه دستگاه باید وصل باشه به نت ؟؟؟ لطفا کسایی که xbox one دارن کمک کنن با تشکر

سلام دوستان عزیز. من یه سوال داشتم من ps4 دارم و حالا به خاطر جذابیت بیشتر و اینکه کینکت xbox one هم جالبه می خواستم xbox one رو بخرم فقط چیزایی دست پا شکسته از وان شنیدم که باعث شک و تردید در خرید من شده و اینم مشکل دانلود هر بازی وان هست یعنی اینکه هر بازی که بزاریم تو دستگاه باید حتما یه دانلود براش بگیریم ؟؟؟؟ یعنی مثل ps4 نمیشه بدون اینترنت سی دی بزاریم و آغاز به بازی کنیم ؟؟؟ اگه اینطور باشه که همیشه دستگاه باید وصل باشه به نت ؟؟؟ لطفا کسایی که xbox one دارن کمک کنن با تشکر

در صورتی که از بازی فیزیکی ( دیسک) استفاده بشه هیچ نیازی به اینترنت ندارید دقیقا مثل PS4 . اگرم فقط به خاطر کینکت میگیری و به بازی های Fitness و Dance علاقه داری بگیر در غیر این صورت پیشنهاد نمیشه .

دوستان من وقتی میخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم این ارور رو میده باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

NAT is set to moderate ( یه همچین چیزایی ) چکار باید کرد ؟

در صورتی که از بازی فیزیکی ( دیسک) استفاده بشه هیچ نیازی به اینترنت ندارید دقیقا مثل PS4 . اگرم فقط به خاطر کینکت میگیری و به بازی های Fitness و Dance علاقه داری بگیر در غیر این صورت پیشنهاد نمیشه .
با تشکر از جواب کامل شما من فقط به خاطر کینکت می خوام بگیرم و دلیل دیگه ای هم ندارم و کلا با ps4 بیشتر حال میکنم ولی xbox one و کینکتش یه دنیای دیگس..... چرا تو بعضی جاها گفته شده برای بازی کردن چند مگ تا حتی گیگ دانلود لازمه ؟؟؟ پس اون مربوط به گیم انلاینش هست ؟؟؟

با تشکر از جواب کامل شما من فقط به خاطر کینکت می خوام بگیرم و دلیل دیگه ای هم ندارم و کلا با ps4 بیشتر حال میکنم ولی xbox one و کینکتش یه دنیای دیگس..... چرا تو بعضی جاها گفته شده برای بازی کردن چند مگ تا حتی گیگ دانلود لازمه ؟؟؟ پس اون مربوط به گیم انلاینش هست ؟؟؟

خواهش می کنم . تصمیم با شماست ولی صرفا برای کینکت هزینه کردن در حالی که یک کنسول هم دارید خیلی به صرفه نیست . اون دانلود ها مربوط به آپدیت ها است که در صورتی که آفلاین بازی کنید نیازی به دانلودشون نیست .

با سلام به همه دوستان عزيز
تا حالا كسي ايميل مربوط به پروفايل خودش رو عوض كرده؟
ايميل من از قديم ياهو بوده ، حالا با اومدن ويندوز 10 ميخوام ايميل رو با هات ميل جديدم عوض كنم.
توي 360 يه جائي تو منوها بود كه من نتونستم از اونجا عوض كنم، با اينكه يك ماه از ساختن هات ميل جديدم هم ميگذشت ولي باز توي مرحله آخر ارور ميداد... توي وان هم جائي تو منوها نديدم براي تعويض ايمل اكانت !...
حالا دوستان كسي ميدونه كه راه حلي ديگه اي واسه اين وجود داره با نه ؟
كسي تا حالا ايميل اكانت خودشو عوض كرده ؟
ممنون از دوستان
:(:(:(

یه سوال اگه کسی مشکل
NAT is set to moderate
رو داشته باشه نمیتونه کلا روی xone انلاین بازی کنه؟

کلا بهترین گزینه این هستش ک NAT type : Open باشه دیگه اگر Open نبود Moderate !
غیر از اینا باشه کلا باید بیخیال آنلاین بازی کردن رو بزنی تا زمانی ک پورت forward کنی و Nat رو باز کنی

نوشته شده توسط idden]-[;3825148:
کلا بهترین گزینه این هستش ک NAT type : Open باشه دیگه اگر Open نبود Moderate !
غیر از اینا باشه کلا باید بیخیال آنلاین بازی کردن رو بزنی تا زمانی ک پورت forward کنی و Nat رو باز کنی

الان من وقتی میرم توی تنظیمات میبینم که nat type در حالت open هست. پس یعنی نت من ایرادی نداره؟

الان من وقتی میرم توی تنظیمات میبینم که nat type در حالت open هست. پس یعنی نت من ایرادی نداره؟

نه برا اکثر بازی ها الان عالیه!
از چ شرکتی نت میگیری؟
اگر پارس آنلاین نیستی اصلا بیخیال فیفا شو چون فقط پارس آنلاین پورت های گیمینگش کاملا بازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or