نه فکر نمیکنم.دیگه حواست باشه هر اکانت سه بار محدودیت ...
درود
دوستان من اگه خدا بخواد میخوام این کنسولو تهیه کنم ، فقط یه سوال داشتم !
یه چیزایی شنیده بودم در این باره که xbox one میتونه بازی های x360 رو اجرا کنه ! قضیه چیه دقیقا؟ چه جوری این کارو میکنه؟
درود
یه چیزایی شنیده بودم در این باره که xbox one میتونه بازی های x360 رو اجرا کنه ! قضیه چیه دقیقا؟ چه جوری این کارو میکنه؟
درود
اقایون یه سوال !
من کنسول رو روشن کردم اولش که بدون هیچ اجازه ای مجبورم کرد به wifi وصل شم، بعدش هم بدون هیچ مقدمه ای رفت واسه دانلود اپدیت !!! این دیگه چیه
تازه سرعت دانلودش هم عجیب پایینه!!
اولین بار که روشن میکنی باید آپدیت بشه
سلام دوستان عزیز. من یه سوال داشتم من ps4 دارم و حالا به خاطر جذابیت بیشتر و اینکه کینکت xbox one هم جالبه می خواستم xbox one رو بخرم فقط چیزایی دست پا شکسته از وان شنیدم که باعث شک و تردید در خرید من شده و اینم مشکل دانلود هر بازی وان هست یعنی اینکه هر بازی که بزاریم تو دستگاه باید حتما یه دانلود براش بگیریم ؟؟؟؟ یعنی مثل ps4 نمیشه بدون اینترنت سی دی بزاریم و آغاز به بازی کنیم ؟؟؟ اگه اینطور باشه که همیشه دستگاه باید وصل باشه به نت ؟؟؟ لطفا کسایی که xbox one دارن کمک کنن با تشکر
با تشکر از جواب کامل شما من فقط به خاطر کینکت می خوام بگیرم و دلیل دیگه ای هم ندارم و کلا با ps4 بیشتر حال میکنم ولی xbox one و کینکتش یه دنیای دیگس..... چرا تو بعضی جاها گفته شده برای بازی کردن چند مگ تا حتی گیگ دانلود لازمه ؟؟؟ پس اون مربوط به گیم انلاینش هست ؟؟؟در صورتی که از بازی فیزیکی ( دیسک) استفاده بشه هیچ نیازی به اینترنت ندارید دقیقا مثل PS4 . اگرم فقط به خاطر کینکت میگیری و به بازی های Fitness و Dance علاقه داری بگیر در غیر این صورت پیشنهاد نمیشه .
با تشکر از جواب کامل شما من فقط به خاطر کینکت می خوام بگیرم و دلیل دیگه ای هم ندارم و کلا با ps4 بیشتر حال میکنم ولی xbox one و کینکتش یه دنیای دیگس..... چرا تو بعضی جاها گفته شده برای بازی کردن چند مگ تا حتی گیگ دانلود لازمه ؟؟؟ پس اون مربوط به گیم انلاینش هست ؟؟؟
یه سوال اگه کسی مشکل
NAT is set to moderate
رو داشته باشه نمیتونه کلا روی xone انلاین بازی کنه؟
نوشته شده توسط idden]-[;3825148:کلا بهترین گزینه این هستش ک NAT type : Open باشه دیگه اگر Open نبود Moderate !
غیر از اینا باشه کلا باید بیخیال آنلاین بازی کردن رو بزنی تا زمانی ک پورت forward کنی و Nat رو باز کنی
الان من وقتی میرم توی تنظیمات میبینم که nat type در حالت open هست. پس یعنی نت من ایرادی نداره؟