پرسش و پاسخ Xbox One

سلام دوستان
یه سوال
امکانش هست گیم های xbox one رو بدون دانلود آپدیت های حجیم به صورت افلاین و single player بازی کرد؟ یا حتما باید 10،15 گیگ دانلود کنیم اولش؟ :(

سلام دوستان
یه سوال
امکانش هست گیم های xbox one رو بدون دانلود آپدیت های حجیم به صورت افلاین و single player بازی کرد؟ یا حتما باید 10،15 گیگ دانلود کنیم اولش؟ :(
بله میتونی آفلاین نصب کنی و بازی کنی احتیاجی هم به آپدیت کردنِ بازی ها نیست!ولی اگه بخوای آنلاین بازی کنی باید آپدیت های بازی ها رو دانلود کنی

سلام
من يه xbox one گرفتم الان كه اپديتش كردم اكانتم ساختم به ٢تا مشكل بر خوردم
١.وارد اكانت نميشه
٢.دستگاه رو كه خاموش ميكنم فن هنوز درحال كاره
خواهش ميكنم از دوستاني كه one دارن يه كمكى به بنده بكنن ممنون

سلام
من يه xbox one گرفتم الان كه اپديتش كردم اكانتم ساختم به ٢تا مشكل بر خوردم
١.وارد اكانت نميشه
٢.دستگاه رو كه خاموش ميكنم فن هنوز درحال كاره
خواهش ميكنم از دوستاني كه one دارن يه كمكى به بنده بكنن ممنون

1- چطوری وارد اکانت نمیشه؟ چه اروری میده
2-کنسول رو باید از روی لوگوی Xbox روی خود کنسول خاموش کنی. چند ثانیه نگه دار خواموش میشه.

==
کلا یکی باید آموزش گام به گام با Xbox One رو بنویسه واسه تازه وارد ها.. شاید خودم نوشتم :d

^^^
سوال دوم اینکه برو تو power mode و حالت instant on (همون استند بای خودمون هست) رو به energy saving تغییر بده تا کنسول کامل خاموش بشه

سوال اول هم احتمالا منظور همون ساین این شدن هست که با این حل میشه مشکلش. شرمنده به ترتیب جواب ندادم:d

راه حل مشکل SIGN IN شدن به شبکه لایو XBOX ONE

ممنون مشكلات حل شد و الان بزرگترين مشكلم اينكه ديسك بازيو نميخونه درايو يعنى وقتى ميزارم ديسكو داخل دستگاه همينكه وارد دستگاه ميشه يكم از ديسك بيرون ميمونه و يك صدايه گيييييژ گيييييژ ميكنه و ارورر ميده:(

ممنون مشكلات حل شد و الان بزرگترين مشكلم اينكه ديسك بازيو نميخونه درايو يعنى وقتى ميزارم ديسكو داخل دستگاه همينكه وارد دستگاه ميشه يكم از ديسك بيرون ميمونه و يك صدايه گيييييژ گيييييژ ميكنه و ارورر ميده:(
مطمئنی دیسک دیگه ای داخل خود کنسول نیست؟ :| نباید اینجوری بشه

اره داداش رفتم همونجا كه كنسولو خريدم گفت تسمه درايو از تنظيم خارج شده درست كرد بهم تحويل داد، دستگاه خوبيه ولى ارزش ١٥٠٠ هزار تومانو نداره چون نسبت به ps4 خيلى ضعف داره چون ps4 هم دارم ميگم

اره داداش رفتم همونجا كه كنسولو خريدم گفت تسمه درايو از تنظيم خارج شده درست كرد بهم تحويل داد، دستگاه خوبيه ولى ارزش ١٥٠٠ هزار تومانو نداره چون نسبت به ps4 خيلى ضعف داره چون ps4 هم دارم ميگم
ایشالا که چرخ PS4تون سالها بچرخه :)

Xbox one من دیسک نمی خونه...ولی صدا نمیده... تفاهم زیادی با هم داریم... کلا فقط مولتی میزنم یعنی باهاش زندگی میکنم
نزدیک 200 gig حجم بازی های بوده که روی Xbox one خریدم و دانلود کردم روی Xbox one که از 4 تا دانلودی دو تاش ghosts-advanced<<< این هم راه حل...بازی های رو از XBl بخر.... ما معتقدیم به یک بازی مولتی قوی و چند سال زندگی گیمری
خیلی از خارجی ها همین مشکل رو داشتن اون هم وقتی که Xbox one همون اویل خریدن
PS4 هم دارم ولی کلا لذتی که Xbox one داره کنسول Ps4 نداره با این که فن قدیمی Ps هستیم
برای دیدن اسکرین شات های گیمو دانلودی ما میتونی به بخش اسکرین شات Xbox one بری.... قدر xbox one رو بدون...خیلی از امکاناتش برای ما ایرانی ها هنوز مبهم مونده... شما قراره حتی ویندوز 10 رو روی این کنسول هم تجربه کنی

سلام می‌خواستم از دوستان خواهش کنم آموزش share کردن اینترنت از lp به ایکس‌باکس1 رو آموزش بدن.
من از اینکار می‌خوام استفاده کنم برای اینکه از سیستم کاهش پینگ روی ایکس‌باکس ۱ استفاده کنم که پینگم پایین تر باشه
اگه راه حال مستقیمی‌ وجود داره که بدون share بشه از وی‌پی‌ان‌های کاهش پینگ استفاده کرد بر روی ایکس‌باکس ۱ ممنون میشم از دوستان کسی‌ توضیح بده

سلام می‌خواستم از دوستان خواهش کنم آموزش share کردن اینترنت از lp به ایکس‌باکس1 رو آموزش بدن.

من از اینکار می‌خوام استفاده کنم برای اینکه از سیستم کاهش پینگ روی ایکس‌باکس ۱ استفاده کنم که پینگم پایین تر باشه

اگه راه حال مستقیمی‌ وجود داره که بدون share بشه از وی‌پی‌ان‌های کاهش پینگ استفاده کرد بر روی ایکس‌باکس ۱ ممنون میشم از دوستان کسی‌ توضیح بده
ببین این تاپیک کمکی بهت میکنه!!!
http://forum.bazicenter.com/thread88293/

سلام دوستان

ما شهرستان هستیم. یا گیر نمیاد یا قیمت میره بالا اگه گیر بیاد.
اگه میشه چنتا سایت معتبر معرفی کنین که x1 رو با کینکت داشته باشن.
یه مغازه یا مرکز هم تو تهران معرفی کنین که اگه آنلاین سفارش ندادم بیام تهران بخرم.

من pc gamer هستم و به عنوان اولین کنسول میخوام x1 رو تجربه کنم.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or