آقا اوکی شد ? . Full shutdown کردم.از برق کشیدم.روشنش کردم رفتم رو اکانت جدید الان بازی ها بالا میاد
خبری بدهسلام
فک کنم هوم نبود بعد اینکه زدم مرحله بعدش اومد remove this as my xbox home
که دراومدم.یه اکانت جدید ساختم.الان بازی هارو تا منو رفتم در اومدم آفلاین کردم فقط از ۴تا بازی رو دوتاش آرم گیم پس زده حالا صبر کنم بعد خاموش کنم یا بلافاصله خاموش کنم از برق بکشم دوباره برم امتحان کنم.
الان یکی می گه می شه یکی می گه نمی شه ea access چی؟آقا اوکی شد ? . Full shutdown کردم.از برق کشیدم.روشنش کردم رفتم رو اکانت جدید الان بازی ها بالا میاد
ایول من اطمینان می کنم و فعال می کنمعزیز من همین الان امتحان کردم شد دیگه
مراحلشم گفتم
انگار بازی هایی که برای خودمون هست رو اجرا میکنه تو حالت آفلاین ، نوشته own game نه game pass gameمیگه باید برای بازی آفلاین اکانت رو Home کنید و روش انجامش هم توی عکس نوشته
داخل setting رفتی قسمت general بعد personalization و قسمت my home xbox
اونجا رفتی اگه گزینه set home داشت بزن که اکانت هوم بشه اگه هم نوشته بود remove this as my xbox home یعنی اکانت روی کنسول شما هوم هست و نیازی نیست کاری بکنی
یه سری از دوستان میگن ظاهرا گیم پس فعلا به صورت آفلاین کار نمیکنه و من هنوز تست نکردم و تست کنید ببینید برای شما آفلاین میشه یا نه
دستت دردنکنه خبر دادی اگه زحمتت نمیشه برای بچه ها آموزش کاری که انجام دادیو اینجا پست کن.ممنون .و اینکه full shutdown رو چجوری انجام دادی ؟آقا اوکی شد ? . Full shutdown کردم.از برق کشیدم.روشنش کردم رفتم رو اکانت جدید الان بازی ها بالا میاد
اول باید هارد رو با xbox فرمت کنی.بعد از کنسول بازیهارو دانلود کن و بله بازیها با اون روش اجرا میشن از رو هارد.یه سوال دوستان
هاردر دستگام ۵۰۰ هستش، آیا امکانش هست بازی ها رو از live دانلود کنم رو هارد اکسترنال کپی کنم بعد با همین روش بالا بیارم.
انگار بازی هایی که برای خودمون هست رو اجرا میکنه تو حالت آفلاین ، نوشته own game نه game pass game
دستت دردنکنه خبر دادی اگه زحمتت نمیشه برای بچه ها آموزش کاری که انجام دادیو اینجا پست کن.ممنون .و اینکه full shutdown رو چجوری انجام دادی ؟
اول باید هارد رو با xbox فرمت کنی.بعد از کنسول بازیهارو دانلود کن و بله بازیها با اون روش اجرا میشن از رو هارد.
حالا نمیدونم اون اکانتی که توش گیم پس فعاله و هوم کردم رو حذف کنم مشکلی پیش میاد یا ن.
و اینکه هنوز از تایم گیم پس مونده دوباره بازی اضافه کنم و این مراحل دوباره انجام بدم دوباره میشه آفلاین بازی کرد یا ن
خب شما هنوز گیم پست تموم نشده مرد مومن من از ۲۰۱۷تا الان همین کار رو کردم قفل نشده حالا دوستان می گن گویا قفل می شه از الان به بعدحالا نمیدونم اون اکانتی که توش گیم پس فعاله و هوم کردم رو حذف کنم مشکلی پیش میاد یا ن.
و اینکه هنوز از تایم گیم پس مونده دوباره بازی اضافه کنم و این مراحل دوباره انجام بدم دوباره میشه آفلاین بازی کرد یا ن
دقیقا ولی به نطرم تو ابدیت بعدی درست می شهدوست عزیز اگه اکانت هوم کرده باشی حتی اگه حذفش کنی قبل از اینکه از هوم خارج کنی اون اکانت روی کنسول باقی میمونه
اگه خواستی کامل حذف کنی اول باید اکانت از هوم خارج کنی بعد حذف کنی
گیم پس تا چند وقت پیش شما میتونستی اکانت اگه اعتبار داشت آفلاین کنید و به راحتی از بازی ها استفاده کنید ولی چند وقتی هست بعضی ها میگن نمیشه اکانت گیم پس آفلاین استفاده کرد که این موضوع من هنوز تست نکردم خودم ولی اگه مثل سابق باشه همه چیز شما حتی یک روز هم از اکانتت باقی مونده باشه و آفلاین کنی بازی ها میمونن تا وقتی دوباره آنلاین بشین
منظور شما اینه تا وقتی که تایم گیم پس مونده میشه آفلاین بازی کرد.بعد اتمام تایمش دیگه نمیشهخب شما هنوز گیم پست تموم نشده مرد مومن من از ۲۰۱۷تا الان همین کار رو کردم قفل نشده حالا دوستان می گن گویا قفل می شه از الان به بعد
بلهمنظور شما اینه تا وقتی که تایم گیم پس مونده میشه آفلاین بازی کرد.بعد اتمام تایمش دیگه نمیشه