پرسش و پاسخ Xbox One

سپاس از پاسخگویی
پس آیا میتونم هارد بدم و فایل نصب بازی هایی که در گیم پس هستند را برایم بریزند روی هارد.بعد کنسولم ریست فکتوری کنم و اکانت خودم ساین کنم و اکانت گیم پس سه ماهه هم بخرم و روش نصب کنم و بعد دیتا بازی ها از اون هارد روی کنسولم کپی و در نهایت اجرا کنم؟ (در واقع میخوام در حجم اینترنت و زمان صرفه جویی کنم) ؟

خواهش میکنم
ببینید کلا بازی هارو میتونید حتی از روی هارد اکسترنال اجرا و کپی نکنید روی کنسول
فقط باید آنلاین بشین که بازی های داخل هارد شناسایی بشن(البته فقط یک بار و بعدش دیگه نیازی نیست )
شما اگه میخواید دردسر نکشید یدفعه بدین دیتا روی کنسول نصب کنن چون اگه بخواید دیتا از مغازه دار بگیرید خودشون هم بازی هارو روی هارد اکسترنال دارن ولی اگه مثلا میخواید از آشنایی دوستی دیتا رو بگیرید بله میشه هارد با کنسول فرمت کنید که بشه روش بازی ریخت و در نهایت بازی هارو انتقال بدین
یعنی میخوام بگم اگه از مغازه دار دیتا بگیرید فرقی نمیکنه روی کنسول بریزن یا هارد ، پولشو میگیرن

نیازی به ریست فکتوری نیست و اگه روی کنسول اکانت زیاد فعال شده home reset کنید
اگه نه نیازی به کار خاصی نیست

واسه صرفه جویی در زمان هم همون روش که گفتین خوبه ولی به نظرم دوباره کاریه چون میشه یدفعه روی کنسول بازی هارو بریزید

• Like
Reactions: deadkin and ipedram
خواهش میکنم
ببینید کلا بازی هارو میتونید حتی از روی هارد اکسترنال اجرا و کپی نکنید روی کنسول
فقط باید آنلاین بشین که بازی های داخل هارد شناسایی بشن(البته فقط یک بار و بعدش دیگه نیازی نیست )
شما اگه میخواید دردسر نکشید یدفعه بدین دیتا روی کنسول نصب کنن چون اگه بخواید دیتا از مغازه دار بگیرید خودشون هم بازی هارو روی هارد اکسترنال دارن ولی اگه مثلا میخواید از آشنایی دوستی دیتا رو بگیرید بله میشه هارد با کنسول فرمت کنید که بشه روش بازی ریخت و در نهایت بازی هارو انتقال بدین
یعنی میخوام بگم اگه از مغازه دار دیتا بگیرید فرقی نمیکنه روی کنسول بریزن یا هارد ، پولشو میگیرن

نیازی به ریست فکتوری نیست و اگه روی کنسول اکانت زیاد فعال شده home reset کنید
اگه نه نیازی به کار خاصی نیست

واسه صرفه جویی در زمان هم همون روش که گفتین خوبه ولی به نظرم دوباره کاریه چون میشه یدفعه روی کنسول بازی هارو بریزید
مرسی از وقتی که برای پاسخگویی گذاشتین و راهنمایی کردین
در مورد اصرارم به ریختن بازی روی هارد و نه کنسول موضوع پولش نیست حساسیت زیادی خودم هست! اخه شنیدم برخی از مغازه دارها تو این چند روزی که کنسول برای نصب بازی میگیرند از کنسول استفاده میکند و باهاش بازی میکنند! برای همین ترجیحا میخوام روی هارد بریزند ?

در مورد اصرارم به ریختن بازی روی هارد و نه کنسول موضوع پولش نیست حساسیت زیادی خودم هست! اخه شنیدم برخی از مغازه دارها تو این چند روزی که کنسول برای نصب بازی میگیرند از کنسول استفاده میکند و باهاش بازی میکنند! برای همین ترجیحا میخوام روی هارد بریزند ?

خواهش میکنم
چند روز کنسول نگه نمیدارن معمولا و به محض اینکه هارد بیکار داشته باشن وصل میکنن بازی هارو میریزن و تحویل میدن
ولی خب حتی اگه با کنسول هم بازی کنن اتفاقی نمیفته و کنسول ساختن که بازی کنید دیگه

در نهایت هر جور که خودتون مایل هستین و من فقط میخواستم راحت ترین مسیر انجام بدین

• Like
Reactions: deadkin and ipedram
دقیقا منم اعتماد ندارم به مغازه دارا

• Like
Reactions: Destro and ipedram
خواهش میکنم
چند روز کنسول نگه نمیدارن معمولا و به محض اینکه هارد بیکار داشته باشن وصل میکنن بازی هارو میریزن و تحویل میدن
ولی خب حتی اگه با کنسول هم بازی کنن اتفاقی نمیفته و کنسول ساختن که بازی کنید دیگه

در نهایت هر جور که خودتون مایل هستین و من فقط میخواستم راحت ترین مسیر انجام بدین
بعصیا کشتی می گیرن جناب

درود بر دوستان
من یک بازی حدودا 45 گیگ گذاشتم برای دانلود. 11 گیگ دانلود کردم وقتی که در حین دانلود بقیه حجم بود اجراش کردم بازی خیلی راحت اجرا شد فقط بالای صفحه درصد نصب رو زده بود چطور امکان دارد

درود بر دوستان
من یک بازی حدودا 45 گیگ گذاشتم برای دانلود. 11 گیگ دانلود کردم وقتی که در حین دانلود بقیه حجم بود اجراش کردم بازی خیلی راحت اجرا شد فقط بالای صفحه درصد نصب رو زده بود چطور امکان دارد

بعضی از بازیا اگه یه بخشی ازشون دانلود بشه اجازه میدن بازی اجرا کنید و یه بخش محدودی رو بازی کنید تا دانلود کامل بشه

سلام. من خیلی وقت بود باکنسول بازی نکرده بودم و امروز دسته رو بیرون آوردم تا به کامپیوتر بزنم ولی شارژ نداشت زدم به شارژ ولی چراغ آبی باتری چند ثانیه روشن شد و بازی خاموش شد چند بار زدم همینجوری شد مشکل از چی هست؟ دسته یا باتری؟ خدا کنه یا چیزیش نباشه یا باتری باشه دسته گرونه?

سلام. من خیلی وقت بود باکنسول بازی نکرده بودم و امروز دسته رو بیرون آوردم تا به کامپیوتر بزنم ولی شارژ نداشت زدم به شارژ ولی چراغ آبی باتری چند ثانیه روشن شد و بازی خاموش شد چند بار زدم همینجوری شد مشکل از چی هست؟ دسته یا باتری؟ خدا کنه یا چیزیش نباشه یا باتری باشه دسته گرونه?

چه باتری داری استفاده میکنی؟
احتمال ۹۹ درصد مشکل از باتری هست
دسته xbox بدون باتری هم با کابل کار میکنه و اگه میخوای دسته رو تست کن باتری در بیار و مستقیم با کابل وصل کن ببین کار میکنه یا نه

بهترین گزینه هم باتری قلمی شارژی هست و سالها برات عمر میکنه و قدرت بیشتری هم داره

یه سوال دیگه من اگه یک بازی از گیم پس بریزم ولی اون بازی بعد از چند روز از گیم پس حذف بشه بازی غیرفعال میشه؟

بله بازی دیگه اجرا نمیشه اگه از گیم پس حذف بشه

• Like
Reactions: aha2012
سلام دوستان
گیم پس گرفتم و چنتا بازی نصب کردم.واسه اجرا بازی تو حالت آفلاین روش دوستان تو پست های قبلی انجام دادم(داخل بازیها رفتم در اومدم، آفلاین کردم، کنسول خاموش کردم و از برق کشیدم) دوباره رو بازی رفتم این ارور اومد.
دوستان راهنمایی کنین چجوری بدون گیم پس اجرا بشه
ممنون

1613940499721..jpg

سلام دوستان
گیم پس گرفتم و چنتا بازی نصب کردم.واسه اجرا بازی تو حالت آفلاین روش دوستان تو پست های قبلی انجام دادم(داخل بازیها رفتم در اومدم، آفلاین کردم، کنسول خاموش کردم و از برق کشیدم) دوباره رو بازی رفتم این ارور اومد.
ممنون

View attachment 195872

میگه باید برای بازی آفلاین اکانت رو Home کنید و روش انجامش هم توی عکس نوشته

داخل setting رفتی قسمت general بعد personalization و قسمت my home xbox
اونجا رفتی اگه گزینه set home داشت بزن که اکانت هوم بشه اگه هم نوشته بود remove this as my xbox home یعنی اکانت روی کنسول شما هوم هست و نیازی نیست کاری بکنی

یه سری از دوستان میگن ظاهرا گیم پس فعلا به صورت آفلاین کار نمیکنه و من هنوز تست نکردم و تست کنید ببینید برای شما آفلاین میشه یا نه

• Like
Reactions: ipedram
سلام دوستان
ممنون

View attachment 195872
یه خبری بده بی زحمت چه کردی منم می خوام فعال کنم

سلام
فک کنم هوم نبود بعد اینکه زدم مرحله بعدش اومد remove this as my xbox home
که دراومدم.یه اکانت جدید ساختم.الان بازی هارو تا منو رفتم در اومدم آفلاین کردم فقط از ۴تا بازی رو دوتاش آرم گیم پس زده حالا صبر کنم بعد خاموش کنم یا بلافاصله خاموش کنم از برق بکشم دوباره برم امتحان کنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: deadkin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or