پرسش و پاسخ Xbox One

درود بر عزیزان من یک هفته ای می شود که یک کنسول xbox one s all digitall برای دخترم خریدم و 21 بازی هم روش نصب بود با 4 تا اکانت اما با توجه به اینکه دخترم بیشتر بازی های دخترانه می خواهد می خواستم خودم از xbox دانلود کنم برای همین طرح سه ماهه xbox game pass را خریداری کردم و یک اکانت هم ساختم می خواستم بپرسم من الان باید دقیقا چه مراحلی را انجام بدهم با اینکه شنیدم اگر به اینترنت وصل بشم احتمال اینکه دستگام برای همیشه بن بشود هست . ممنون می شوم راهنماییم کنید
برای راه اندازی گیم پس داخل کنسول باید به نت وصل شید ...پیشنهادم اینه قبل از وصل شدن دستگاه رو ریست فکتوری کنید و همه چیو پاک کنید بعد از اول با اکانتی که ساختید و گیم پس داره اونو راه اندازی کنید ...انگار دستگاه نو هست ....

• Like
Reactions: morypory
یک سوال داشتم آیا راهی هست که از طریق pc وارد سایت xbox game pass بشوم و بازی های دلخواه را گلچین کنم و در صف نصب قرار بدهم بعد با کنسول راحت تر بتوانم بازی ها را نصب کنم

یک سوال داشتم آیا راهی هست که از طریق pc وارد سایت xbox game pass بشوم و بازی های دلخواه را گلچین کنم و در صف نصب قرار بدهم بعد با کنسول راحت تر بتوانم بازی ها را نصب کنم
از اپلیکیشن ایکس باکس رو گوشی میتونی استفاده کنی و بازیارو تک تک بفرستی برا دانلود ....

من الان 21 بازی روی کنسول دارم و می خواهم از این بازی ها یک backup بگیرم و بعد با اکانتی که ساختم روی کنسول لاگین بشم و این 21 بازی هم داشته باشم آیا امکان دارد و اگر بخواهم یک اکانت دیگر بسازم و به کنسول اضافه کنم باید حتما اشتراک game pass را مجدد بخرم یا همون اشتراک اولیه کافی است ممنون می شم از حسن توجه شما

من الان 21 بازی روی کنسول دارم و می خواهم از این بازی ها یک backup بگیرم و بعد با اکانتی که ساختم روی کنسول لاگین بشم و این 21 بازی هم داشته باشم آیا امکان دارد و اگر بخواهم یک اکانت دیگر بسازم و به کنسول اضافه کنم باید حتما اشتراک game pass را مجدد بخرم یا همون اشتراک اولیه کافی است ممنون می شم از حسن توجه شما
دوست من اکانت هایی که داری داخل بازی هکی هست به نت وصل بشی قفل میشه ....من پیشنهاد نمیکنم ارزش بک اپ هم ندارند، شما اگه میخوای گیم پس استفاده کنی باید قید اکانت هکی رو بزنی به ریسکش نمیارزه، اگرم بازی نا تموم داری تموم کن بعد ریست فکتوری کن...شما هر چندتا اکانت اورجینال بخوای میتونی بسازی و از گیم پس استفاده کنی ، اما اون اکانتا که واست ریختن به نت وصل بشی قفل میشه مگر اینکه اکانت اشتراکی باشه که مال شما فکر نکنم از اون دست باشه/ خلاصه مطلب اینکه دستگاه رو ریست فکتوری کن و اون اکانتارو بفرست بره یا تمومشون کن اگر بازی نکردی بعد ....

• Like
ممنون از پاسختون نه چون من خودم نه وقتش و دارم نه حوصلشو برای بازی فقط برای دخترم گرفتم و اون هم به جز دو تا بازیش (مای کرافت و شورش در شهر) بازی های دیگشو دوست نداره منم همین دو تا بازی را می خواستم براش ذخیره کنم حالا که نظر شما این هست پس بیخیال بازی ها می شم مجددا از پاسخگویی شما سپاسگذاری می کنم

ممنون از پاسختون نه چون من خودم نه وقتش و دارم نه حوصلشو برای بازی فقط برای دخترم گرفتم و اون هم به جز دو تا بازیش (مای کرافت و شورش در شهر) بازی های دیگشو دوست نداره منم همین دو تا بازی را می خواستم براش ذخیره کنم حالا که نظر شما این هست پس بیخیال بازی ها می شم مجددا از پاسخگویی شما سپاسگذاری می کنم
اگر با همونا خوشحال هست پس چرا کلا میخوای گیم پس استفاده کنی؟ بزار حال کنه با همون بازیا ....:)

• Like
اگر با همونا خوشحال هست پس چرا کلا میخوای گیم پس استفاده کنی؟ بزار حال کنه با همون بازیا ....:)
نه بازی های دخترانه می خواهد و چند تا بازی که بهم داده براش دانلود کنم البته چندتایی شون را دیتاشون را گرفتم ولی رو کنسول نشان نمی دهد که فکر می کنم چون افلاینم و باید انلاین بشوم

• Like
Reactions: saeedscorpion
درود بر همه
از امروز مشکلی در گیمپس بوجود اومده که بعد از وارد کردن اکانت گیمپس و لایزنس کردن بازی ها
وقتی دستگاه رو حالت آفلاین قرار بدید
دیگه بازی ها بعد از خاموش و روشن کردن ایکسباکس وان اجرای آفلاین ندارن و درخواست آنلاین شدن رو خواهید دید?????
لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه تو این انجمن : عدم اجرای بازی آفلاین گیمپس در ایکسباکس وان
سپاس

• Like
درود بر همه
از امروز مشکلی در گیمپس بوجود اومده که بعد از وارد کردن اکانت گیمپس و لایزنس کردن بازی ها
دیگه بازی ها بعد از خاموش و روشن کردن ایکسباکس وان اجرای آفلاین ندارن و درخواست آنلاین شدن رو خواهید دید?????
لطفا اگه کسی راه حلی داره بگه تو این انجمن : عدم اجرای بازی آفلاین گیمپس در ایکسباکس وان
سپاس
خداییش شانس من، امروز که آکانت xbox game pass گرفتم همه چی کونف و یکون می شه فقط امیدوارم ماکروسافت نره رو هوا~X(

درود بر همه
سپاس
خب مگه انلاین باشه حجم میگیره؟ مشکلش چیه؟ اینروزها که همه جا اینترنت هست

سلام
من یک هارد 1 ترا usb3 دارم که با xbox one s خودم فرمتش کردم
سوالم این هست که میشه این هارد بدم که برام روی اون پکیج بازی افلاین بریزن و من با وصل کردن هارد به دستگاه خودم بازی ها روی هارد دستگاه کپی و نصب کنم؟ یا باید حتما خود دستگاه بدم تا برام پکیج بازی بریزند.
سپاسگزارم اگه راهنمایی کنید

دیتا رو میتونید از هارد کپی کنید ولی باید آنلاین بشین که بازی هارو بشناسه
در نتیجه در حالت آفلاین نمیشه و حتما باید کنسول بدین خودشون نصب کنن و اونجا هم کنسول آنلاین میشه

• Like
Reactions: ipedram

دوست عزیز اون ۲ تا بازی روی گیم پس رایگانه و نیازی به بکاپ گرفتن نیست

شما کنسول رو باید home reset کنید بعد اکانت که خریدین وارد کنید و مابقی اکانت هارم پاک کنید

در نتیجه دیتا بازی ها باقی میمونه و وقتی هم اکانت که خریدین وارد کنید و البته home دوباره اون بازی ها فعال میشن ( البته اگه مثل اون ۲ تا جزو گیم پس باشن )
مابقی بازی هارم میتونید از لیست گیم پس انتخاب کنید و بزنید دانلود بشه

واسه دیتا هم که دانلود کردین یه نکته بگم که به همین راحتی نمیشه دیتا دانلودی رو ریخت روی کنسول و دردسر داره
به خاطر همین سعی کنید با کنسول دیتا رو دانلود کنید

واسه وارد شدن به اکانت گیم پس که خریدین هم از dns سایت شکن استفاده کنید

• Like
Reactions: aha2012 and ipedram
درود بر همه
سپاس

مشکل شما فکر میکنم جای دیگه باشه و اگه هنوز مشکلتون پابرجاست چند تا سوال جواب بدین شاید بشه مشکل حل کرد

روی کنسول چند تا اکانت در حال حاظر دارین؟
اکانت بازی هست که خریده باشین جداگانه و ظرفیتی؟
اکانت هارو از کنسول چه جوری پاک میکنید؟

دیتا رو میتونید از هارد کپی کنید ولی باید آنلاین بشین که بازی هارو بشناسه
در نتیجه در حالت آفلاین نمیشه و حتما باید کنسول بدین خودشون نصب کنن و اونجا هم کنسول آنلاین میشه
سپاس از پاسخگویی
پس آیا میتونم هارد بدم و فایل نصب بازی هایی که در گیم پس هستند را برایم بریزند روی هارد.بعد کنسولم ریست فکتوری کنم و اکانت خودم ساین کنم و اکانت گیم پس سه ماهه هم بخرم و روش نصب کنم و بعد دیتا بازی ها از اون هارد روی کنسولم کپی و در نهایت اجرا کنم؟ (در واقع میخوام در حجم اینترنت و زمان صرفه جویی کنم) ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or