پرسش و پاسخ Xbox One

سلام . ایکس باکس وان اس دادم دست دوستم زده تنظیمات صفحشو بهم ریخته میگه تنظیم کابل ورودیشو گذاشتم رو اتو دیتکت صفحش رفته الانم رو تلوزیون یا مانیتور که میزنم صفحه سیاه چیزی نشون نمیده راهی هست که بشه تنظیمات رو برگشت داده البته بدون اینکه هارد پاک بشه
راه حلشو تو یوتوب پیدا کردم با زدن همزمان کلید پاور و اجکت و نگه داشتن اونا به مدت 10 ثانیه کنسول میره تو حالت رزولیشن پایین

منم از این دسته بودم و ۱۷۴ تا بازی + بازی های گیم پس و ea access دارم الان. و همچنین گلد. منتها من کنسولمو ریست فکتوری کردم بعد انلاین شدم.
تقریبا ۳ و نزدیک ۴ ماهه دارم انلاین بازی میکنم مشکلی پیش نیومده.
حتی یبارم توی چت لایو با یکی دعوام شد فحش دادم. ۲۴ ساعت از چت با دوستان و کال صوتی توی بازی محروم شدم ولی اتفاق بدی دیگه نیوفتاد و بعد از ۲۴ ساعت درست شد.
حتما باید ربست کنی کنسول رو ؟؟
اخه نمیخوام سیوهام بپره
فقط میخوام انلاین بشم یه سری بازی دانلود کنم اصلا نمیخوام انلاین وارد بازی بشم
میترسم به مشکل بخوره اونوقت باید ببرم اکانت بریزن روش ?

حتما باید ربست کنی کنسول رو ؟؟
اخه نمیخوام سیوهام بپره
فقط میخوام انلاین بشم یه سری بازی دانلود کنم اصلا نمیخوام انلاین وارد بازی بشم
میترسم به مشکل بخوره اونوقت باید ببرم اکانت بریزن روش ?
لازم نیست کنسول ریست بشه من بدون ریست از این بازی ها استفاده میکنم

لازم نیست کنسول ریست بشه من بدون ریست از این بازی ها استفاده میکنم
شما آنلاین شدی با کنسولت ؟؟ من آنلاین شدم باید آپدیت بشه ولی چند بار موقع دانلود ارور داد آخرشم که دانلود کرد وسطای verify کردن ارور داد باز و میخواست از اول دانلود کنه که افلاین شدم دیگه
سرچ کردم خود سایت xbox آپدیتش رو بصورت آفلاین گذاشته که میشه نصب کرد احتمالا باید همینکارو کنم
مشکلی پیش نمیاد آیا ؟؟

1.دوستان یه چند تا dns خوب معرفی میکنید
2.یه جوون مردی که RDR2 رو تموم کرده پیدا میشه یه لحظه اکانتش رو بده سیوش رو بزنم روی بازی خودم ؟؟ ? متاسفانه بعد آپدیت اکانت افلاین دستگاه پریده و همراه اون سیو بازیا هم پریده و الان روی اکانت خودم هیچ سیوی ندارم ، فقط یه اکانتی که تمومش کرده رو یه لحظه میخوام باهاش وارد بازی بشم سیوش رو روی اکانت خودم بیارم همین
البته اگه امکان همچین کاری باشه

• Smile
Reactions: Hossein.RI
1.دوستان یه چند تا dns خوب معرفی میکنید
2.یه جوون مردی که RDR2 رو تموم کرده پیدا میشه یه لحظه اکانتش رو بده سیوش رو بزنم روی بازی خودم ؟؟ ? متاسفانه بعد آپدیت اکانت افلاین دستگاه پریده و همراه اون سیو بازیا هم پریده و الان روی اکانت خودم هیچ سیوی ندارم ، فقط یه اکانتی که تمومش کرده رو یه لحظه میخوام باهاش وارد بازی بشم سیوش رو روی اکانت خودم بیارم همین
البته اگه امکان همچین کاری باشه
نمیشه همچین کاری کرد هرسیو مختص همون پروفایل هست

سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم به سرور ea کانکت بشم و ارور میده ( fifa20 & nfs heat )
برای شما هم همینطوریه ؟ راه حلی نیست ؟؟
سلام یک سری بازی ها باید چند بار تست کنی تا وصل بشه حتی باید بازی رو چند بار استارت کنی.
اگه دوباره وصل نشد با یه نت دیگه تست کن‌

سلام دوستان یه سوال داشتم با تشکر

من یه کنسول وان اس دست دوم خریدم روی دستگاه 10 تا بازی هست فروشنده قبلی هارد اکسترنال 4 ترابایت داشته 80 تا بازی دیگه روی هارد اکسترنال بوده حالا من هارد اکسترنال اون طرف رو ندارم فقط کنسول رو دارم

سوال من این هست ایا الان من دیتا بازی ها رو دانلود کنم بریزم روی هارد اکسترنال خودم بعد وصل کنم به کنسول بازی ها اجرا میشن؟؟
منظورم اینه که روی دیتا اون بازی هایی که طرف رو هاردش داره با دیتای دانلودی متفاوت هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or