پرسش و پاسخ Xbox One

میشه بگید با چه dsn و پورتی اوکی شد؟
اتصال به سرور های ea با dns استرالیا
185.51.200.2
نسبتا بهتر کار میکنه
پورت در حالت manual روی هر عددی گذاشتید پنج شیش بار اتصال به سرور بزنید توی بازی.

برای محکم کاری توی قسمت Test NAT type بزنید تا open بشه و بعد Test multiplayer connection بزنید. و بعد پیام موفقیت آمیز به بازی برگردید و دوباره امتحان کنید شانس اتصال ۹۰% هست.

میشه بگید با چه dsn و پورتی اوکی شد؟
بازی های آنلاین زیادی تست کردم بهترین dns همون 178.22.122.100
منتها source نتی هم که استفاده میشه مهم مثلا شنیدم‌ با مودم ایرانسل وصل نمیشه اما با گوشی و سیم کارت ایرانسل اوکیه.
من‌خودم با نت مخابرات و ایرانسل تست کردم اوکیه.
منتها کلا مولتی‌نصفه نیمه اجرا میشه مخصوصا match making بعضی از بازی ها مثل halo 5 نمیشه به اکثر مدها دسترسی داشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: emaad.mir
سلام دوستان یه سوال داشتم با تشکر

من یه کنسول وان اس دست دوم خریدم روی دستگاه 10 تا بازی هست فروشنده قبلی هارد اکسترنال 4 ترابایت داشته 80 تا بازی دیگه روی هارد اکسترنال بوده حالا من هارد اکسترنال اون طرف رو ندارم فقط کنسول رو دارم

سوال من این هست ایا الان من دیتا بازی ها رو دانلود کنم بریزم روی هارد اکسترنال خودم بعد وصل کنم به کنسول بازی ها اجرا میشن؟؟
منظورم اینه که روی دیتا اون بازی هایی که طرف رو هاردش داره با دیتای دانلودی متفاوت هست؟؟
سلام‌بعید میدونم چون لایسنس بازی ها باید تایید بشه لایسنس‌هم با خود بازی فکر میکنم اگه دیسکی باشه که نیاز به دیسک هست اگرم‌ دانلودی باشه باید یک درصد اول دانلودشده باشه.

بازی های آنلاین زیادی تست کردم بهترین dns همون 178.22.122.100
منتها source نتی هم که استفاده میشه مهم مثلا شنیدم‌ با مودم ایرانسل وصل نمیشه اما با گوشی و سیم کارت ایرانسل اوکیه.
من‌خودم با نت مخابرات و ایرانسل تست کردم اوکیه.
منتها کلا مولتی‌نصفه نیمه اجرا میشه مخصوصا match making بعضی از بازی ها مثل halo 5 نمیشه به اکثر مدها دسترسی داشت.
من صبانت دارم با این دی اس ان نمیتونم به سرور فیفا19 وصل بشم

اولی رو بزار 178.22.122.100
دومی هم بزار 185.37.39.39
چند بار اتصال به سرور ها بازی رو کلیک و چک کن تا وصل بشه البته در مورد صبا نت اطلاع ندارم.
اینارو هم میتونی تست کنی
185.55.225.25و ردیف دو خالی
185.51.200.2و ردیف دو خالی

• Like
اولی رو بزار 178.22.122.100
دومی هم بزار 185.37.39.39
چند بار اتصال به سرور ها بازی رو کلیک و چک کن تا وصل بشه البته در مورد صبا نت اطلاع ندارم.
اینارو هم میتونی تست کنی
185.55.225.25و ردیف دو خالی
185.51.200.2و ردیف دو خالی
اون دو تای اولی که گذاشتین رو قبلا تست کردم متاسفانه تا وارد میکنی ارور region میده
ولی خود 178.22.122.100 بصورت تکی یا بهمراه 185.51.200.2تقریبا خوب کار میکنه

• Like
Reactions: dark souls
لازم نیست کنسول ریست بشه من بدون ریست از این بازی ها استفاده میکنم
بله من انلاین کردم کنسول رو راجب اپدیت هم باید بگم با اینترنت ایرانسل تو اپدیت ها ارور میده من DNS رو میزارم رو اتوماتیک و دیگه ارور نمیده

دوستان ببخشید یه سوال دسته معمولی ویندوزی به ایکس باکس وان وصل میشه؟؟ حقیقتا قیمتا خیلی رفته بالا میترسم دسته به فنا بره پول 1 ماه حقوقم هست الان تو بازار قیمت کردم دسته آکبند 1800 میداد. دسته ارزون برا ایکس باکس وان پیدا میشه؟؟ ممنون

دوستان ببخشید یه سوال دسته معمولی ویندوزی به ایکس باکس وان وصل میشه؟؟ حقیقتا قیمتا خیلی رفته بالا میترسم دسته به فنا بره پول 1 ماه حقوقم هست الان تو بازار قیمت کردم دسته آکبند 1800 میداد. دسته ارزون برا ایکس باکس وان پیدا میشه؟؟ ممنون
نه دسته خودش باید باشه دست دوم تمیز هست بگیر 900 تومن

• Like
Reactions: 6ahram
سلام دوستان یه سوال داشتم با تشکر

من یه کنسول وان اس دست دوم خریدم روی دستگاه 10 تا بازی هست فروشنده قبلی هارد اکسترنال 4 ترابایت داشته 80 تا بازی دیگه روی هارد اکسترنال بوده حالا من هارد اکسترنال اون طرف رو ندارم فقط کنسول رو دارم

سوال من این هست ایا الان من دیتا بازی ها رو دانلود کنم بریزم روی هارد اکسترنال خودم بعد وصل کنم به کنسول بازی ها اجرا میشن؟؟
منظورم اینه که روی دیتا اون بازی هایی که طرف رو هاردش داره با دیتای دانلودی متفاوت هست؟؟
اگه دقیقا بدونی بازیش چی بوده بله میشه مثلا Call of duty ww2 قبلا داشته ولی دیتاش نیست.
کنسولت اگر افلاینه یا انلاین فرقی نمیکنه، دیتارو دانلود کن با pc بعد برو توی سایت asiadl.ir و بعد از کلیک روی بازی توی توضیحات اسم مورد تأیید بازی توسط ایکسباکسو نوشته اونو کپی کن و جایگزین اسم بازی که دانلود کردی کن، دیتارو انتقال بده به هارد اکسترنال و با نرم افزار xbox one converter حالت یا mode هارد رو از pc به xbox تغییر بده، وصل کن به کنسول بعد از انتقال اجرا کن. قبل از انتقال اجرا نکن

dns زیاد چیز خاصی نیست فقط تحریم شکنه، به دلیل شلوغ بودن پورت باید پورت رو از حالت اتومایتک به manual تغییر بدی و از عددای دیگه استفاده کنی. بعد از اینکار برو test NAT type بزن ببین به راحتی open میشه. بعد وارد بازی شو و اتصال بزن.
من خودم پورت روی 57xxx خورده‌ای میزارم اخرین مورده

• Like
سلام
اقا روی ایکس باکس وان اس میشه فورت نایت را انلاین بازی کرد یا باید فیلتر شکن بزنیم یا دی ام اس؟ اگر بخوام گیم پس بگیرم روی ایکس باکس وان اس میشه هم زمان که کیم پس دارم فورت نایت هم بازی کنیم؟ ایا امکان داره بازی مثل گیرز ۵ را روی گیم پس ایکس باکس وان اس و گیم پس پی سی به صورت کو آپ بازی کرد یعنی یه نفر با ایکس باکس و یه نفر با پی سی ؟

سلام
بنظرتون الان خرید وان اس یا ایکس منطقی نست۶؟
بیشتر میخوام این چندوقت تا شروع نسل جدید هم چهارتا گیم بزنم با گیم پس هم یه سرمایه‌گذاری باشه برای خرید کنسول نسل بعد

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

سلام
بنظرتون الان خرید وان اس یا ایکس منطقی نست۶؟
بیشتر میخوام این چندوقت تا شروع نسل جدید هم چهارتا گیم بزنم با گیم پس هم یه سرمایه‌گذاری باشه برای خرید کنسول نسل بعد

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

نه نیست! مگر اینکه دسته دو بخری اونم وان ایکس
یکم صبر کنی سری اس میاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
اقا روی ایکس باکس وان اس میشه فورت نایت را انلاین بازی کرد یا باید فیلتر شکن بزنیم یا دی ام اس؟ اگر بخوام گیم پس بگیرم روی ایکس باکس وان اس میشه هم زمان که کیم پس دارم فورت نایت هم بازی کنیم؟ ایا امکان داره بازی مثل گیرز ۵ را روی گیم پس ایکس باکس وان اس و گیم پس پی سی به صورت کو آپ بازی کرد یعنی یه نفر با ایکس باکس و یه نفر با پی سی ؟

برای وصل شدن به شبکه لایو نیاز به زدن dns هست!
جواب بقیه سوالات همش yes هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or