پرسش و پاسخ Xbox One

کسی پاسخگو نبود ؟؟ ?
منم از این دسته بودم و ۱۷۴ تا بازی + بازی های گیم پس و ea access دارم الان. و همچنین گلد. منتها من کنسولمو ریست فکتوری کردم بعد انلاین شدم.
تقریبا ۳ و نزدیک ۴ ماهه دارم انلاین بازی میکنم مشکلی پیش نیومده.
حتی یبارم توی چت لایو با یکی دعوام شد فحش دادم. ۲۴ ساعت از چت با دوستان و کال صوتی توی بازی محروم شدم ولی اتفاق بدی دیگه نیوفتاد و بعد از ۲۴ ساعت درست شد.

سلام دوستان
یک سوال فنی
من تازه xbox one s خریدم فروشنده 20 تا بازی نصب کرده .
زمانی که دستگاهو روشن میکنم بجای صفحه سبز با لوگوی xbox one صفحه سیاهه و مستقیم میره تو داشبورد .
مشکل داره دستگاه ؟
نه عزیز مشکلی نداره منم اینطوری بودم. پرسیدم خیلی های دیگه هم اینطوری بودن. بعد از انلاین شدن و اپدیت درست شد. اصلا نگرانش نباش

اقا من اخرش نفهمیدم این لعنتی چجوری خاموش میشه :دی
روی power saving بعضی وقتا بعد 5 دقیقه خاموش میشه کلا بعضی وقتا بعد 20 دقیقه :دی
خداوکیل مایکروسافت خودش فهمیده چی ساخته؟! :دی
نمیدونم من خاموش که میکنم بعد از نهایتا ۲۰ ثانیه خاموش میشه.
دو مشکل میتونه باشه :
یکی نرم افزاری که با بستن برنامه و سیستم مشکل داره کنسولت بعد از ریست فکتوری و اپدیت شاید درست شه.
مشکل دوم فن، بعد از اینکه از بازی اومدی بیرون و بستی همشونو. وای فای و چیزاشو خاموش کن بزار توی منو سه چهاو دقیقه درجا کار کنه. دست که میزنی حس میکنی بالای بدنه فنش خنک شده. بعدش که خنک شد خاموش کن ببین باز طول میکشه خاموش شه؟.

اخه اپدیتی هم نیست و فقط ی هیلو هست ک اونم پاز کردم!
چراغ مودم برای ps4 اوکی هست و تا خاموشش میکنم اونم خاموش میشه، بعد این ایکس باکس کلا هر کار دلش میخواد میکنه :دی
اینکه بعد از خاموش شدن کنسولت چراغ مودمت روشنه چون کنسولت احتمالا روی حالت stand on هست. توی این حالت هارد بازم کار میکنه و خاموش نیست

اینکه بعد از خاموش شدن کنسولت چراغ مودمت روشنه چون کنسولت احتمالا روی حالت stand on هست. توی این حالت هارد بازم کار میکنه و خاموش نیست
نه stand on نیست، کلا بعضی وقتا بعد ۵ دقیقه خاموش میشه و بعضی وقتا هم بعد ۲۰ دقیقه.

دستگاه ایکس باوس وان ایکس سه ماه پیش گرفتم دو هفته قبل ۴k ریختم
تا دیشب خوب کار میکرد
امروز دستگاه روشن میشه اما هیچ چیزی رو صفحه بالا نمیاد حتی ارم ایکس باکس
دسته ها کار میکنه
از طرفی دیشب امدن پورت کشیدن یکم پورت خروجی سیم کج شده
اما ب تلویزیون که وصل میشه یک الارم بغل تلویزیون‌میاد که چیزی وصل شده اما صفحه همچنان سیاه
خودم فکر میکنم مشکل از پورت یا ای سی باشه
فقط میترسم هارد مشکل پیدا کرده باشه که هزینه اش سرسام اور بالاست
هر کدوم اینها چه مشخصاتی داره که مشکل از کجاست

ممنون ولی بازم نشد مشکل ما همون اول کار که میخای بزنی دانلود پروفایل میزنه داره نتورک رو چک میکنه بعد ۱ دقیقه میگه شما به لایو کانکت نشدی تست کانکت میاره که بزنی وارد ستینگ نتورک وان میشی.

این ویدیو رو هم پیدا کردم :
دستگاه ایکس باوس وان ایکس سه ماه پیش گرفتم دو هفته قبل ۴k ریختم
تا دیشب خوب کار میکرد
امروز دستگاه روشن میشه اما هیچ چیزی رو صفحه بالا نمیاد حتی ارم ایکس باکس
دسته ها کار میکنه
از طرفی دیشب امدن پورت کشیدن یکم پورت خروجی سیم کج شده
اما ب تلویزیون که وصل میشه یک الارم بغل تلویزیون‌میاد که چیزی وصل شده اما صفحه همچنان سیاه
خودم فکر میکنم مشکل از پورت یا ای سی باشه
فقط میترسم هارد مشکل پیدا کرده باشه که هزینه اش سرسام اور بالاست
هر کدوم اینها چه مشخصاتی داره که مشکل از کجاست
کسی بلد نبود ؟
اگر تهران یا شیراز جایی سراغ دارید بشه داد برای تعمیر که طرف معتمد باشه

سلام دوستان،من تازه xbox one s خریدم کار باهاشو زیاد بلد نیستم،الان وقتی دستگاهو خاموش میکنم،خاموش میشه ولی انگار باز فنش روشنه،صدا میده،full shut down هم کردم باز فنش روشنه انگار،لطف راهنماییم کنید،ممنون

سلام دوستان،من تازه xbox one s خریدم کار باهاشو زیاد بلد نیستم،الان وقتی دستگاهو خاموش میکنم،خاموش میشه ولی انگار باز فنش روشنه،صدا میده،full shut down هم کردم باز فنش روشنه انگار،لطف راهنماییم کنید،ممنون
برو تنظیمات خاموش گزینه insert mod رو saving energy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or