پرسش و پاسخ Xbox One

باز این مایکروسافت سگ چش شده. هیچکدوم از بازیای انلاین نمیاد چرا
همشون یا خطای سرور یا خطای اتصال به لایو میده اعصاب برامون نزاشته شیطونه میگه دسته یکونیم میلیونی بکوبم توی تلوزیون شیش میلیونی?

• Smile
Reactions: VENOMEM
منم اینطوری شدم تقریبا یک ماهو نیمه دانلود کردم دارم بازی میکنم از گلد طرف هم استفاده میکنم مشکلی پیش نیومده تاحالا.
تازه خیلی از بازیا توی لیست نیستن درحالی که میتونم بازیشون کنم مثل battlefield 1 یا pubg ولی توی استور که سرچ میکنم مینویسه میتونی اینستال کنی.

این قضیه برمیگرده به سوپراکانت طرف که هوم شده روی دستگاه شما. و اینکه بازیهارو ایا طرف باپول قانونی خریده یا گیفت کارت های هکی.
در کل ریسک داره ولی تقریبا کاری از دستمون برنمیاد، اکانت طرف هوم شده روی کنسولمون نمیدونم بشه هومش رو برداشت یا نه.
اگر بشه ولی خب من اینکارو نمیکنم?
مطمئن نیستم ولی فکر کنم تا وقتی که اون طرف نره تو اکانتش و متوجه نشه که دارن از اکانتش استفاده میکنن و چیزی اعلام نکنه مشکلی پیش نمیاد (بازم میگم مطمئن نیستم)

• Like
Reactions: Hossein.RI
باز این مایکروسافت سگ چش شده. هیچکدوم از بازیای انلاین نمیاد چرا
همشون یا خطای سرور یا خطای اتصال به لایو میده اعصاب برامون نزاشته شیطونه میگه دسته یکونیم میلیونی بکوبم توی تلوزیون شیش میلیونی?
از چه دی اس انی استفاده میکنید؟

سلام دوستان عزیز من یه گیم پس التیمیت غیر هوم دارم که قبلا روی اون بازی میکردم یعنی افلاین بدون وصل شدن به اینترنت میتونستم بازی کنم تازه اونم با همه اکانت هام ولی الان 2 روز هست یه سری از بازی هام فقط باید با التیمیت انلاین بشم و از توی ماکروسافت استور بزنم تا اجرا بشه دلیلش چیه به خدا دارم دیوونه میشم من الان تازه اکانت فورزا هم پریده وقتی میرم دیگه هیچی از ماشینام نیست یه راهی بدید ارور هم میگه شما باید انلاین شوید و بازی را هوم کنین من اون کار میکنم ولی بازم نمیشه ممنون کمک میکنین

سلام راستی یه سوال دیگه
من اگه بخوام با یکی از دوستام گیفت کارت یه دلاری بگیریم و گیم پس بزنیم واس خودمون :
اولا میشه با یه گیم پس 2 نفری بازی کنیم یعنی فقط 2 نفرمون مثلا چتور میشه ؟؟ هوم میره واس اون اون میاد واس من چتوریاس ؟؟
میشه یکی کلا توضیح بده این مورد که باید چتور این کار را کرد

اقا من به خدا شرمنده همه هستم اینقدر سوال پرسیدم امروز با یه صحنه عجیبی رو به رو شدم که هنوز توی شوک هستم توی قسمت لایبریری اونجا توی قسمت بازی های دریافی 143 بازی هست اونا میتونم بریزم ؟؟؟؟؟ اخه جی تی ای و اینا هم داره نمیدونم از کجا اومده قبلا کپی بود ایکس باکس ریست کردم الان انلاین میزنم ولی اینا بازی های گیم پس نیستن یه سری جداست الان رایگانن یعنی میتونم بریزم بازی کنم ؟؟؟؟؟؟

اقا من به خدا شرمنده همه هستم اینقدر سوال پرسیدم امروز با یه صحنه عجیبی رو به رو شدم که هنوز توی شوک هستم توی قسمت لایبریری اونجا توی قسمت بازی های دریافی 143 بازی هست اونا میتونم بریزم ؟؟؟؟؟ اخه جی تی ای و اینا هم داره نمیدونم از کجا اومده قبلا کپی بود ایکس باکس ریست کردم الان انلاین میزنم ولی اینا بازی های گیم پس نیستن یه سری جداست الان رایگانن یعنی میتونم بریزم بازی کنم ؟؟؟؟؟؟
خداوکیلی کسی نیست جواب سوالای ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟

خداوکیلی کسی نیست جواب سوالای ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟
برا بعضی ها من جمله خودم همین اتفاق افتاده و شانسیه . آخر سر نمیدونم مایکروسافت چه بلایی سر کاربرا روی این قضیه در میاره. ولی ضمن اطلاع شما بنده خودم حدودا 3 ماهه یکسره آنلاینم و دارم استفاده می کنم.

برا بعضی ها من جمله خودم همین اتفاق افتاده و شانسیه . آخر سر نمیدونم مایکروسافت چه بلایی سر کاربرا روی این قضیه در میاره. ولی ضمن اطلاع شما بنده خودم حدودا 3 ماهه یکسره آنلاینم و دارم استفاده می کنم.
داداش الان یه سوال اگه بن کنه کنسول را برای همیشه بن میشه ؟؟؟؟ وقتش را میدونی یا اصلا میفهمه ؟؟؟ کسی میشناسی لو رفته باشه

داداش الان یه سوال اگه بن کنه کنسول را برای همیشه بن میشه ؟؟؟؟ وقتش را میدونی یا اصلا میفهمه ؟؟؟ کسی میشناسی لو رفته باشه
برادر سوال در مورد زمان و نحوه بن شدن رو فقط خود مایکروسافت میدونه . ولی به نظر بنده بعید میدونم بلافاصله سر اولین بریک قوانین بن کنه کنسول رو و شاید اکتفا بشه به بن اکانت و... احتمالا زیر پا گذاشتن مکرر قوانین باعث بن کنسول می شه.بازم در حد حدس و گمان هست . در مورد گیم پس 1دلاری هم اختلاف نظر وجود داره بین کاربرا و کسایی هستن که بن شدن اکانتشون سر این موضوع تاپیکش هم هست یه سر برین مطالعه کنید. خیر کسی رو نمیشناسم

آخرین ویرایش:
دوستان کمک
چرا سرعت دانلود تو ایکس باکس انقدر پائینه؟ من تو پلی استیشن تو ۲۴ ساعت راحت ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم. ولی تو ایکس باکس از دیشب تا الان همش ۳۰ گیگ دانلود کردم. چرا اینجوریه؟ راهی، دی ان اسی چیزی نیست این مشکل حل بشه؟

دوستان کمک
چرا سرعت دانلود تو ایکس باکس انقدر پائینه؟ من تو پلی استیشن تو ۲۴ ساعت راحت ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم. ولی تو ایکس باکس از دیشب تا الان همش ۳۰ گیگ دانلود کردم. چرا اینجوریه؟ راهی، دی ان اسی چیزی نیست این مشکل حل بشه؟
با چه نتی هستی ؟؟؟ کل روز و شب 30 گیگ ریختی ؟؟!!!

دوستان سلام
من یه اکانت هوم لاک گرفتم روی دستگاه زدم
توی لایبرری 164تا بازی داشت
یعد که هوم کردم و رفتم توی اکانت شخصیم بازی ها روی اکانت شخصی من هم موجود بود
فرداش که دوباره روشن کردم کنسولو
دیدم توی اکانت من 114 تا بازی هست
یعنی 50 تا از بازی ها گم شده:((:((:((:)):)):))
بعد به فروشنده گفتم
گفت برو تو اکانت خودم دوباره هوم کن
انجام دادم و دیدم که همچنان توی اکانتش 164تا بازی هست
ولی برای اکانت شخصی من بازم نیومد
گفت من تا حالا همچین چیزی نه شنیدم و نه دیدم
اینا یا باید برای شما بیاد و یا نباید بیاد

بنظرتون میشه کاریش کرد؟

ممنون

پارس انلاین
اره از دیشب تا الان فقط ۳۰ گیگ رفته:|
مودم فکر نکنم بهتر این بده من قبلا با همراه شب 60 تا راحت دان میکردم خیلی راحت الان ایرانسل از 2 تا 6 30 گیگ زوری میده والا مودم فکر نکنم کشش داشته باشه ولی دیگه اینقدر پایین نه نمیشه یه راهی توی همین گیم سنتر هست واسه بهتری دی ان اس اون را بزن ببین میشه من امروز خودم تست میکنم تا فردا خبرش میدن

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or