Hossein.RI
کاربر سایت
نه شارژ نمیشه.خود دسته رو بزنم به برق باتری رو شارژ میکنه؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
نه شارژ نمیشه.خود دسته رو بزنم به برق باتری رو شارژ میکنه؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
بله به احتمال زیاد اکانت فروشنده هستش ولی اگه روی کنسول دیگه هوم کنه ممکنه دستگاه رو موقت بن کنه ماکروسافت یا بازی ها قفل بشن .دوستان من پریروز ایکس باکسمو که کپی خور بود ریست فکتوری کردم، 172 تا بازی مث تمام سری اساسین کرید، کال آف دیوتی رزیدنت اویل 2 و 3 ریمیک و ... توی بخش All owned games زده برام من سه تاشون دانلود کردم اجرا میشه و آنلاینم. منتها آنلاین مولتی پلیر بازی نمیکنم باشون. قضیه این بازیا چیه؟ ممکنه اکانت فروشنده روی ایکس باکسم هوم شده باشه؟ بازیا میپرن بالاخره یا همیشگیه؟
تازه 172 بازی همش نیست، خیلی از بازیا مثلا بتلفیلد 3 یا 4 یا devil may cry 5 توی لیست نیستن ولی توی استور که سرچ میکنم میتونم اینستال و بازیشون کنم
بعد یه سوال دیگه، من اینترنت اسیاتک دارم از تماشاخوته میتونم با حجم رایگان فیلم ببینم. اما وقتی از DNS استفاده کنم اگر برم فیلم ببینم از حجمم کم میشه مث فیل.ترشکن؟
salam دوست عزیز.من باتریهام 2300 میلی آمپره و یک هفته دووم میاره . 800میلی آمپر تو بهترین حالت شاید برات 3 روز کار کنهدوستان سلام یه سوال دارم میون باتری های دسته xbox کسی مارک sparkfox یا DOBE استفاده کرده ۸۰۰ میلیش چند ساعت میشه بازی کرد و کدومشون بهتر هستش؟؟؟
البته مارک sparkfox ننوشته چند میلی هستش کسی خریده بدونه چه مقدار ظرفیت امپرش هست ؟؟؟؟
همچنین DOBE هم ۶۰۰ میلی و ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ داره .
پس من ۲ میلیون ازش مابه التفاوت بگیرم خوبه ؟ چون سوییچ نو ۷ میلیونهوان معمولی یا اس؟ الان وان اس 1 ترابایت 4700-4800 قیمتشه کنسول سوییچ فکر میکنم گرون تر باشه تک دسته هم که هست میگی. اشتراک 3 ماهه گیم پس هم روی اکانت هست اونم حدود 150 تومن ارزش داره
سوییچ کارکرده تقریبا ۵۵۰۰ و ۶ تومنه پس معامله نهایی کنم ؟الان 4100-4200 قیمت وان اس 1 ترا دست دومه هست حدودی حالا سوییچ چنده من خبر ندارم. اخر نسلی کسی معامله کنه خوبه چون بفروشی دیگه چیزی گیرت نمیاد با این وضع بازار
چه مارکیه ندیدم تو لیست محصولات ؟ قلمی که نیست چون الان من سونی قلمی دارم ۲۰۰۰ یک هفته استفاده میکنم .salam دوست عزیز.من باتریهام 2300 میلی آمپره و یک هفته دووم میاره . 800میلی آمپر تو بهترین حالت شاید برات 3 روز کار کنه
یوقت کاملا بن نشه بدبخت شمبله به احتمال زیاد اکانت فروشنده هستش ولی اگه روی کنسول دیگه هوم کنه ممکنه دستگاه رو موقت بن کنه ماکروسافت یا بازی ها قفل بشن .
در مورد dns بله با تغییرش کم میشه چون شرکت ها نت ایران لیست ساپورت dns مخصوص خودشونو دارن به خاطر همینم الان ما مشکل انلاین بازی کردن هم داریم .
بله قلمی استفاده میکنم.از این مدلایی که شما میخواین نمیدونم دوامش چجوریاستچه مارکیه ندیدم تو لیست محصولات ؟ قلمی که نیست چون الان من سونی قلمی دارم ۲۰۰۰ یک هفته استفاده میکنم .
سلام.
یکی از فامیل ها رفته ایکس باکس اسلیم گرفته فروشنده گفته کابل شارژ دسته نداره و باید جداگانه بگیرید که اینا هم گرفتن...حالا خواستم بدونم مگه نباید داخل کارتن باشه؟ من خودم PS3 و PS4 چندین مدل عوض کردم و همشون همیچین چیز بدیهی رو داشتن حالا نمیدونم فروشنده کلاه سرشون گذاشته یا واقعا نداره؟
نه دستگاه که بن نمیشه. حالا اگه میترسی که مشکلی پیش بیاد میتونی هومِ اون اکانتی که رو کنسولت هست رو هم از بین ببری طبق چیزی که توی این پست نوشته:یوقت کاملا بن نشه بدبخت شم
چون من اصلا کاری از دستم برنمیاد تا انلاین میشم سریع میاد 172 all games owned
کمیابه چون قدیمی شده تولید نمیشه وگرنه چیز خاصی نداره این مدل (مثلا سری گرز موقع روشن شدن صدای اره برقی میده)این رنگش ابی نفتیه فقط 2تومن بگیری اره خوبه بازی هم 150 تا بازی که جا نمیشه روی کنسول 1 ترا حتما اکانت گیم پس زده روش.1 ترا الان دستچین هربازی دوست داشتی برات کپی میکنن150-250 میگیرن دقیق نمیدونم ولی همین حدودا هستاقا من می خوام نینتندو سوییچمو با یک ایکس باکس وان لیمیتد ادیشن یک ترا باندل فورزا تک دسته که میگه اس هم نیست عوض کنم حالا به طرف گفتم باید ۲ میلیون مابه التفاوت بدی گفته در نظر داشته باشید که لیمیتد ادیشن کمیابه ایا درست گفته ؟ و اینکه باش معامله بکنم با همون ۲ میلیون مابه التفاوت ؟ و اینکه گفته ۱۵۰ تا بازی هم مغازه دار براش روش ریخته .