navid_x360
کاربر سایت
سلامبسیار ممنون از توضیحت فقط چندتا اصطلاحی که گفتی متوجه نشدم ممنون میشم توضیح بدی: شرکت شکن - دی ان اس شکن- دی ان اس گذر
و اینکه الان در حال حاضر چه دی ان اسی بزنیم که مشکلی نداشته باشیم،هم دی ان اس اول و هم دوم
مرسی
منظور از اصطلاحات دقیقا کدومشون کاش میگفتید ببینید نت تایپ اصلا دسته شماونیست زنگم بزنید نمیتونید بهشون بفهمونید دقیقا مشکل کجاس چون من خیلی خیلی تلاش کردم اخر سر مکالمم جور پیش رفت که حس کردم اصلا تقصیره منه که برام مشکل پیش اومده و همچی گل و بلبل و این ماییم که نمیفهمیم تو چه بهشتی زندگی میکنیم:/
ببین عزیز خودتو در گیر این اصطلاحات نکن اول از همه شما میخواید آنلاین بازی کنید من dns شکن توصیه میکنم برایه انلاین چون اگر تست بگیری پکت لاستش شده 0 درصد اون بگذر که دوتا dns کنار هم داره تست بگیری میبینی که پکت لاست 100 درصد!فقط موندم چطوری کانکت میکنه
این دوتا dns شکنی که گذاشتم تک dns اولیرو وارد میکنی دومی خالی باشه!
تازه با انجام اینکارا مشکلاتت به سطح عادی میرسه یعنی چی!الان میگم تو این شرایط فقط شما میتونید اکانتو ساینین کنید دانلود کنید پارتی برید و باقی کارا!اما اگر بخ ای بازیا مثله فیفا ، فورزا هوریزون ، رینبو ، پابجی ، گوست رکون و..... بازی کنی اصلا نمیتونی چون به سرور وصل نمیشی !فقط دوتا بازی که من تونستم تو این شرایط بازی کنم آنلاینشو کالاف مودرن وار فار و مورتال11!
باقی بازیارو باید برید قسمت نتورک ستینگت ادونس ستینگ گزینه اخر نوشته alternate port selection روش میزنید یه صفحه باز میشه که میگه اوتوماتیک یا مانوءل شما مانوءل و انتخاب میکنی حالا پورتو انتخاب میکنی سعی کن اگر تو لیستت داری 49189 ، 51444 ، 52144 تو این رنج انتخاب کنی از 52 بالاتر نری بعد اوکی میزنی میری تو بازی تست میکنی ببینی به سرور وصل میشه یا نه نشد باز میایی پورت عوض میکنی اینقدر اینکار بکن تا یه پورت برات باز بشه بتونی وصل بشی به سرور !
متاسفانه ممکنه با هر باز خاموش روشن کردن به این مشکلات بخوری و باز باید مجددا همین کارارو انجام میدی
این مشکل هم از داخل و هم از طرف خود مایکروسافت که مارو تحریم کرده!منظورم اگر خواستی ناسزا بگی هرچی تلاش کردی نشد به دو طرف تقسیمش کن ما گیمرا بین این مشکل آمریکا ایران گیر کردیم و این همه سختی برایه ما از دو طرفه!
آخرین ویرایش: