Reza0017
کاربر سایت
سلام دوست عزیز، اگه میخواین اکانتش رو از حالت هوم بردارید کافیه با اکانت خودتون برید تنظیمات و گزینه make this my home xbox رو بزنید همین، تمام بازی ها و اشتراک هایی که فامیلتون خریده غیر قابل استفاده میشن برای شما، این موضوع که گفتید برای اضافه کردن بازی های گولد و گیم پس نیاز که به دوستتون بگید احتیاجی به این کار نبود و خودتون میتونید همه بازی ها رو از قسمت library نصب کنید دوست عزیز، این که میگید از بازی پرت شدید و بن شده دوستتون حتماً بخاطر چیز دیگه بوده چون این روش هوم کردن کاملاً قانونیه و هر اکانت میتونه به راحتی از خدمات و سرویس های آنلاین استفاده کنه، در زمینه پس گرفتن پول من نظری نمیتونم بدم ولی توصیه میکنم توافقی باشه طوری که ناراحتی پیش نیاد، موفق باشید۱.دی ان اس چی زدید اوکی شد؟
۲.من با یکی از فامیلها اوکی کردم که اکانتشو بزنه رو کنسولم و هوم کنه و بازیهای پولی رو بگیریم و هزینشو نصف کنیم و همینطور برای اکانت لایو و گیم پس،اون میخره رو اکانتش و چون هوم کرده بازیها و لایو و گیم پس میاد رو کنسولم و هزینه رو نصف میکنیم،حالا من نمیخوام اکانتش هوم باشه چون بازیهاییکه میخره رو خودم میخوام بعدها اگه اگه قسمت شد کنسول جدید رو بگیرم بر فرض مثال،دوباره بازیشون کنم و یا بازیهاییکه تو لایو مجانی میشن باید هر سری بهش بگم که بگیره و بیاد تو لیست بازیهای من و این کلی دردسر داره چون یه بار وصل شدم به اکانتش که بازیهارو بگیرم اونم تو یه بازی بود همزمان و پرید از بازی بیرون و نیم ساعت بن شد،من اگه بخوام اکانتشو حذف کنم که این دردسرهارو نکشم ایا بنظرتون باید هزینه بازیها و لایو و گیم پس رو برگردونه بهم و بازیهاییکه خریدیم باهام میپره از رو کنسولم؟چجوری بهش بگم ؟
ممنون