منم فقط این دی ان اس برام کار میکنه بقیشون تو تعطیلاتنآره وصل میشه مشکلی نیس من یه ساعت پیش راکت لیگ میزدم
اما واسه ساین این شدن یه چن باری تلاش کردم تا درست شد یه خورده پینگ بالا بود بعدش دیگ اوکی شد
178.22.122.100 راکت لیگ فقط با این میتونم آنلاین بزنم
ی دو ساعت صبر کنی قیمتشو ب تومن بهت میگم. دوس داشتی بگو برات خرید بزنمسلام دوستان الان بازی دارک سولز 3 تو قسمت deals تخفیف خورده و شده 14.99 دلار اگه گلد بگیرم بازم تخفیف شاملش میشه یا تاثیری نداره؟ دوستانی که گلد دارن لطفا ببینن براشون چقدر قیمت خورده اینم لینک :
Buy DARK SOULS™ III - Microsoft Store
ممنون دوست عزیز تو حسابم شارژ دلاری دارم خواستم فقط بدونم با گلد بازم تخفیف شاملش میشه یا خیر / دوستانی که گلد دارن اگه زحمتی نیست قیمت دلاریشو بهم بگنی دو ساعت صبر کنی قیمتشو ب تومن بهت میگم. دوس داشتی بگو برات خرید بزنم
گلد ادیشنش رو استور نذاشته برا فروش فقط دلوکسشو دیدم ک 21.5دلاره.ممنون دوست عزیز تو حسابم شارژ دلاری دارم خواستم فقط بدونم با گلد بازم تخفیف شاملش میشه یا خیر / دوستانی که گلد دارن اگه زحمتی نیست قیمت دلاریشو بهم بگن
اگه زحمت نیست لینکی ک بالا گذاشتم برای شما چقدر قیمت نشون میده؟گلد ادیشنش رو استور نذاشته برا فروش فقط دلوکسشو دیدم ک 21.5دلاره.
بله مثلا هالویین - یا نزدیک عید کریسمس یا نزدیک E3دوستان گیم پس 1 دلاری قبلا 3 ماهه بود الان که دیدم شده 1 ماهه ؟ مناسبت ها و وقت های خاصی داره که 3 ماهه میشه؟
ی سوال، این گیم پس اولتیمیت 1 دلاری رو از کجا میخرین؟؟؟دوستان گیم پس 1 دلاری قبلا 3 ماهه بود الان که دیدم شده 1 ماهه ؟ مناسبت ها و وقت های خاصی داره که 3 ماهه میشه؟
Join Xbox Game Pass | Xboxی سوال، این گیم پس اولتیمیت 1 دلاری رو از کجا میخرین؟؟؟
دروددوستان کنسولم از وقتی تازه گرفتم افلاین با 20 تا گیم بود. بعد چندماه کنسول فول ریست کامل هم داده و هم اکانت که پاک میشه انجام دادم کنسول فول ریست شد بعدش بالا اومد مراحل نصب آپدیت و ستاپ انجام داد.اکانت شخصی خودمو تعریف کردم بعدش پیام اومد روی کنسولت میتونی با1 دلار 3 ماهه اولتیمت بگیری از طرفی چون کردیت کارت میخواست با پشتیبانی تماس گرفتم پشتیبانی سریال کنسولو ازم گرفت برام درجا 3 ماهه با 1 دلار فعال کرد. الان همه چی ردیفه فقط برام جای سواله حدودا 100 بازی تو قسمت library آمده که هیچکدوم نه مربوط به گیم پسه نه چیز دیگه داستانش چیه ؟؟ بگیرم نصب کنم قابل اجران؟؟ مثل رزیدنت اویل 3 و فیفا 20 و سکیرو و هیتمن 2 و.... عجیبا