ahmadreza.2153
کاربر سایت
اخه وقتی کنسل میزنم کلان فایل بازی میره و قیب میشه تو هارد اکسترنالم نیست دیگه فضایه هارد تغیر نمیکنه ولی بازی نیستکنسول رو آفلاین کن و بازی رو کپی کن
اگه کپی نشد راهی نیست و باید بازی رو آپدیت کنی
اخه وقتی کنسل میزنم کلان فایل بازی میره و قیب میشه تو هارد اکسترنالم نیست دیگه فضایه هارد تغیر نمیکنه ولی بازی نیستکنسول رو آفلاین کن و بازی رو کپی کن
اگه کپی نشد راهی نیست و باید بازی رو آپدیت کنی
در کل تا زمانی که گزینه آپدیت رو نزدی می تونی جابه جا کنیاخه وقتی کنسل میزنم کلان فایل بازی میره و قیب میشه تو هارد اکسترنالم نیست دیگه فضایه هارد تغیر نمیکنه ولی بازی نیست
کنسل کردم بازی پریده چجوری بر گردونمدر کل تا زمانی که گزینه آپدیت رو نزدی می تونی جابه جا کنی
ولی وقتی بازی از پنجره آپدیت به Queue منتقل شد کنسل نمی تونی کنی و باید آپدیت بشه (اگه کنسل کنی بازی می پره)
باید بازی رو دوباره از او دانلود کنیکنسل کردم بازی پریده چجوری بر گردونم
اخه با اینترنتی که ما داریم نمیشه انلاین بازی کرد من دادم برام بازی بریزن و میخام ببینم این صدای چیهاگر پس از خاموش کردن صدای نویز ضعیفی میشنوید عادیه ولی اگر صدای فن میاد یعنی سیستم خاموش نشده.
سعی کنید سیستم همیشه بروز باشه چون مایکروسافت مشکلات رو با آپدیت ها حل میکنه.
به هیچ عنوان سعی نکنید از اکانت های دزدی که برخی فروشنده ها در اختیارتون میزارند استفاده کنید.
سعی کنید وقتی با xbox کار میکنید آنلاین باشید.
این کنسول خیلی با کیفیته. من نمی خوام مقایسه کنم ولی تو بازی های سنگین بهیچ عنوان گرم نمیشه البته صحبتم فقط درمورد xbox one s هست. خیلی سیستم خنکی هست.
دوست من سعی کن بازی اورجینال بخری
دوست عزیز مگه میشه تو این شرایط اورجینال خریداگر پس از خاموش کردن صدای نویز ضعیفی میشنوید عادیه ولی اگر صدای فن میاد یعنی سیستم خاموش نشده.
سعی کنید سیستم همیشه بروز باشه چون مایکروسافت مشکلات رو با آپدیت ها حل میکنه.
به هیچ عنوان سعی نکنید از اکانت های دزدی که برخی فروشنده ها در اختیارتون میزارند استفاده کنید.
سعی کنید وقتی با xbox کار میکنید آنلاین باشید.
این کنسول خیلی با کیفیته. من نمی خوام مقایسه کنم ولی تو بازی های سنگین بهیچ عنوان گرم نمیشه البته صحبتم فقط درمورد xbox one s هست. خیلی سیستم خنکی هست.
دوست من سعی کن بازی اورجینال بخری
بنظرم اصلا بازی افلاین ارزش هزینه نداره تمام لذت بازی به بخش مولتی پلیر هست .بماند که خیلی از بازی های تاپ چند سال اخیر فقط انلاینه یا کسی برای بخش افلاینش نمیخره! مثل pubg . BF. Division 1 2 .fدوست عزیز مگه میشه تو این شرایط اورجینال خرید
نفست از جای گرم بلند میشه
من خودم ps4 رو فروختم و xbox one 1 گرفتم فقط برای بازی آفلاین ، چون حتی دیگه اکانت هکی هم نمی تونستم بخرم ، چه برسه اورجینال
بعد هم ، مشکل دوستمون ربطی به آنلاین بودن یا نبودن نداره
خخخ .دوستان کجا باید میرفتیم تا بفهمیم چقدر پول تو اکانتمون داریم؟؟؟ یادم رفته!!
میخوام گلد یک ماهه بگیرم زده 1 دلار ولی نمیدونم چقدر پول دارم تو اکانتم (میدونم مسترکارت میخواد ولی میخوام ب پشتیبانی بگم از اکانتم کم کنه)
و این ساپورت مایکروسافت هر کدوم را میرم ی مشت جواب تکراری میدن انگار با ربات حرف میزنی کسی هست تجربه این کار را داشته باشه؟؟
باید این دی ان اس ها رو روی دستگاه ست کنید و اکانت گلد داشته باشید میتونید اناین بازی کنیددوستان مشکل دستگاه برطرفت شد تو تنظیمات حالت استند بای بود و درست شد .من طریقه انلاین نفهمیدم جطوره یاد بگیرم انلاین بازی میکنم ولی ایا با اینترنت جوابگو هست؟؟؟
دوستان کجا باید میرفتیم تا بفهمیم چقدر پول تو اکانتمون داریم؟؟؟ یادم رفته!!
میخوام گلد یک ماهه بگیرم زده 1 دلار ولی نمیدونم چقدر پول دارم تو اکانتم (میدونم مسترکارت میخواد ولی میخوام ب پشتیبانی بگم از اکانتم کم کنه)
و این ساپورت مایکروسافت هر کدوم را میرم ی مشت جواب تکراری میدن انگار با ربات حرف میزنی کسی هست تجربه این کار را داشته باشه؟؟
من نه ولی مشکل دانلود دارم جدیدا . یا نمیشه یا چند مگ دانلود میشه و میره تو کما . موندم چرا سابقه نداشته.دوستان مشکلی تو اینوایت پارتی ویس و بازی ندارین؟؟
از دیروز تا حالا اینوایت ها یا نمیرسه یا خیلی دیر میرسه؟؟؟!!!!