پرسش و پاسخ Xbox One

دوستان سلام من تازه وان ایکس گرفتم بازی جیرز ۴ نصب کردم تی وی فور کی هم دارم ولی مشکل اینه که وقتی اچ دی آزمون بازی رو فعال میکنم یه خط میاد وسط تی‌وی هیچ رقمه با تنظیمات نمیره تی وی هم کاملا درسته اشکال از کجاست؟
آپدیت S با X فرق می کنه
اون رو چک کن

دوستان سلام من تازه وان ایکس گرفتم بازی جیرز ۴ نصب کردم تی وی فور کی هم دارم ولی مشکل اینه که وقتی اچ دی آزمون بازی رو فعال میکنم یه خط میاد وسط تی‌وی هیچ رقمه با تنظیمات نمیره تی وی هم کاملا درسته اشکال از کجاست؟
عکس بزارید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد .معمولا این‌ مشکل خط نازک افقی و یا عمودی وسط تی وی از مشکلات پنل تی وی های جدید ال جی هست ولی میگید تی وی مشکلی ندارد!

دوستان خواهشن کمک کنین
بازی آفلاین ریختم رویه کنسول بعد یک ماه الان با اکانت که لوگین میکنم تو کنسول بازی باز میکنه تو لودینگ گیر میکنه بعد که از اکانت لوگ اوت میکنم بازی بدون مشگل اجرا میشه مشگل از کجاست که با اکانت نمیشه بازی اورد

سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
من قبلا یه اکانت آفلاین داشتم با 20 تا بازی ( از این اکانتا که اگه آنلاین شی بازی ها قفل میشه )
حالا امروز یه اکانت غیر هوم بتلفیلد 5 گرفتم و یک اکانت گلد که 4 ماه اعتبار داره
قبل از اینکه اکانتای آنلاینم رو بریزم دستگاه رو ریست فکتوری کردم با این Option که دیتای بازیهام حفظ شه
اما با اضافه کردن گلد و بتلفیلد 5
الان به لیست بازیهام 80 تا بازی اضافه شده، مثل؛ FarCry new dawn، AC Origins و چندتا بازی دیگه حتی Evil 2
سوالم اینه که الان بجز بتلفیلد V بازیهای دیگه لیست رو میتونم بازی کنم یا مشکل پیش میاد؟
خیلی آدمو وسوسه میکنه این لیست :(

سلام
چطور میتونم عکس هایی که با xbox از بازی گرفتم رو تو گوشی یا کامپیوتر ذخیره کنم که بتونم جاهای دیگه مثل واتس اپ یا همینجا اپلود کنم؟

سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
من قبلا یه اکانت آفلاین داشتم با 20 تا بازی ( از این اکانتا که اگه آنلاین شی بازی ها قفل میشه )
حالا امروز یه اکانت غیر هوم بتلفیلد 5 گرفتم و یک اکانت گلد که 4 ماه اعتبار داره
قبل از اینکه اکانتای آنلاینم رو بریزم دستگاه رو ریست فکتوری کردم با این Option که دیتای بازیهام حفظ شه
اما با اضافه کردن گلد و بتلفیلد 5
الان به لیست بازیهام 80 تا بازی اضافه شده، مثل؛ FarCry new dawn، AC Origins و چندتا بازی دیگه حتی Evil 2
سوالم اینه که الان بجز بتلفیلد V بازیهای دیگه لیست رو میتونم بازی کنم یا مشکل پیش میاد؟
خیلی آدمو وسوسه میکنه این لیست :(

اون اکانت بازی های دیگه داخلش اضافه شده شما میتونید استفاده کنید تا زمانی مشکلی واسه اکانت پیش نیاد
سلام
چطور میتونم عکس هایی که با xbox از بازی گرفتم رو تو گوشی یا کامپیوتر ذخیره کنم که بتونم جاهای دیگه مثل واتس اپ یا همینجا اپلود کنم؟

باید داخل کنسول اسکرین شات رو اپلود کنید روی لایو تا بتونید استفاده کنید

اون اکانت بازی های دیگه داخلش اضافه شده شما میتونید استفاده کنید تا زمانی مشکلی واسه اکانت پیش نیاد

باید داخل کنسول اسکرین شات رو اپلود کنید روی لایو تا بتونید استفاده کنید
خب اپلود کردم ولی وقتی از طریق pc میرم به قسمت اسکرین شات ها ، عکس ها رو نمیشه ذخیره کرد

سلام،
آیا میشه والپیپر رو تغییر داد؟ میشه مثلا یه عکس رو به عنوان پس زمینه قرار داد؟
نتونستم داخل منوهای تنظیمات، جایی رو برای این کار پیدا کنم، باید برای اینکار آنلاین شد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or