پرسش و پاسخ Xbox One

سلام.
موقع لوگین کردن به اکانتم از 12 ساعت گذشته ارور 0x80A40019 دریافت می کنم، هر کاریم کردم مشکل حل نشده.
راه حل سایت xbox, پشتیبانی آنلاین خودشون، ست کردن دی ان اس. یکی راهنماییم کنه لطفااااااا.
مال همه اینطوریهصبر کن درس میشه یکی از دوستان هم dns گذاشته بود میتونی عوض کنی
اگه افلاین یازی میکنی از تنظیمات شبکهgo oflline بزن بعد میتونی بازی کنی

• Like
Reactions: tpouria
برای منکه ج نداد
برای منم همینطور اما به احتمال ۹۰درصد مشکل از داخله چون شرکت بزرگی مثل مایکروسافت نمیاد مشترکاشو ۴ یا ۵ یا ۱هفته معطل کنه اونم بخاطر خرابی یا هرچی مگه ایرانه تو رو یک هفته سرگردون کنن به سرورهاش حمله میشه زیر ۳ یا ۴ ساعت مشکل رو حل میکنن بعد بخاطر یه دستکاری کوچیک توی لایو یک هفته همه رو معطل کنن!نه شک نکنید مشکل از داخله و گریبان همه سرویسهای گیم رو میگیر خاک بر سر باعثو بانیش من که از آدم بودنم اینجا سیرم

جواب نمیده کسی جواب گرفته با dns عوض کردن؟فکر نکنم با dns عوض کردن درست بشه کلا بستنش
برای من مشکلی نیست و راحت وصل میشه با این dns
به تمام دوستام هم که دادم، مشکلشون حل شد و وصل شدن
چند دست هم تایتانفال2 رفتم، مثل همیشه بود :D

• Like
Reactions: tpouria
سلام دوستان من قست خرید گیم پس ایکس باکس داشتم خواستم بدونم چطوری هست ؟ یعنی بعد از خرید تمام بازی های گیم پس میشه بازی کرد یا دانلود کرد حتی بازی های ایکس 360 ؟! من بیشتر برای بازی فورزا هاریزون 4 میخوام بخرم... کسی اگر داره راهنمایی کنه لطفا

سلام دوستان من قست خرید گیم پس ایکس باکس داشتم خواستم بدونم چطوری هست ؟ یعنی بعد از خرید تمام بازی های گیم پس میشه بازی کرد یا دانلود کرد حتی بازی های ایکس 360 ؟! من بیشتر برای بازی فورزا هاریزون 4 میخوام بخرم... کسی اگر داره راهنمایی کنه لطفا
اره همش تا زمان که سرویس هست می شه بازی کرد خیلی هم زیاده

دوستان سلام بنده قصد دارم هارد ایکس باکسم رو که ۵۰۰ گیگ هست به ۱ ترابایت ارتقا بدم چه نوع هاردی باید بخرم حتما باید برند یا نوع خاصی باشه یا تفاوتی نداره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

این بازیهایی که به اسم کپی -اکانتی یا هرچیزی که اسمش هست نصب میکنن تو محیط هوم رو نمیشه با اکانت خودمون ساین کنیم بازی کنیم؟ یعنی فقط آفلاین و فقط در هوم باید پلی کرد؟ اچیومنت ها پَر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or