Eghball
کاربر سایت
هر اکانت مایکروسافت برروی اکس باکس به دوصورت هوم وغیرهوم تقسیم بندی میشه.شرمنده بدجور تو این قضیه مبتدی هستم فرق این کاری ک گفتید با این ظرفیت هوم چی هست تو یک سایت این توضیح را خوندم:
این سوییچ کردن اکانت کجا هست؟؟
این چیزی که شما گفتید اکانت روی کنسول خودت هوم هست اون میشه غیر هوم دیگه؟؟ تنظیمی ک نباید انجام بده؟
این قضیه چی هست؟؟
اون دوست من که نباید از صفر شروع کنه با اکانت خودش ادامه میده از یکی شنیدم باید از صفر شروع کنه؟؟
ظرفیت هوم، یعنی اکانت و اکسباکس متعلق به خود شماست، با هوم کردن اکانت برروی اکس باکس میتونید در حالت آنلاین و آفلاین از سرویس ها و بازی ها بدون محدودیت استفاده کنید.
مایکروسافت یک قابلیت دیگه برای اکانت شما در نظر گرفته و اون هم ظرفیت دومی برای اکانت شما است. بطور مثال من تهران و شمال اکس باکس دارم، بر روی اکانتم فورزا و گلد خریدم، میخوام در هردو مکان به بازی ها و سرویس هایی که خریدم (مانند گلد، گیمپس یا ...) دسترسی داشته باشم. چون تهران بیشتر هستم و میخوام هم بصورت آنلاین و یا آفلاین بازی کنم، اکانت خودم رو هوم میکنم (یعنی کنسول اصلی من همین کنسولی است که تهرانه) بنابراین برای دسترسی به بازیها در شمال مجبورم حتما اکسباکس من به اینترنت متصل باشه. دلیلش هم اینکه مایکروسافت چک کنه که اکانت من برای دستگاه دوم مورد استفاده قرار گرفته. (اگر غیر این باشه شما میتونید بازی رد دد ردمپشن 2 رو روی اکانت خودتون بخرید و بعد به ۱۰۰۰ نفر بدید، قطعا هم مایکروسافت ورشکسته میشه و هم راکاستار) پس این توضیحات هوم بودن و نبودن اکانت.
حالا دستگاه دوم رو دوست شما درنظر میگیریم، یعنی دوست شما هر بار که دستگاه رو روشن میکنه و میخواد از بازی که شما با اکانتتون خریدین (رد دد ردمپشن 2) اول باید به اینترنت متصل باشه و دوم هم اینکه یکبار به اکانت شما لاگین کنه و دوباره برگرده به اکانت خودش. (نکته: حتما باید در حین بازی دستگاه به اینترنت متصل باشه و دوم اینکه اکانت شما لاگین باشه). جهت انجام این کارها لینک های آموزشی رو از سایت xbox گذاشتم، اگر به مشکل برخوردین به احتمال زیاد آموزشش در انجمن موجود باشه، سرچ کنید.
شما باید اکانت خودتون رو هوم کنید:
دوست شما باید اکانت شما رو ست کنه:
دوست شما بعد از هر بار روشن کردن کنسول بین اکانت خودش و شما یک بار سوییچ کنه:
ببخشید طولانی شد، موفق باشید.