samijavid
کاربر سایت
کپی خور ؟!کسی بلد نیست جواب منو بده ؟
هر اکانت رو توی سال ۳ بار میشه هوم کرد
کپی خور ؟!کسی بلد نیست جواب منو بده ؟
کپی خور ؟!
هر اکانت رو توی سال ۳ بار میشه هوم کرد
احتمالا مثل ps4 اکانت هکی میریزنپس کسانی که بازی روی xbox one های متعدد میریزند به چه شکل هست ؟
اینا هم بازیای روی اکانت رو 1 بار خریدن فکر کنم ست هوم میکنن بعدش دستگاه رو افلاین میکنن بازی رو دستگاه میمونه.پس کسانی که بازی روی xbox one های متعدد میریزند به چه شکل هست ؟
دوستان یه سوال
وقتی اکانت دوستت رو هم کنی بازی هاش رو بدون اینکه آنلاین باشه همیشه میشه بازی کرد؟ و مشکلی از نظر اچیومنت و این چیزا نیست؟
آرهوان مثل ps4 هنگام دانلود قابلیت رست مود داره؟
پس کسی که بخواد هم آنلاین بازی کنه هم رو اکانت خودش اچیومنت باز بشه در اصل باید خودش خریده باشه بازی رو حتمافقط تو هوم میتونی آفلاین بازی کنی از اچیومنت خبری نیست اچیومنت باز میکنه ولی تو اکانتت سینک نمیشه
بازی های 360 رو باید با کریدیت کارد بخری؛ یا از خود 360 انلاین بشی با گیفتی که زدی تو اکانتت خرید کنی .دوستان من یه 10 دلاری گرفتم و زدم تو اکانتم . موقع خرید RDR این پیغام رو میده ! مشکل چیه ؟
http://uupload.ir/files/hvmj_1.jpg
فکر کنم ریست فکتوری هم نکنی، باز مشکلی پیش نمیاد.چون خود بازی ها دی اکتیو میشندوستان یه سوال این کسایی که گیم آفلاین ریختن رو کنسول الان اگه بخری کنسول رو ازش باید ریست فکتوری کرد بعد دیگه مشکلی پیش نمیاد واسه آنلاین بازی کردن؟