Francis Drake
کاربر سایت
بیشتر Headset های موبایل هلی Sony Ericcson و Nokia و Headset های جبرا با PS3 سازگار هستند .سلام دوستان
ببخشید کسی برای پی اس 3 هدست خوب سراغ داره با قیمت خوب
اشتباه کردی! باید از اکانت اروپایی استفاده میکردی چون بازیت پال هست! فکر نمیکنم به هیچ وجه کار کنه دیگه!من یه سوال داشتم
من امروز fifa ultimate team رو دانلود کردم ولی کار نکرد
اکانتم usa هست بازیم pal کنسولم هم pal
از کجا باید راش بندازم؟
اصلا کار میکنه؟
این بلا سر خیلی از بچه ها اومد سر DLC Killzone 2 . بازی همه PAL هست و بچه ها هم از بازیسنتر کارت های PSN خریدن و از USA خرید کردن .من یه سوال داشتم
من امروز fifa ultimate team رو دانلود کردم ولی کار نکرد
اکانتم usa هست بازیم pal کنسولم هم pal
از کجا باید راش بندازم؟
اصلا کار میکنه؟
این بلا سر خیلی از بچه ها اومد سر DLC Killzone 2 . بازی همه PAL هست و بچه ها هم از بازیسنتر کارت های PSN خریدن و از USA خرید کردن .
در مورد DLC ها Region Lock وجود داره . DLC باید با ریجن بازی شما یکی باشه .
کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه یه بازی ریجن UC بگیری .

ببخشید جایی هست که بشه لیست هندزفری بلوتوث ها یا هدست هایی که PS3 ساپورت میکنه رو دید؟
سلام یه سوال دوستان فرق دسته دوا شوک با سیکس اکسس (اگه درست نوشته باشم) چیه کدوم بهتره و..............

مهدي بنظرم بهتره Official ـه خودشو بخري كيفيتش خيلي عاليه!ببخشید جایی هست که بشه لیست هندزفری بلوتوث ها یا هدست هایی که PS3 ساپورت میکنه رو دید؟
احتمالاً تنضيمات Display مشكل داشته!من ميخوام يه ps3 بگيرم .(يكي از فاميلامون يه ps3 80gخريده بود .ولي چندتا بازي رو تي ويش نميخوند و چندتا مشكل ديگه) لطفا شما به من كمك كنين يه ps3 توپ بخرم تا از اين مشكلا نداشته باشه وبگين كدوم تلويزيون براي ps3 بهتره .