پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بچه ها یه سوال فوری و مهم داشتم...
تو حالت co op بازی residen evil5 این قابلیت رو داره که با هد ست با طرف همبازی چت هم کرد...یا نه؟؟؟؟
یا مثلا chat vioce رو انتخاب کنیم...و در حین بازی بچتیم؟؟؟؟

من ازتون خواهش میکنم از یه چیزی اطلاع ندارید اقا پست ندید مگه مجبورید آخه . ای بابا .
آقا فری ریجن من خودم Oblivion رو یه SDTV بازی کردم . ریجن بازی PAL و ریجن دستگاه NTSC .
بسه دیگه . این بحثو تموم کنید . نظرات غلطتون هم لازم نیست اینجا منتشر کنید . :smile:
1. منبع نظر غلط من
خدا رو شکر که بهنام تو همون تاپیک یه 200،300 تا منبع گذاشته.
2.دقت داشته باشید که هرکسی هرطوری رفتار کنه بقیه درموردش برداشت های خودشونو دارند
پس شما هم لطف کن یاد بگیر که تو یه مکان عمومی یا "دوستانه و مودبانه" نطق میکنید یا اینکه مثل من حرف نزنید بهتره.
3.:smile:

1. منبع نظر غلط من
خدا رو شکر که بهنام تو همون تاپیک یه 200،300 تا منبع گذاشته.
2.دقت داشته باشید که هرکسی هرطوری رفتار کنه بقیه درموردش برداشت های خودشونو دارند
پس شما هم لطف کن یاد بگیر که تو یه مکان عمومی یا "دوستانه و مودبانه" نطق میکنید یا اینکه مثل من حرف نزنید بهتره.
3.:smile:
چرا شماره میندازی :دی
من گفتم خودم امتحان کردم وقتی خودم با دستگاه J این بازی رو که PAL بوده بازی کردم نکنه انتظار داری بگم آره اون منبع درسته :دی
من هم به کسی بی احترامی نکردم . :smile: حالا هم اگر لحن من بوده اگر ناراحت شدی اگر حمل بر بی ادبی کردی عفو کن . :smile:

من گفتم خودم امتحان کردم وقتی خودم با دستگاه J این بازی رو که PAL بوده بازی کردم نکنه انتظار داری بگم آره اون منبع درسته :biggrin1:
آرش ایشون درست میگن . در ثانی تا به حال 100000 بار ما این چیزها رو گفتیم .

آرش ایشون درست میگن . در ثانی تا به حال 100000 بار ما این چیزها رو گفتیم .
یعنی چی امید الن درست نفهمیدم :دی یعنی من اشتباه گفتم :دی
بابا من خودم با دستگاه J که داشتم و بازی PAL که همین Oblivion بود روی SDTV بازی کردم . تازه تمومش هم کردم . :دی

یعنی چی امید الن درست نفهمیدم :biggrin1: یعنی من اشتباه گفتم :biggrin1:
بابا من خودم با دستگاه J که داشتم و بازی PAL که همین Oblivion بود روی SDTV بازی کردم . تازه تمومش هم کردم . :biggrin1:
تلویزیونت مولتی سیستم بوده که تونسته اجراش کنه. (بحثمون درباره SDTV نیست)
در مورد free Region بودن بازیها در رزولِیشن های 720p و 1080i و 1080p در واقع رزولِیشنهای HD ایشون درست میفرمایند!

تلویزیونت مولتی سیستم بوده که تونسته اجراش کنه. (بحثمون درباره SDTV نیست)
در مورد free Region بودن بازیها در رزولِیشن های 720p و 1080i و 1080p در واقع رزولِیشنهای HD ایشون درست میفرمایند!
نه ببین امید اینجا پس میشه بحث SDTV که باید مال قرن ها پیش باشه که Multisystem نباشه . الان دیگه خیلی وقته همه SDTV ها خیلی وقته که Multisystem هستند .
PS3 هم در همه حالت Free Region مگر اینکه بخواید PS3 رو با یه TV زمان شاه بازی کنید :دی
حالا اگر باز شما میخواید یه چیز دیگه بگید و بگید که مثلا من هیچی نمیدونم :دی چشم PS3 اصلا Free Region نیست . :smile:

من ازتون خواهش میکنم از یه چیزی اطلاع ندارید اقا پست ندید مگه مجبورید آخه . ای بابا .
آقا فری ریجن من خودم Oblivion رو یه SDTV بازی کردم . ریجن بازی PAL و ریجن دستگاه NTSC .
بسه دیگه . این بحثو تموم کنید . نظرات غلطتون هم لازم نیست اینجا منتشر کنید . :smile:

من اون موقع كه gta iv گرفتم hd نداشتم.بعد رو tv معمولي eror ميداد.

من اون موقع كه gta iv گرفتم hd نداشتم.بعد رو tv معمولي eror ميداد.
نمیدونم شاید اشکال از SDTV هایی بوده که من باهاشون بازی کردم . من به 4 5 تا SDTV اینو وصل کردم رو همش هم جواب داد . GTA IV هم باهاش بازی کردم .
حالا دیگه نمیدونم حتما اشکال از من بوده :دی

ببین آرش هنوز هم کسانی هستند که tv های SD با ریجن پال دارند . ( برای همون زمان شاه:biggrin1:)
PS3 هم فری ریجن هست . اینقدر هم موضوع رو نپیچون :biggrin1:
دیگه امید ما چیکار کنیم که اون اشخاص دوست ندارن برن 200 هزار تومان پول بدن یه TV معمولی بگیرن . دیگه اونی که همه میدونن اینه که PS3 چیه Free Region .
به قول خودت اونایی که TV زمان شاه دارن خیلی خیلی کم هستند پس دلیل نمیشه واسه یه موضوع انقدر کوچیکی الکی بحث کنیم . :smile:
من موضوع رو نمیپیچونم میگم اون مشکل شماست که حالا TV یت قدیمیه یا مثلا Multisystem نیست نه بقیه که خیلی راحت هر بازی با هر ریجنی رو بازی می می کنند . میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو :دی مصداق همینه امید جان . :smile:

دیگه امید ما چیکار کنیم که اون اشخاص دوست ندارن برن 200 هزار تومان پول بدن یه TV معمولی بگیرن . دیگه اونی که همه میدونن اینه که PS3 چیه Free Region .
به قول خودت اونایی که TV زمان شاه دارن خیلی خیلی کم هستند پس دلیل نمیشه واسه یه موضوع انقدر کوچیکی الکی بحث کنیم . :smile:
من موضوع رو نمیپیچونم میگم اون مشکل شماست که حالا TV یت قدیمیه یا مثلا Multisystem نیست نه بقیه که خیلی راحت هر بازی با هر ریجنی رو بازی می می کنند . میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو :biggrin1: مصداق همینه امید جان . :smile:
آره خب درست میگی ولی چه کنیم که هر دم از این باغ بری میرسد! (یکی توی همین صفحه بازم میگه مشکل داشته!!)

ببخشيد دوستان يه سوال دارم....
من ميخوام يه ps3 80gb دست دو بخرم....ولي طرف ميگه Memory stick نداره!!! من شنيدم كه همه 80gb ها اين رم ريدر رو داره....سوالم اينه كه آيا 80gb بدون اين قابليت داريم؟؟؟ حالا دوستان اگر اطلاعي دارند لطفا من رو راهنمايي كنند. ممنون از كمك شما.

ببخشيد دوستان يه سوال دارم....
من ميخوام يه ps3 80gb دست دو بخرم....ولي طرف ميگه Memory stick نداره!!! من شنيدم كه همه 80gb ها اين رم ريدر رو داره....سوالم اينه كه آيا 80gb بدون اين قابليت داريم؟؟؟ حالا دوستان اگر اطلاعي دارند لطفا من رو راهنمايي كنند. ممنون از كمك شما.

نه عزيز...

80 گيگ های قديمی Card Reader دارن.... و 60 گيگ ها ...

80 های جديد و 40 های جديد ... نه ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or