Captain Bl4ck3
کاربر سایت
تو فقط سوالتو مطرح کن شونصدو شصت شش نفر بهت پاسخ میدنبه بزرگي خودتون ببخشين منو :blushing:يه سوال كردم تو گوگل هر چي ميگردم سايت هاي الكي ميده
:biggrin1:تو فقط سوالتو مطرح کن شونصدو شصت شش نفر بهت پاسخ میدنبه بزرگي خودتون ببخشين منو :blushing:يه سوال كردم تو گوگل هر چي ميگردم سايت هاي الكي ميده
:biggrin1:1. منبع نظر غلط منمن ازتون خواهش میکنم از یه چیزی اطلاع ندارید اقا پست ندید مگه مجبورید آخه . ای بابا .
آقا فری ریجن من خودم Oblivion رو یه SDTV بازی کردم . ریجن بازی PAL و ریجن دستگاه NTSC .
بسه دیگه . این بحثو تموم کنید . نظرات غلطتون هم لازم نیست اینجا منتشر کنید . :smile:
چرا شماره میندازی1. منبع نظر غلط من
خدا رو شکر که بهنام تو همون تاپیک یه 200،300 تا منبع گذاشته.
2.دقت داشته باشید که هرکسی هرطوری رفتار کنه بقیه درموردش برداشت های خودشونو دارند
پس شما هم لطف کن یاد بگیر که تو یه مکان عمومی یا "دوستانه و مودبانه" نطق میکنید یا اینکه مثل من حرف نزنید بهتره.
3.:smile:
یعنی چی امید الن درست نفهمیدمآرش ایشون درست میگن . در ثانی تا به حال 100000 بار ما این چیزها رو گفتیم .
تلویزیونت مولتی سیستم بوده که تونسته اجراش کنه. (بحثمون درباره SDTV نیست)یعنی چی امید الن درست نفهمیدم :biggrin1: یعنی من اشتباه گفتم :biggrin1:
بابا من خودم با دستگاه J که داشتم و بازی PAL که همین Oblivion بود روی SDTV بازی کردم . تازه تمومش هم کردم . :biggrin1:
نه ببین امید اینجا پس میشه بحث SDTV که باید مال قرن ها پیش باشه که Multisystem نباشه . الان دیگه خیلی وقته همه SDTV ها خیلی وقته که Multisystem هستند .تلویزیونت مولتی سیستم بوده که تونسته اجراش کنه. (بحثمون درباره SDTV نیست)
در مورد free Region بودن بازیها در رزولِیشن های 720p و 1080i و 1080p در واقع رزولِیشنهای HD ایشون درست میفرمایند!
من ازتون خواهش میکنم از یه چیزی اطلاع ندارید اقا پست ندید مگه مجبورید آخه . ای بابا .
آقا فری ریجن من خودم Oblivion رو یه SDTV بازی کردم . ریجن بازی PAL و ریجن دستگاه NTSC .
بسه دیگه . این بحثو تموم کنید . نظرات غلطتون هم لازم نیست اینجا منتشر کنید . :smile:
نمیدونم شاید اشکال از SDTV هایی بوده که من باهاشون بازی کردم . من به 4 5 تا SDTV اینو وصل کردم رو همش هم جواب داد . GTA IV هم باهاش بازی کردم .من اون موقع كه gta iv گرفتم hd نداشتم.بعد رو tv معمولي eror ميداد.
دیگه امید ما چیکار کنیم که اون اشخاص دوست ندارن برن 200 هزار تومان پول بدن یه TV معمولی بگیرن . دیگه اونی که همه میدونن اینه که PS3 چیه Free Region .ببین آرش هنوز هم کسانی هستند که tv های SD با ریجن پال دارند . ( برای همون زمان شاه:biggrin1
PS3 هم فری ریجن هست . اینقدر هم موضوع رو نپیچون :biggrin1:
آره خب درست میگی ولی چه کنیم که هر دم از این باغ بری میرسد! (یکی توی همین صفحه بازم میگه مشکل داشته!!)دیگه امید ما چیکار کنیم که اون اشخاص دوست ندارن برن 200 هزار تومان پول بدن یه TV معمولی بگیرن . دیگه اونی که همه میدونن اینه که PS3 چیه Free Region .
به قول خودت اونایی که TV زمان شاه دارن خیلی خیلی کم هستند پس دلیل نمیشه واسه یه موضوع انقدر کوچیکی الکی بحث کنیم . :smile:
من موضوع رو نمیپیچونم میگم اون مشکل شماست که حالا TV یت قدیمیه یا مثلا Multisystem نیست نه بقیه که خیلی راحت هر بازی با هر ریجنی رو بازی می می کنند . میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو :biggrin1: مصداق همینه امید جان . :smile:
ببخشيد دوستان يه سوال دارم....
من ميخوام يه ps3 80gb دست دو بخرم....ولي طرف ميگه Memory stick نداره!!! من شنيدم كه همه 80gb ها اين رم ريدر رو داره....سوالم اينه كه آيا 80gb بدون اين قابليت داريم؟؟؟ حالا دوستان اگر اطلاعي دارند لطفا من رو راهنمايي كنند. ممنون از كمك شما.