پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

احتمالاً تنضيمات Display مشكل داشته!
PS3 ها همه يه جورن!توپ و...نداره:biggrin1:
اگه Full HD بگيري خيلي بهتره خب مصلماً.

چند گيگ بخرم بهتره در ضمن منظور از pal و j و... يعني چي چه بدرد ميخورن اينا تو ps3 مهمن يا نه يعني اينا بايد باشن يا نه .

چند گيگ بخرم بهتره در ضمن منظور از pal و j و... يعني چي چه بدرد ميخورن اينا تو ps3 مهمن يا نه يعني اينا بايد باشن يا نه .
40gig ! اگه نبود 80gig بگیر!
pal و ... ریجن های ps3 هستن! که پیشنهاد میشه pal بگیری اگه مقدور بود اگه نبود :دی دیگه هر ریجنی که بود بگیر!

برای بازی کردن (PAL-J-UC(Region اصلا مهم نیست اما برای فیلم نگاه کردن و وصل شدن به PSN رجیون مهمه.ولی با این حال پال 80گیگ پیشنهاد میشه که بهترین مدله.

40gig ! اگه نبود 80gig بگیر!
pal و ... ریجن های ps3 هستن! که پیشنهاد میشه pal بگیری اگه مقدور بود اگه نبود :دی دیگه هر ریجنی که بود بگیر!
ديگه چه فرقي بين 390 با 430 هست:biggrin1: بهتره ايشون همون 80 بگيره
البته ميتونن يه 40 بگيرن بعداً هم يه HDD External بگيرن.
برای بازی کردن (PAL-J-UC(Region اصلا مهم نیست اما برای فیلم نگاه کردن و وصل شدن به PSN رجیون مهمه.ولی با این حال پال 80گیگ پیشنهاد میشه که بهترین مدله.
شما هم همچين ميگيد بهترين مدلهفرقي ندارن تا اين اندازه كه شما ميگيد بهترين مدل!;)اگه منظورتون براي فيلم هست كه خب تا حدودي بله.براي بازي نه خيلي.

ديگه چه فرقي بين 390 با 430 هست:biggrin1: بهتره ايشون همون 80 بگيره
البته ميتونن يه 40 بگيرن بعداً هم يه HDD External بگيرن.

شما هم همچين ميگيد بهترين مدلهفرقي ندارن تا اين اندازه كه شما ميگيد بهترين مدل!;)اگه منظورتون براي فيلم هست كه خب تا حدودي بله.براي بازي نه خيلي.
بهترین هارد برای چیه و چند ؟محدودیت حافظه که نداره؟هر حافظه ای رو می خونه؟250 و320و 500و ....؟

80g pal بگيرم همه چي حله تو TV ها بازي ها ارور نميدن :confused:
آقا من نمیدونم چقدر یکی باید راجع یه موضوع الکی بحث کنه . آقا خواهش میکنم دیگه نپرسید یکم تاپیو بگردید خوب اگر پیدا نکردید بعد بپرسید .
دوستان خوبم . PS3 در همه حالت در همه حالت در همه حالت :دی Is Region Free . تمام .
هر کی هم میگه نه یا هیچ اطلاعاتی نداره یا داره با تلویزیون 60 سال پیش بازی میکنه .
دوست عزیزم شما نگران نباش PAL هم ریجن خوبیه . بخر ایشالا مبارکت باشه . :smile:
Region برای PSN مهم نیست . اصلا مهم نیست . من PS3 J دارم همه جای دنیا هم اکانت دارم از USA بگیر تا HK .
ریجن برای بازی های اریجینال PS2 و PS1 مهمه . اگر شما اهل این بازی ها هستید یعنی میتونید ازیجینال یه ریجنی رو تهیه کنید سعی کنید اون ریجن رو بگیرید .
برای فیلم های Blu ray هم نیازی نیست . الان اولا که تو ایران خیلی کم فیلم پیدا میشه در ضمن همه نوع رثجن فیلم میاد واسه همین پال باز هم خیلی فرق نمی کنه ضمن اینکه الان بیشتر فیلم های Blu ray نسخه Free دارند .

سلام دوستان
ببخشید کسی برای پی اس 3 هدست خوب سراغ داره با قیمت خوب

Horizontal System Stacker ساخته شده توسط Mad Catz
این هدست جمع و جور و دارای وزن بسار کمی می باشد و به راحتی قابل استفاده برای هریک از گوش های شماست درصورتی که پارازیت آن بسیار کم می باشد و همچنین میکروفن آن صدا را به خوبی در بازی های آنلاین یا در چت منتقل می کند

دوستان من ps3 40 گیگ دارم میخوام بدونم چیجوری میتونم توش عکسی یا تمی بریزم اخه چون قبلا 60 گیگ داشتم بهش رم و usb میخورد ولی حالا این 40 گیگ هیچی بهش نمیخوره فقط 2 تا usb داره که اونم واسه شارژ دسته هستش

حالا من نمیدونم میشه بهش usb وصل کرد یا نه کمک کنین

سلام توی اینجا
http://www.ps3-hacks.com/
یه چیزی در مورد open remote-play نوشته کسی میتونه بخونه سر در بیاره به ما هم بگه:p
آخه خیلی خوب میشه از طریق remote-play به ps3 با کامپیوتر وصل شد
گفتم شاید کسی ندیدش دوباره فرستادم ممکنه کسی بگه چجوریاس
ممنون
حامد

دوست گرامی شما اول باید فولدر های مربوطه رو تو فلشت ایجاد کنی به ترتیب (همه با حرف بزرگ)
MUSIC برای موزیک mp3 و WMA
PHOTO برای عکس که البته باید تو اون قسمت مثلث رو بزنی و display all رو بزنی
PS3 که توش میتونی فولدر های
SAVEDATA برای save های بازی
THEME برای اضافه کردن theme
و UPDATE برای آپدیت های سیستمی
VIDEO برای فایل های ویدیویی که اگه divx سیستمتونو فعال کنید میتونید فایل های دیویکس رو هم ببینید

بعد همون فلش (cooldisk) رو به usb وصل کنبی و تو زیر شاخه photo مثلث رو بزنی و بعد show all رو انتخاب کنی بعد بری تو قسمت photo عکس ها تون اونجا هست

دوستان من چجوری با این حرف بزنم با همین ps3 :biggrin1:
چه مارکی باید براش بخرم ؟!
منظورت Headset دیگه :دی جواب دادم 2 3 صفحه پیش .
بیشتر Headset های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون بهش میخوره . Headset های Jabra هم خیلی خوبن .
به نظر من اگر جایی Headset مخصوص خود PS3 رو دیدی شک نکن و بگیر چون فوق العادست . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or