پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من چجوری با این حرف بزنم با همین ps3 :biggrin1:
چه مارکی باید براش بخرم ؟!
منظورت Headset دیگه :دی جواب دادم 2 3 صفحه پیش .
بیشتر Headset های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون بهش میخوره . Headset های Jabra هم خیلی خوبن .
به نظر من اگر جایی Headset مخصوص خود PS3 رو دیدی شک نکن و بگیر چون فوق العادست . :smile:

سلام

داشتم بازی میکردم که یک دفعه فن دستگاه افتاد کار و صدای خیلی بلندی هم داشت..خیلی عجیب بود..

حالا این طبیعی هست یا نه..؟ چون هم 15 دقیقه بیشتر بازی نکردم هم تا حالا اینطوری نشده بود..!

سلام

داشتم بازی میکردم که یک دفعه فن دستگاه افتاد کار و صدای خیلی بلندی هم داشت..خیلی عجیب بود..

حالا این طبیعی هست یا نه..؟ چون هم 15 دقیقه بیشتر بازی نکردم هم تا حالا اینطوری نشده بود..!
کاملا طبیعیه :دی یه کار هم هست که بهش میگن Fan Test که میتونید همین کارو یعنی یه دفه دور تند شدن فن رو دستی خودتون انجام بدید و صدای مهیبی از PS3 میاد .
طبیعیه . کنسول منم بعد از 2 سال 10 دقیقه باهاش بازی کردم که اونجوری شد . :دی

منظورت Headset دیگه :دی جواب دادم 2 3 صفحه پیش .
بیشتر Headset های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون بهش میخوره . Headset های Jabra هم خیلی خوبن .
به نظر من اگر جایی Headset مخصوص خود PS3 رو دیدی شک نکن و بگیر چون فوق العادست . :smile:

دستت درست 2 صفحه قبل را نیز مطالعه کردیم :biggrin1:
قیمت همون که مخصوص خودش هستو داری ؟!
حتما 50 تومن به بالاس !
چون من از چند نفر نوکیارو پرسیدم گفتن 20 به بالا :eek:

دستت درست 2 صفحه قبل را نیز مطالعه کردیم :biggrin1:
قیمت همون که مخصوص خودش هستو داری ؟!
حتما 50 تومن به بالاس !
چون من از چند نفر نوکیارو پرسیدم گفتن 20 به بالا :eek:
آره قیمتش بالاست شاید هم قیمت یه بازی ولی من بهت قول میدم ارزششو داره خیلی خوشگله برای هر گوشی هم میتونی ازش استفاده کنی .
Nokia هم خوبه به خصوص Headset گوشی N95 .
اگر مال PS3 به هیچ وجه گیرت نیومد Jabra بگیر . خوبه . :smile:

آره قیمتش بالاست شاید هم قیمت یه بازی ولی من بهت قول میدم ارزششو داره خیلی خوشگله برای هر گوشی هم میتونی ازش استفاده کنی .
Nokia هم خوبه به خصوص Headset گوشی N95 .
اگر مال PS3 به هیچ وجه گیرت نیومد Jabra بگیر . خوبه . :smile:

برم بگم Jabra میخوام خودش میفهمه یا باید کلی توضیح بدم ؟ :biggrin1:
حالا اول میرم دنبال همون مال خودش تا ببینیم چی میشه !
اصلا نمیشه حرف نزد ! از بس که تو Live فک زدم اینجا نمیتونم ساکت بشینم :biggrin1:

برم بگم Jabra میخوام خودش میفهمه یا باید کلی توضیح بدم ؟ :biggrin1:
حالا اول میرم دنبال همون مال خودش تا ببینیم چی میشه !
اصلا نمیشه حرف نزد ! از بس که تو Live فک زدم اینجا نمیتونم ساکت بشینم :biggrin1:
Jabra یه مارک دیگه یه سرچی تو Google بکن مدل های مختلفش میاد .
همین Headset که برای PS3 هست ساخت Jabra ست .

آخرین ویرایش:
کاملا طبیعیه :biggrin1: یه کار هم هست که بهش میگن Fan Test که میتونید همین کارو یعنی یه دفه دور تند شدن فن رو دستی خودتون انجام بدید و صدای مهیبی از PS3 میاد .
طبیعیه . کنسول منم بعد از 2 سال 10 دقیقه باهاش بازی کردم که اونجوری شد . :biggrin1:

ممنون .. اول فکر کردم هواپیما داره از آسومن رد میشه بعد که دقت کردم دیدم خود PS3 هست..

میگم این هدست کجای PS3 میخوره..؟ من که جای پیدا نکردم..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or