پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.
یک سوال داشتم.من قصد داشتم تروفی هایی که با PS3 گرفتم روی اکانتی که با PS4 بازی میکنم قرار بگیرند. میخواستم بدونم اگر یک بار با PS3 به وسیله این اکانتم وصل بشم، تمامی تروفی ها روی اکانتم قرار می گیرند؟ خطر بن شدن نداره چون با بازی کپی بازی میکنم و مجبورم از اسپوف استفاده کنم. اینم بگم روی اکانتی که باهاش تروفی دارم در PS3 هیچ اکانت PSN وارد نشده است.

لطفا بهترین حالت تنظیم گرافیک تصویر رو بگید :>
مدتیه حس میکنم کیفیتم پایین اومده مثلا اویل ویچ افتضاح گرافیکش /:):-&
روی اتوماتیک بذار و بذار خودش بهترین کیفیت مناسب تی وی رو انتخاب میکنه
البته اگر حس میکنی کیفیتش امده پایین باید کابل hdmi رو عوض کنی و یه کابل با کیفیت بخری از اون کابل های که قیمتشون 200 تومان هست
البته میگم اگر باز احساس میکنی کیفیتش خوب نیست

سلام
دوستان من یه LCD قدیمی بدستم رسیده با کلی شوق و ذوق PS3 رو وصل کردم بهش ولی تو صفحه پیغام میاد ک ساپورت نمیکنه و هی هم صفحه پرش پیدا میکنه ! ( قطع و وصل میشه ! فقط وختی PS3 رو روشن میکنم )

مدل تلویزیون هم Samsung LA32C350D1

الان یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟

آیا PS3 برای اجرای بازی اوریجینال دیسک بازی رو روی هارد نصب میکنه و بعد از نصب با دیسک بوت میکنه رو بازی یا اینکه بازی رو نمیشه رو هاردش نصب کرد و درایو در تمام زمان بازی در حال کار کردن و خوندن دیسکه؟

با سلام خدمت دوستان.
من یه ps3 slim 500 GB دارم که البته هاردشو خودم ارتقا دادم.دستگاه کپی خور نرم افزاری هست آخرین ورژن 4.66 با قابلیت اتصال به PSN.فوق العاده تمیز وسالم با یک بازی اوریجینال و دسته اضافه.
قیمت فروشش چنده؟

کسی با داشتن منبع موثق اطلاع داره سونی تا چی سالی میخواد درهای PSN رو به روی PS3 باز بذاره؟ البته گفته تا سال 2015 از این کنسول پشتیبانی میکنه که شاید منظورش ساخت بازیه ولی منظور من از سوالم مدت زمان استفاده از PS3 در PSN هست. شاید این سوال خیلیای دیگه باشه.ممنون میشم شخصی مطلع مارو در جریان بذاره.

کسی با داشتن منبع موثق اطلاع داره سونی تا چی سالی میخواد درهای PSN رو به روی PS3 باز بذاره؟ البته گفته تا سال 2015 از این کنسول پشتیبانی میکنه که شاید منظورش ساخت بازیه ولی منظور من از سوالم مدت زمان استفاده از PS3 در PSN هست. شاید این سوال خیلیای دیگه باشه.ممنون میشم شخصی مطلع مارو در جریان بذاره.

عزیزم کی گفته قراره psn رو برا ps3 ببندن؟؟؟؟؟؟
مگه برا psp بستن؟(که مربوط به خدا سال پیشه)
اگه نمایشگاه e3 سه سال پیش که ps4 معرفی شد رو یادتون باشه گفته شد ps3 کاملا تا سال ۲۰۱۸ ساپورت میشه....(ولی این که بخوان pan رو ببندن فک نکنم همچین اتفاقی بیوفته)

- - -ویرایش - - -

با سلام خدمت دوستان.
من یه ps3 slim 500 GB دارم که البته هاردشو خودم ارتقا دادم.دستگاه کپی خور نرم افزاری هست آخرین ورژن 4.66 با قابلیت اتصال به PSN.فوق العاده تمیز وسالم با یک بازی اوریجینال و دسته اضافه.
قیمت فروشش چنده؟

تایپیک مربوطه بپرس.....

- - -ویرایش - - -

آیا PS3 برای اجرای بازی اوریجینال دیسک بازی رو روی هارد نصب میکنه و بعد از نصب با دیسک بوت میکنه رو بازی یا اینکه بازی رو نمیشه رو هاردش نصب کرد و درایو در تمام زمان بازی در حال کار کردن و خوندن دیسکه؟

اگه اشتباه نکنم در حال خوندن دیسکه

هارد داخلی ps3 رو میخوام عوض کنم ، هارد 2.5 سرعت 7500 باید باشه ؟ چه مارکی ؟

من وقتی بازی میکنم بعد چند دقیقه سرعت فن کنسول زیاد میشه عادیه ؟ هک ریباگ 4.65

سلام ببخشید اگه ممکنه لیست بازی هایی که از قابلیت remote play روی ps3 پشتیبانی میکنه رو میگین؟بعدش این قابلیت به کپی خور بودن بودن یا نبودن کنسول مربوطه؟ببخشید اگه جاش نبود
ممنون

سلام ببخشید اگه ممکنه لیست بازی هایی که از قابلیت remote play روی ps3 پشتیبانی میکنه رو میگین؟بعدش این قابلیت به کپی خور بودن بودن یا نبودن کنسول مربوطه؟ببخشید اگه جاش نبود
ممنون
سلام
اگه کنسول کپی خور نباشه اینا رو ساپورت میکنه
Remote Play - Wikipedia, the free encyclopedia
اگه کپی خور باشه یه روشی هست multiman رو ساپورت میکنه دیگه نمیدونم همه بازی هارو میاره یا نه
در ضمن کنسول من کپی خور نیست بعد من رو pc امتحان کردم
http://www.ps3devwiki.com/ps3/Remote_Play

سلام
اگه کنسول کپی خور نباشه اینا رو ساپورت میکنه
Remote Play - Wikipedia, the free encyclopedia
اگه کپی خور باشه یه روشی هست multiman رو ساپورت میکنه دیگه نمیدونم همه بازی هارو میاره یا نه
در ضمن کنسول من کپی خور نیست بعد من رو pc امتحان کردم
http://www.ps3devwiki.com/ps3/Remote_Play

همین؟چه قدر کم

اگه بخواییم یوزر یا پروفایلمونو از PS3 به PS4 یا از XBOX 360 به XBOX ONE منتقل کنیم باید اول آپلودشدن کنیم رو PSN و یا XBOX LIVE بعد با کنسولای نسل هشتمی دانلودشون کنیم.ولی اگه بخواییم از یه XBOX 360 به یه XBOX 360 دیگه منتقلش کنیم میتونیم پروفایلو با یه فلش مموری جابجا کنیم.میخواستم بدونم اگه بخواییم یوزرمونو با اچیومنتا و تروفیاش از یه PS3 به یه PS3 دیگه ترنسفر کنیم مثل XBOX 360 میشه با فلش مموری همه رو جابجا کرد یا اینم مثل انتقالشون به PS4 باید با PSN سینکشون کرد؟هرکی میدونه محبت کنه بگه.تشکر میکنم.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or