عزیز این چیز عجیبی نیس......وقتی وصل میکنمم به دستگاه سیستم بالا نمیاد که چطوری فرومت کنم ؟؟
هاردو با پی سی فورمت کردم وقتی وصل میشه میگه سیتم رو ابدیت کن تو منو ریکاری هم میره اما هیچ کاری نمیشه کرد
عزیز این چیز عجیبی نیس......
هاردو که گزاشتی بعد پیام میده واسه آپدیت تو هم باید فریموری که هم ورژن فریمورت یا بالا تر باشه رو نصب کنی....
چطوری باید نصب کنم؟؟پنمیدونم اینجوری که تو فلش میریزم هیجی نمیشه تو هادم ذیختم اما چیزی نشد..
با چطوری انجام بدم؟
مرسی از راهنماییت
والله مشخص نیست شاید تا یه سال یا شایدم تا دو سال اصلا معمول نیستدوستان من اگه الان یه ps3 دسته 2 تمیز بگیرم،تا چه سالی بازی براش میاد؟
ایا مشخص هست؟ حتی حدودش
داداش تو نمایشگاه e3 سال گذشته گفتن تا ۲۰۱۸ ساپورت میکنن....ولی نباید توقع داشته باشی دیگه بازی هایی مثل tlou واسش بیاد....همچنین بازی های پورت شده با کیفیت نه چندان بالایی پورت میشه ....مثله همین shadow of mordor ....دوستان من اگه الان یه ps3 دسته 2 تمیز بگیرم،تا چه سالی بازی براش میاد؟
ایا مشخص هست؟ حتی حدودش
میشه جواب بدیدبا سلام
دوستان من واسه ی خرید ps3 دچار تردید شدم
بیشتر میخوام باهاش فیلم ببینم با دیسک های بلو-ری
به نظرتون ps3 بهتر فیلم های بلو-ری رو پخش میکنه یا ps4
زیر اهل گیم نیستم،ولی از طرفی میترسم بعد از خرید عاشق بازی بشم و بگن ps3 قدیمیه و تو ذوق بزنه!
و هیچ اطلاعی از کنسول ها ندارم
میشه بگید که ایا این دو تا کنسول فیلم های رایت شده بلو-ری رو هم پخش میکنن برای دیدن؟
مرسی

میشه جواب بدید![]()
سلام
داداش چه کاری اخه
برو یه سینما خانواده بگیر بلوری حالشو ببر حالا پاشی بری ps3 بگیری که فقط قیلم ببینی؟؟
نظر شخصیم
اگه فقط میخوای فیلم ببینی سینما خوانده بگیر ..,بعدم میخوای فیلم کپی بگیری خوب یه هارد بخر فیلم بریز تو هارد بشین ببین .دیگه بلوری میخوای چیکار؟؟
اگه اهل بازی هستی ps4
سلام
داداش چه کاری اخه
برو یه سینما خانواده بگیر بلوری حالشو ببر حالا پاشی بری ps3 بگیری که فقط قیلم ببینی؟؟
نظر شخصیم
اگه فقط میخوای فیلم ببینی سینما خوانده بگیر ..,بعدم میخوای فیلم کپی بگیری خوب یه هارد بخر فیلم بریز تو هارد بشین ببین .دیگه بلوری میخوای چیکار؟؟
اگه اهل بازی هستی ps4
ممنون
سینمای خانگی که حدودا میشه 2 و خورده ای(یه چیز درست و حسابی که بلوری هم پخش کنه)
من الان خودم هارد دارم (1 ترابایت) ولی من بیشتر از اینا فیلم میبینم و اینکه کیفیت خیلی برام مهمه
اگر بخوام هر فیلم 50 گیگی رو ببینم کلا 10 تا رو نمیشه رو هارد جا داد،اما اگر دیسک داشته باشم هر فیلمی روی یه دیسک هست و حجم و کیفیتش هم بیشتره
یه سوال که داشتم این هست که تفاوت زیادی بین ps3 و ps4 هست؟
من زیاد اهل بازی نیستم،مثلا تا موقعی که pc داشتم شاخ ترین بازی گرافیکی که کردم مافیا 2 و یا Modern Warfare3 بوده
ps3 چقدر گرافیکش بهتره نسبت به این سیستمی که من باهاش بازی کردم؟