پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

باتشکر دوست گلم یه سوال دیگه داشتم برای شارژ دسته آیاباید کنسول روشن یمونه وخودیه خود شارژ میشه اصلا خواهشمندم دقیق بفرمایید چطور میتونم دسته رو کامل شارژ کنم؟

سلام
شما نیاز ندارید که دستگاه کامل روشن باشه ... کافیه دسته رو به تلوزیون LCD یا LED وصل کنید وشارژ کنید با PC هم میشه ...

سلام من قصد خرید هار اکسترنال برای ps3 اسلیم 120گیگ خودم رو دارم.من به برند سیلیکون پاور ایمان دارم و میخوام یه هارد ضد اب ضد ضربه 1ترابایت usb3 سیلیکون پاور بخرم.به نظر شما مشکلی پیش میاد برای اجرای بازی از روی هارد؟
نظر شما در مورد مارک western digital چیه؟با توجه به تاکید دوستان روی usb2 بودن هارد میخوام بگم الان اصلا توی بازار هارد usb2 پیدا نمیشه پس باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید از بین این سه تا هارد کدوم رو بخرم تا بدون هیچ مشکلی بازی رو ازش اجرا کنم.ممنونم

سلام
از نظر من یه هارد سیگیت بخری خیالت رو از هر چیزی راحت کن ...
به هیچ عنوان WD نخر که بلای جونت میشه ..... پول الکی هم واسه ی ضده ضربه نده که و قتی هارد روشن باشه اگر از تیتانیوم خالص هم باشه ها ضربه بخوه خراب میشه ...

بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی که کنسول رو با دسته روشن میکنم باید کابل بزنم به دستگاه تا دسته رو شناسایی کنه به نظرتون مشکل از چیه دوستان ورزنم 66 حبیب زدم وقتی هم روشن میشه اول چراغ زرد مینزه بعد سبز بعد بالا میاد دوستان راهنمایی کنید

بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی که کنسول رو با دسته روشن میکنم باید کابل بزنم به دستگاه تا دسته رو شناسایی کنه به نظرتون مشکل از چیه دوستان ورزنم 66 حبیب زدم وقتی هم روشن میشه اول چراغ زرد مینزه بعد سبز بعد بالا میاد دوستان راهنمایی کنید

سلام
دوستمون علت دسته رو گفتن شاید اینطوری باشه اما اگر نبود شما بگید قبل از اینکه به این ورژن آپدیت کنی باز هم اینطوری بود؟؟
در ضمن دستگاه شما فت هستش یا اسلیم چون میگید چراغ زرد میزنه ؟

سلام دوستان بعد چند وقت میخواستم استراتژیک بازی کنم ولی نمیدونم چیرو بگیرم اولینبازی که کردم red alert ps1بودمیخوام سبکش اینجوری باشه3شو نگاه کردم دیدم ساخت 2008 گفتم شاید تا الان چیز بهتری اومده باشه لطفا هرکی تو این سبک بازی میکنه پیشنهاد بده ممنون

درود
برو بکس من تازه میخوام ی کنسول اورجینال ps3 بخرم با 10 تا بازی حالا خواستم بدونم با این بازی های دست دومی منم با اکانت خودم(ی کنسول کپی دارم) میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟؟
ی چیزی ب نام کد بازی هست اگه میشه واسم توضیح بدین
چون اگه نتونم آنلاین بازی کنم بازی هاشو نمیگیرم
ممنون

درود
برو بکس من تازه میخوام ی کنسول اورجینال ps3 بخرم با 10 تا بازی حالا خواستم بدونم با این بازی های دست دومی منم با اکانت خودم(ی کنسول کپی دارم) میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟؟
ی چیزی ب نام کد بازی هست اگه میشه واسم توضیح بدین
چون اگه نتونم آنلاین بازی کنم بازی هاشو نمیگیرم
ممنون
سلام..
بله میشه اما شما که اورجینال میخای آنلاین بازی کنی سمت کپی رفتن اشتباهه محضه.چون بن میشید...
کد بازیها هم همون منظور ریجن بازیه...

Last edited by a moderator:
پس اینجوری هر بلوری هر تعدادی دست ب دست شه همه هم باهاش انلاین زده باشن بازم میشه نفر بعدی هم ک بازی رو خرید باز انلاین بزنه
آهان شما منظورت کد آنلاینه...بنده بد متوجه شدم.ببخشید...
خیر در صورت استفاده شدن کد آنلاین دیگر قابل استفاده برای آنلاین نیست...
البته بعضی از بازیها کد آنلاین دارن...

یه مشکلی هست
وقتی ps3رو از برق میکشم....بعد چند ساعت دوباره به برق وصل میکنم چراغش سبز میشه و خودش خودکار روشن میشه!!!! این عادیه؟؟؟
کنسول اسلیم هست دسته دو گرفتم
ممنون میشم راهنماییم کنید

- - -ویرایش - - -

من خودم تجربش رو داشتم...
جای نگرانی نیست به این زودیا...اما همین رو شما بدون اول راهه...همین...
بهتره سرویس کنی...کنسول رو از خاک نجات بدی ....
سلام داداش یه راهنمایی میخاستم
یه مشکلی هست
وقتی ps3رو از برق میکشم....بعد چند ساعت دوباره به برق وصل میکنم چراغش سبز میشه و خودش خودکار روشن میشه!!!! این عادیه؟؟؟

یه مشکلی هست

- - -ویرایش - - -

سلام داداش یه راهنمایی میخاستم
یه مشکلی هست
سلام...
شما احیانن PSP یا PS VITA به کنسول ریموت کردید؟

سلام من یک دستگاه ps3 فات دارم ارجینال ورژن 4.21 روش بود امروز خواستم ابدیتش کنم به 4.66 با اینترنت ابدیت که دانلود شد و شروع به نصب کردن کرد رو 53% اررور داد و 30 ثانیه شروع شد و دوباره بعد از اتمام ثانیه دستگاه دباره شروع کرد به نصب باز اررور داد هاردو در اوردم با pcفرمات کردم و گذاشتم تو ps3 و گفت که ستارت و سلکت را بزن زدم هارد را فرمات کرد و گفت که باید ورژن 4.21 را نصب کن از اینترنت گرفتم ریختم تو فلاش و وصل ps3 کردم و دستگاه وقتی خواست انیستال کنه دوباره رو 35 درصد گیر کرد نمیدونم چکار کنم دوستان ممنون میشم راهنمایم کنید البته درایو به ps3 ,وصل نبود چون درایوم خراب شده ایا ربط داره به دایو

سلام من یک دستگاه ps3 فات دارم ارجینال ورژن 4.21 روش بود امروز خواستم ابدیتش کنم به 4.66 با اینترنت ابدیت که دانلود شد و شروع به نصب کردن کرد رو 53% اررور داد و 30 ثانیه شروع شد و دوباره بعد از اتمام ثانیه دستگاه دباره شروع کرد به نصب باز اررور داد هاردو در اوردم با pcفرمات کردم و گذاشتم تو ps3 و گفت که ستارت و سلکت را بزن زدم هارد را فرمات کرد و گفت که باید ورژن 4.21 را نصب کن از اینترنت گرفتم ریختم تو فلاش و وصل ps3 کردم و دستگاه وقتی خواست انیستال کنه دوباره رو 35 درصد گیر کرد نمیدونم چکار کنم دوستان ممنون میشم راهنمایم کنید البته درایو به ps3 ,وصل نبود چون درایوم خراب شده ایا ربط داره به دایو
سلام...
شما اگر اورجینال بازی میکنید آخرین ورژن فریمور رو نصب کنید...
از اینترنت نصب کردن این مشکلات رو داره به خاطر نت شما باید باشه...
شما از پی سی دانلود کنید و بعد روی کنسول نصب کنید...
اگر باز مشکلی بود مطرح کنید اینجا احتمال داره از درایو هم باشه چون کی های پلی 3 با درایو بوت میشه...
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or