پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

تو سینمای خانگی اسمشم روشه شما فقط به پلیر پول نمیدید و اون اسپیکرا و صدای فراگیر هم یه قسمتی از بحثه
شما اگه با هارد مشکل نداری میتونی همون بلوری رو تو هارد بریزی و پخش کنی در ضمن فکر کنم قیمت ۱۰/۱۵ تا بلوری با یه هارد برابری کنه :دی
می مونه فرق ps4/ps3 که صد البته ps4 بهتره ولی چند مورد هست که اولا کپی خور نمیشه (فعلا) و اگه برای بازی یا حتی فیلم بخواید باید ارجینال باهاش طی کنید(هارد و فلش هم تا اونجا که میدونم باید بیخیال بشی فعلا پشتیبانی نداره).از یه طرف دیگه بازیها جدید که دیگه گفتن نداره با کیفیت بالاتری روش اجرا میشه و بعضی بازیها هم دیگه برای ps3 نمیاد.
از یه طرف دیگه اگه یه ps3 کپی خور نرم افزاری گیر بیاری خیالت از بابت اجرای بازیهای کپی /دی وی دی و بلوری کپی و حتی ایمیج فیلمها هم اجرا میکنه.میتونی با نصب یه شوتایم بیشتر فرمتها رو پخش کنی و حتی با تبدیل، زیر نویس فارسی رو هم نمایش میده.فقط بخاطر فیلمها ریجن ۲ یا pal بگیر.
بازم دوستان چیزی رو اگه اشتباه گفتم یا میشه اضافه کرد رو میگن...

من اصلا اطلاعی در مورد این دنگ و فنگ های پلی استیشن ها ندارم متاسفانه
و اینجا هم جاش نیست سوال بپرسم
فقط یه سوال،گرافیک ps3 چقدر از یه سیستم core i5 بهتره؟
و اینکه ps3 اگر بخوام نو بخرم چقدر پولش میشه؟
برای اجرای بازی و فیلمهای کپی باید چیکارش کرد؟
و آخر اینکه میشه موس و کیبورد به ps3 وصل کرد؟

من اصلا اطلاعی در مورد این دنگ و فنگ های پلی استیشن ها ندارم متاسفانه
و اینجا هم جاش نیست سوال بپرسم
فقط یه سوال،گرافیک ps3 چقدر از یه سیستم core i5 بهتره؟
و اینکه ps3 اگر بخوام نو بخرم چقدر پولش میشه؟
برای اجرای بازی و فیلمهای کپی باید چیکارش کرد؟
و آخر اینکه میشه موس و کیبورد به ps3 وصل کرد؟
اگه نسبت به اون دو بازی بخوایم مقایسه کنیم بازیهای انحصاری کنسول میشه گفت سرتره و اینکه چون تا حالا نداشتی اینقدی بازی داره که حالا حالاها بازی کنی.
نو بخوای بخری دقیق نمیدونم ولی فکر کنم الان بسته به مدلش از ۸۵۰ تا ۱۱۰۰ باشه ولی اینم بگم مدلهای جدید دیگه نرم افزاری (با یه فریمویر دستکاری شده)کپی خور نمیشه و باید با سخت افزار کبری (که اونم ۱۰۰/۲۰۰ خرجشه)کپی خور بشه در حالی که بازم محدودیتهاش بیشتر از کپی خور نرم افزاریه.
نظر من اینه که یه کپی خور نرم افزاری حالا دست دو تمیز گیر بیاری بهتره.
موس و کیبرد هم میشه وصل کرد ولی تا اونجا که میدونم نه برای بازیها و موارد استفادش محدوده. برای چه کاری میخوای دقیقا موس و کیبرد رو؟

اگه نسبت به اون دو بازی بخوایم مقایسه کنیم بازیهای انحصاری کنسول میشه گفت سرتره و اینکه چون تا حالا نداشتی اینقدی بازی داره که حالا حالاها بازی کنی.
نو بخوای بخری دقیق نمیدونم ولی فکر کنم الان بسته به مدلش از ۸۵۰ تا ۱۱۰۰ باشه ولی اینم بگم مدلهای جدید دیگه نرم افزاری (با یه فریمویر دستکاری شده)کپی خور نمیشه و باید با سخت افزار کبری (که اونم ۱۰۰/۲۰۰ خرجشه)کپی خور بشه در حالی که بازم محدودیتهاش بیشتر از کپی خور نرم افزاریه.
نظر من اینه که یه کپی خور نرم افزاری حالا دست دو تمیز گیر بیاری بهتره.
موس و کیبرد هم میشه وصل کرد ولی تا اونجا که میدونم نه برای بازیها و موارد استفادش محدوده. برای چه کاری میخوای دقیقا موس و کیبرد رو؟
آها...
موس و کیبورد برا بازی دیگه،چون عادت ندارم با دسته بازی کنم
خیلی ممنون

سلام.

من یه چند ماهی می شه دستگاه Super Slim 500Gb م رو دادم به یکی تو یه شهر دیگه الان زنگ زده می گه بعد از یک ماه روشن کرده درایوش وحشتناک صدا می ده تو بازی هم فریز می کنه، می شه کمک کنین بگین مشکل چیه ؟

دوستان یه سوال دارم.
مثل این که از یک آپدیت به بعد که برا PS3 اومده ، دسته ی PS4 رو میشه به صورت بیسیم بهش وصل کرد. حالا میخواستم بدونم تا چه اندازه عملکردش خوبه و تو بازیا مثلا PES2015 جواب میده؟؟؟
آخه شنیدم مثلا توی Gran Turismo 6 دسته PS4 کار نمیکنه.
و سوال دوم این که اگه من دسته PS4 رو برای بازی روی PS3 بگیرم، کابل شارژش رو چی کار کنم؟؟؟ چون تو پکش که 100% کابل شارژ نداره.

نمیشه
من تا حالا ندیدمه

عزیز شما که ندیدی دلیل به نشدن نیس ;)
خیلی راحت باید فریمویر حتما بالای 4.50 باشه هنگامه بازی دکمه p.s دستگیره بزن بعد برو قسمت picturs یا همون عکس گزینه اسکرین شات پیدا گن کلید کن بعد دکمه ضربدر بزن خیلی مجلسی از هر جای بازی که دلت خواست عکس بگیر b-)

خیلی راحت باید فریمویر حتما بالای 4.50 باشه هنگامه بازی دکمه p.s دستگیره بزن بعد برو قسمت picturs یا همون عکس گزینه اسکرین شات پیدا گن کلید کن بعد دکمه ضربدر بزن خیلی مجلسی از هر جای بازی که دلت خواست عکس بگیر b-)
عزیز اون برای کاستوم فریمویرهاست اونم نه همشون.اینجا تاپیک کنسول ارجیناله و این امکان نیستش رو این کنسولها.

سلام سلام ...

خوب هسین ...

بچه ها یه سوال ، میشه بازی های اورجینال رو بدون اینکه دیسک رو بزاری تو دستگاه بالا بازی کنی باش ؟ ...

ینی هم دسگاه اورجینال باشه هم بازی ، ولی دیگه دیسک رو نذاری تو دسنگاه همونجوری بدون دیسک بازی کنی ، واسه خراب نشدن دیسک و اینا :| ...

خوب البته بعضی از بازی ها میشه مثل بازی که دیدم Gran Turismo 5 یا METAL GEAR SOLID 4 خوده بازی این امکان رو بهت میده تا از بازیت اسکرین شات بگیری بقیه رو نمیدونم
و اینجا ما فقط درباره بازی اروجینال صحبت میکنیم نه هک
مرسی
سلام سلام ...

خوب هسین ...

بچه ها یه سوال ، میشه بازی های اورجینال رو بدون اینکه دیسک رو بزاری تو دستگاه بالا بازی کنی باش ؟ ...

ینی هم دسگاه اورجینال باشه هم بازی ، ولی دیگه دیسک رو نذاری تو دسنگاه همونجوری بدون دیسک بازی کنی ، واسه خراب نشدن دیسک و اینا :| ...

سلام
نه نمیشه باید حتما حتما دیسک باشه
شما نگران چی هستی دوست من بازی که خریدی اول اینکه اورجینال و دیسک اورجینال به هیچ عنوان خراب بشو نیست خیالت راحت مگر اینکه خودت با کلید بزنی روش تا خرابش کنی یا اینکه اهن ربا بزنی بهش
و البته بعضی بازی ها هست که میتوانی دیجیتالی بخری و بدون احتیاج به دیسک بازی بازی رو بازی کنی که اونم حجم زیاد میگیره اساسی

سلام سلام ...

خوب هسین ...

درود

اورجینال نه نمیشه اما کپی خور چرا میشه ....

خوب البته بعضی از بازی ها میشه مثل بازی که دیدم Gran Turismo 5 یا METAL GEAR SOLID 4 خوده بازی این امکان رو بهت میده تا از بازیت اسکرین شات بگیری بقیه رو نمیدونم
و اینجا ما فقط درباره بازی اروجینال صحبت میکنیم نه هک
مرسی

ببخشید قصد جسارت نبود فکر کردم تو ارجینالم چنین قابلیتی هست

سلام دوستان ps3 من فلش مموری بالا نمیاره ولی رابط دسته رو راحت میخونه حالا میخوام یهpkgنصب کنم نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or