پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام میخوام یه پلی 3 بخرم ولی هیچی ازش نمیدونم میخوام راهنماییم کنید که کلاه سرم نره
مدل فت 80 گیگ با یه هارد 320 گیگ با یه دسته پلی 3 و پلی ۲ به همراه تبدیلش و کابل های مربوطه کپی خور میگه 750 ولی کمتر هم میده

موقع خرید از کجا بفهمم که تعمیری نباشه یا پلمبش باز نشده
از کجا بدونم ریفر هست یا نه اگه رو کارتن نوشته کجای کارتن نوشته
کپی خورش رو چطور بفهمم نرم افزاریه یا دانگرید شده یا کبری
اگه نرم افزاری باشه نیاز به یک بازی ارجینال برای اجرای بازی های دیگه نداره اگه سخت افزاری باشه چطور
65 نانو متریه یا 95
اگه اپدیت باشه دیگه همه بازی ها رو میخونه
اگه مورد خاصی هست بگید ممنون

سلام دوست عزیز برو این قسمت حتما کمکت میکنه.....;)
http://forum.bazicenter.com/thread67855/

سلام دوستان
آقا ریجن توی پلی 3 چقدر مهمه؟ یه ریجن 3 با سریال CECH2505B سراغ دارم که میشه برای کره جنوبی
فرق این مدل با ورژن pal ش چیه؟ این هم برق مستقیمه؟ باید روش برای هک و اینچیزا نرم افزاری نصب بشه که ریجنش عوض بشه؟

دوستان من یک ایمیج بالای چهار گیگ گرفتم چجوری میتونم بریزم روی فلش؟ میگه نمیشه بالای چهار گیگ ریخت. ممنون میشم راهنمایی کنید.

درود

بلخره چیکار کردی برادر تونستی دان کنی یا نه بازی رو ؟
از طریق FTP ....

سلام دوستان
آقا ریجن توی پلی 3 چقدر مهمه؟ یه ریجن 3 با سریال CECH2505B سراغ دارم که میشه برای کره جنوبی
فرق این مدل با ورژن pal ش چیه؟ این هم برق مستقیمه؟ باید روش برای هک و اینچیزا نرم افزاری نصب بشه که ریجنش عوض بشه؟

زیاد مهم نیست اما خوب رژیون پال برای اینکه تمام فیلم ها 3 بعدی رو میخونه برای همین بین ما اهمیت پیدا کرده ...
نه رژیون موقعه ایی که از کارخون میزنه بیرون برای منطقه ی خاصی تولید میشه .... و ربطی به هک نداره ...

زیاد مهم نیست اما خوب رژیون پال برای اینکه تمام فیلم ها 3 بعدی رو میخونه برای همین بین ما اهمیت پیدا کرده ...
نه رژیون موقعه ایی که از کارخون میزنه بیرون برای منطقه ی خاصی تولید میشه .... و ربطی به هک نداره ...

ممنون. نرم افزاری نیست ریجن فیلم بلوری رو هم عوض کنه؟؟

ممنون. نرم افزاری نیست ریجن فیلم بلوری رو هم عوض کنه؟؟

درود
معمولا کپی خور ها میتونن و اما باید خودت قابلیتشون رو فعال کنی .......
شما برای اطمینان پال بخر خودت رو راحت کن ....

سلام دوستان.
من کنسولم فت هست و جای میکروفون نداره! یعنی کلا از این سوراخا نداره!

بعد می خواستم یکم اطلاعات درمورد هدست های بلوتوث بگیرم و ببینم چیکار کنم ک بتونم صحبت کنم!؟

ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوستان.
من کنسولم فت هست و جای میکروفون نداره! یعنی کلا از این سوراخا نداره!

بعد می خواستم یکم اطلاعات درمورد هدست های بلوتوث بگیرم و ببینم چیکار کنم ک بتونم صحبت کنم!؟

ممنون میشم کمک کنید.
منظورتون از کدوم سوراخاس؟

دوستان این کارت صوتیه منه میخوام با ps3 ازش صدا بگیرم بلد نیستم لطفا کمک کنید. ممنون
شما برای ضبط میخواید یا برای پخش؟اگه برای پخش صدا فقط لازم دارید لازم به کارت صدا نیست و فقط با اون ۳ فیش همراه کنسول {کومپوزیت} و یه تبدیل و تنظیمات خروجی صدا که باید سوئیچ بشه روی این خروجی کارتون راه میوفته.

شما برای ضبط میخواید یا برای پخش؟اگه برای پخش صدا فقط لازم دارید لازم به کارت صدا نیست و فقط با اون ۳ فیش همراه کنسول {کومپوزیت} و یه تبدیل و تنظیمات خروجی صدا که باید سوئیچ بشه روی این خروجی کارتون راه میوفته.
سلام
برای پخش میخوام. قبلا ps3 و 360 رو با TV بازی میکردم الان آوردم اتاق خودم با مانیتور PC تصویر میگیرم. خود مانیتور هم وقتی فیش اسپیکر یا هدفون رو وصل میکنم صدا میگیرم ازش. توی اسپیکر صداش بد نیست ولی توی هدفون افتضاحه از اونجایی که من با هدفون کار میکنم و اسپیکر هم واسه خودم نبود فقط واسه تست بود میخواستم بدونم میشه از کارت صوتی که مجزا روی کیثم نصب هست استفاده کنم یا نه؟ ممنون

سلام
برای پخش میخوام. قبلا ps3 و 360 رو با TV بازی میکردم الان آوردم اتاق خودم با مانیتور PC تصویر میگیرم. خود مانیتور هم وقتی فیش اسپیکر یا هدفون رو وصل میکنم صدا میگیرم ازش. توی اسپیکر صداش بد نیست ولی توی هدفون افتضاحه از اونجایی که من با هدفون کار میکنم و اسپیکر هم واسه خودم نبود فقط واسه تست بود میخواستم بدونم میشه از کارت صوتی که مجزا روی کیثم نصب هست استفاده کنم یا نه؟ ممنون
اینم شدنیه.کافیه که خروجیه صدای ps3 رو که ۲ فیش میشه رو با یه تبدیل به خروجیه ۳.۵ mm تبدیل کنی{تو بازار پره کافیه منظورتو برسونی میدن بهت اسم فنی شرمنده نمیدونم چ میگن :دی} بعد هم بزن به line in ورودی کارت صدا .تو این عکس اسمای ورودی/خروجیها معلوم نیست ولی تو استاندارد معمولا رنگش آبیه.خروجیه کارت صدا [ که اونم معمولا سبزه]رو هم که دیگه حالا میتونی به هدفون یا یه اسپیکر وصل کنی که با خودته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or