پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان الان دستگیره پلی 3 به کامپیوترم وصل کردم و هر 4 تا چراغ باهم روشن و خاموش میشه .شارژ دسته با کامپیوتر مشکلی برای دستگیره پیش نمیاره؟ زمان شارژ چقدره و چطور میشه فهمید که شارژ تمام شده؟

دوستان الان دستگیره پلی 3 به کامپیوترم وصل کردم و هر 4 تا چراغ باهم روشن و خاموش میشه .شارژ دسته با کامپیوتر مشکلی برای دستگیره پیش نمیاره؟ زمان شارژ چقدره و چطور میشه فهمید که شارژ تمام شده؟

سعی کن دسته رو با خوده کنسول شارژ کنی چون که اون ولتاژی که کامپیوتر میده به دسته استاندارد نیست و باطری دسته رو زودتر خراب میکنه شما سعی کن با همون کنسول پلی3 دسته ات رو شارژ کن
وقتی دیگه چراغ نزد یعنی شارژ شد دسته کامل

آخرین ویرایش:
سعی کن دسته رو با خوده کنسول شارژ کنی چون که اون ولتاژی که کامپیوتر میده به دسته استاندارد نیست و باطری دسته رو زودتر خراب میکنه شما سعی کن با همون کنسول پلی3 دسته ات رو شارژ کن
وقتی دیگه چراغ نزد یعنی شارژ شد دسته کامل

سلام با اجازه
فرقی بین ولتاژ بین کامپیوتر با خود کنسول نداره..usb پنج ولت میده ...من تاحالا نشنیده بودم که ولتاژ یو اس بی استاندارد یا غیر استاندارد باشه....
به نظرم با لب تاب یا کامپیوتر راحت میتونی شارژ کرد دسته رو ..
من که خودم تست کردم رو هر دوش تقریبا تو یک زمان شارژ میشه...

ممنون از راهنمایی دوستان برای شارژ دستگیره
راستی نگفتین در چند ساعت زمان شارژ میشه؟
دستگیره من هم دقیقا مثل عکسایی هست که کاربر محترم dooste.man83 فرستاده بودن اینم ادرسشه:

http://forum.bazicenter.com/thread29026/page7/
فکر نمیکنم فیک باشه حداقل از جای معتبری گرفتم بعید میدونم تقلب تو کارشون باشه اگرم به من دسته تقلبی دادن عیب نداره اخه بنده خودمم تقلبیم;)

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی دوستان برای شارژ دستگیره
راستی نگفتین در چند ساعت زمان شارژ میشه؟
دستگیره من هم دقیقا مثل عکسایی هست که کاربر محترم dooste.man83 فرستاده بودن اینم ادرسشه:

http://forum.bazicenter.com/thread29026/page7/
فکر نمیکنم فیک باشه حداقل از جای معتبری گرفتم بعید میدونم تقلب تو کارشون باشه اگرم به من دسته تقلبی دادن عیب نداره اخه بنده خودمم تقلبیم;)

درود معمولا در 1 تا 2 ساعت شارژ کامل میگیره ....

سلام با اجازه
فرقی بین ولتاژ بین کامپیوتر با خود کنسول نداره..usb پنج ولت میده ...من تاحالا نشنیده بودم که ولتاژ یو اس بی استاندارد یا غیر استاندارد باشه....
به نظرم با لب تاب یا کامپیوتر راحت میتونی شارژ کرد دسته رو ..
من که خودم تست کردم رو هر دوش تقریبا تو یک زمان شارژ میشه...

نه خواهش میکنم خوشحال میشم توی بحث باشید
ما قبلا بحث شو کردیم با بچه های قدیمی که الان فقط من موندم از بینشیمون ولی اگر برگردی پست ها رو بخونی متوچه میشی
اگر این طوری بود خوده سونی میگفت دسته تون رو به پی سی بزنید و مشکلی براش پیش نمیاد و چرا مشکل پیش میاد و باطری رو خراب میکنه اون برقی که کامپیوتر میده به دسته استاندارد نیست و برقی که کنسول میده استاندارد هست و دسته رو خراب نمیکنه چون دسته فابریک کنسول هست و دسته پلی با دسته کامپیوتر فرق میکنه این نظر منه

نه خواهش میکنم خوشحال میشم توی بحث باشید
ما قبلا بحث شو کردیم با بچه های قدیمی که الان فقط من موندم از بینشیمون ولی اگر برگردی پست ها رو بخونی متوچه میشی
اگر این طوری بود خوده سونی میگفت دسته تون رو به پی سی بزنید و مشکلی براش پیش نمیاد و چرا مشکل پیش میاد و باطری رو خراب میکنه اون برقی که کامپیوتر میده به دسته استاندارد نیست و برقی که کنسول میده استاندارد هست و دسته رو خراب نمیکنه چون دسته فابریک کنسول هست و دسته پلی با دسته کامپیوتر فرق میکنه این نظر منه
منم موافقم....کابل فقط برقو میرسونه ولی وقتی بحث کیفیت و ولتاژ باشه فک میکنم به دسته صدمه بزنع

سلام
من بازی واچ داگز رو نصب کردم ولی هنگام اجرا با ارور 80010006 رو به رو میشم!
میدونم که معنای ارور اینه که مشکلی در شروع بازی ایجاد شده اما نمیدونم چجوری درستش کنم!!!!

خیلی فوریه کمکم کنید
مرسی

دوستان مدتیه دستگاه من دیسک رو بیرون نمیده
اما همون دیسک درون درایو رو بدون مشکل ساعت ها اجرا میکنه
سریال دستگاه هم CECH 3004A هست که ظاهرا بعضی از دستگاهای این سریال این مشکل رو دارن
این ویدئو هم که از یوتیوب گرفتم ظاهرا راه حل درست کردنشه
کسی خواست از اینجا دان کنه 52 مگ بیشتر نست
_PS3SLIM 320GB CECH 3002x Manual Disc Removal _ Resetting Blu Ray Drive gc repairs_‏
چندتا سوال
1- این ویدئو دقیقا مربوط به همین مشکل هست آیا؟
2- من قبلا سابقه باز کردن دستگاه و درایو رو داشتن به نظرتون به ریسکش میارزه خودم بازش کنم
ظاهرا که کار سختی نیست
3- راه حل دیگه ای برای بیرون آوردن دیسک بدون باز کردن کنسول هست؟
4- هیچی دیگه خواهشا راهنمایی کنید:d
ممنون

دوستان مدتیه دستگاه من دیسک رو بیرون نمیده
اما همون دیسک درون درایو رو بدون مشکل ساعت ها اجرا میکنه
سریال دستگاه هم CECH 3004A هست که ظاهرا بعضی از دستگاهای این سریال این مشکل رو دارن
این ویدئو هم که از یوتیوب گرفتم ظاهرا راه حل درست کردنشه
کسی خواست از اینجا دان کنه 52 مگ بیشتر نست
_PS3SLIM 320GB CECH 3002x Manual Disc Removal _ Resetting Blu Ray Drive gc repairs_‏
چندتا سوال
1- این ویدئو دقیقا مربوط به همین مشکل هست آیا؟
2- من قبلا سابقه باز کردن دستگاه و درایو رو داشتن به نظرتون به ریسکش میارزه خودم بازش کنم
ظاهرا که کار سختی نیست
3- راه حل دیگه ای برای بیرون آوردن دیسک بدون باز کردن کنسول هست؟
4- هیچی دیگه خواهشا راهنمایی کنید:d
ممنون
وقتی که اجکت رو میزنی چه اتفاقی میوفته اصلا میره برای اجکت کردن و صدای تق تق چرخ دنده یا زور زدنش میاد یا طوریه که انگار کلید اجکت عمل نمیکنه؟ اگه کلید عمل نمیکنه که میتونید رو دیسک مثلث و remove رو بزنی {که یحتمل اینطور نیست و اگه بود اینکارو کردی :دی} و اگه مورد اوله وقتی که کنسول خاموشه یه دیسک دیگه وردار آروم و خیلی کم واردش کن یکم چپ و راست ببر و دکمه اجکت رو بزن و وقتی خواست بده بیرون یطوری اونو ساپورت و به بیرون هدایت کن که اگه گیری هم داره خروجی رفع بشه.البته بگم دیسک دوم شاید ۱سانت هم جلو نره زور نزنی.نشد تو حالت های دیگه مثلا کنسول بصورت ایستاده هم تست کن فقط اول خاموش باشه کنسول .
در هر حال این با درایو یکم فرق داره باز کردنش و حساستره و قسمت خروج دیسک هم یه در ساده نیست ولی اگه با حوصله باشی و اینکاره چیزی نیست میتونی انجام بدی.

یا پیچاش شل شده یا اینکه بین برد و فلت اون واسط ((ابری مانندش )) ضعیف شده که با یکم برجسته کردنش {مثلا یه چند دور چسب برق بپیچ بزار زیرش}} مشکل حل میشه.البته اگه دسته ارجینال باشه و این مشکل بخاطر خود دسته نباشه.

خیلی ممنون ... وقت نکردم انجام بدم ولی فکر میکنم با اینکار مشکل حل بشه ... چون خودم هم تو "یو t وب" دیشب به فکرم رسید یه سرچ کنم که چنتا ویدیو پیدا کردم که دقیقا حرف شمارو زدن و انجام دادن ...

خیلی لطف کردید .. امیدوارم درست بشه ..(دسته ارجینال هستش ..)

مطمئن باش که دسته رو باز کرده ..... اما شما هم خیلی راحت میتونی دسته رو باز کنی و اون فلت رو تمیز کنی و این تمیز کردن فلت خودش تاثیر بسزای در درست کردنش داره....

راستش اصلا مطمئن نیستم! چون خیلی زمان کوتاهی برد و من متاسفانه اون زمان انقدر درگیر بودم اصلا سوال نپرسیدم و سرچ نکردم درباره مشکلم و حتی از دکمه ریست پشت کنترل ps3 هم خبر نداشتم !!

که فکر میکنم ایشون لطف کردن و از همون دکمه استفاده کردن و یه 20هزارتومان تاقابل از من گرفتن .. که این از کوتاهی خودم بوده قطعا ... (من یک بار بعد از این کار دوباره حدود 1ماه بعد کنترلر PS3یم دچار گیجی شد .. و با جستجو از وجود اون دکمه آگاه شدم و ازش استفاده کردم و هرچند کوتاه کنترلر درست شد ...!)

درباره تمیز کردن فلت هم من نمیدونم جاش کجاست البته سرچ میکنم .. ولی ممنون میشم شما هم لینک ویدیو آموزشی دارید اینجا قرار بدید ...خیلی ممنون.

راستش اصلا مطمئن نیستم! چون خیلی زمان کوتاهی برد و من متاسفانه اون زمان انقدر درگیر بودم اصلا سوال نپرسیدم و سرچ نکردم درباره مشکلم و حتی از دکمه ریست پشت کنترل ps3 هم خبر نداشتم !!

که فکر میکنم ایشون لطف کردن و از همون دکمه استفاده کردن و یه 20هزارتومان تاقابل از من گرفتن .. که این از کوتاهی خودم بوده قطعا ... (من یک بار بعد از این کار دوباره حدود 1ماه بعد کنترلر PS3یم دچار گیجی شد .. و با جستجو از وجود اون دکمه آگاه شدم و ازش استفاده کردم و هرچند کوتاه کنترلر درست شد ...!)

درباره تمیز کردن فلت هم من نمیدونم جاش کجاست البته سرچ میکنم .. ولی ممنون میشم شما هم لینک ویدیو آموزشی دارید اینجا قرار بدید ...خیلی ممنون.

درود

اصلا نیازی به فیلم اموزشی نیست ... شما کافی دسته رو باز کنید و در ابتدا اول باطری رو میبینید و بعد از بلند کردن باطری یه پیچی زیرش هست اونو باز میکنی و بعد برد اولی انالوگ رو بعد مال دکمه ها رو میبینی ......

اونجا یه ورقه ی شفاف حالت شیشه ایی رو یمبینی که یه طرف به اون برد که بهت گفتم مال انالوگ چسبییده که اونو تمیز کنی اکی میشه ....

سلام میخوام یه پلی 3 بخرم ولی هیچی ازش نمیدونم میخوام راهنماییم کنید که کلاه سرم نره
مدل فت 80 گیگ با یه هارد 320 گیگ با یه دسته پلی 3 و پلی ۲ به همراه تبدیلش و کابل های مربوطه کپی خور میگه 750 ولی کمتر هم میده

موقع خرید از کجا بفهمم که تعمیری نباشه یا پلمبش باز نشده
از کجا بدونم ریفر هست یا نه اگه رو کارتن نوشته کجای کارتن نوشته
کپی خورش رو چطور بفهمم نرم افزاریه یا دانگرید شده یا کبری
اگه نرم افزاری باشه نیاز به یک بازی ارجینال برای اجرای بازی های دیگه نداره اگه سخت افزاری باشه چطور
65 نانو متریه یا 95
اگه اپدیت باشه دیگه همه بازی ها رو میخونه
اگه مورد خاصی هست بگید ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or